0 oy
428 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,664 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız  yendimi yemekler çaylar demlendimi 

Yemeği yedik eşim oğlum uyuya kaldı bende oğlumun fazla oyuncaklarını kaldırdım oyuncaklarına mıntıka temizliği yaptım kırılmaları filan attim mutfak eşyalarımi ayıkladim  uykum var ama uyuyamıyorum niye bilmiyorum bende bi kahve yaptım oturdum mastır şef izliyorum 

Kötü haberide aldık ev sahibinin oğlu evlenecekmis (yalan inanmıyorum) evi boşaltmamizi istedi sözleşme bitmek üzere ama doğumum ve ameliyatimi olmadan bosaltamam acelen varsa git mahkemeye ver dedim fena bozuldu şuan evde toplayıp yerlestiremem

image

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Afiyet olsun canım yemek çoktan yedik kahve içtim puding yaptım birazdan kızılcık şerbeti başlar onu bekliyorum ☺
(4,664 puan) tarafından
Bende puding istiyorum ☺️☺️
tarafından
Gel daha var ☺
-Reklam-
0 oy
tarafından

Erken yedim bidaha acıktım. Gofret yemeye çalıştım yiyemedim sekerliydi.  

Afiyet olsun sana :)

(4,664 puan) tarafından
Bizde erken yedik acıkır gibi oldum çizi aldım oturdum

Gel beraber olsun
tarafından
Ciziden nefret ediyorum.  İkramı severim.  :)))
(4,664 puan) tarafından
İkram varmı bilmiyorum bakmam lazım zulaya :)))
tarafından
Hahaha: D
0 oy
(7,630 puan) tarafından
Çok kızıyorum artık master ceff  ayşeyi bu hafta hiç edecekler
(4,664 puan) tarafından
Maalesef bu hafta yollarlar bir mucize kurtuluş olmazsa
(7,630 puan) tarafından
Plânlı bence
(4,664 puan) tarafından
Olabilir
0 oy
(1,731 puan) tarafından
Yemek yendi soğuk kahve içildi kola ve cips hazırladım yalı çapkını nın yeni bölümünü bekliyorum
(4,664 puan) tarafından
Afiyet olsun cnm iyi seyirler

Onu ilk çıktığında mübtelasıydim sonradan sacma gelmeye başladı
0 oy
(768 puan) tarafından
Kötü denk gelmiş canım ya inşaallah hemen çıkarmaz bu ev sahipleri iyice vicdansızlığı ele aldılar.

Bende erzak dolabına girdim bugün kına buldum dedim eşime akşam saçıma kına yaksana hazırladım şuan kına yapıyo saçıma tam bi kuaför edasına büründü bende telde takılıyom öyle
(4,664 puan) tarafından
Çıkarmak istesede çıkaramaz acelesi varsa gitsiz mahkemeye versin

Bende ellerime kina yakmak istiyorum
(768 puan) tarafından
O kadar zorluk çıkarıyorlar ki artık hayretle izliyorum ev sahiplerini bide hamileymişsin Allah yardımcın olsun canım. Kına sağlıklı ya çok araştırdım birtane bile yan etkisi yok kokusuda beni rahatsız etmiyor  kına kalmadı yoksa elimede yakıcaktım :)
(4,664 puan) tarafından
Kina aşığı biriyim gerçekten yan etkisi yok biliyorum  hastaneye gidip geliyorum diye yakmıyorum yoksa evden ekmek gibi hiç eksik etmem
(768 puan) tarafından
Bende öyle çocuklugumdan beri yaparım babannem sağolsun elimize o yakardı bi el annenin bi el babanın derdi sabaha hangisinin rengi daha koyu olursa o seni daha çok seviyo olurdu hevesle beklerdik hangisi koyu olucak diye:)
0 oy
(3,714 puan) tarafından
Ne gerizekali anlayışsız insanlar var yaa halini görmüyor mu 

Bu arada biz daha akşam yemeği yemedik eşimin isleri uzadı bende oturuyorum öyle 

Kızlarım uyuyor 
(4,664 puan) tarafından
Görmüyor anlaşılan
0 oy
(5,916 puan) tarafından
Ve aleyküm selâm canım 

Yemekler çoktan yendi ama eşim işten yenı gelicek ona yemek koyarım o arada da çayı hazırlarım ☺

Allah ev sahiplerine merhamet versin kiracı olmak çok zor iyi demişsin sende aslında hâlinden haberdardır bunu dememesı lazım Allah hidayet versin böylelerine
(4,664 puan) tarafından
Böyleleri Pislikten anlar bende şimdi pislik edicem doğuma 2 buçuk ay var doğumda sezeryan haricî büyük bir ameliyatim daha olacak 4 ayda iyileşme süreci uğraşsın dursun
(5,916 puan) tarafından
Evet gerçekten hak ediyorlar ne diyim.. Rabb'im sanada hayırlı şifalar versin canım
0 oy
(1,119 puan) tarafından
Erken yedim hazır yemek vardı bı makrna yaparım sonra dedim vaz geçtim doydum şimdi çay kek falan yerim akşam aciksam bi sandıvic yaparım kendime sanda afyet olsun of taşınmak kadar zor birşey yok hamielyken taşındık maf olduk davacı olun bence hastasiniz 
(4,664 puan) tarafından
Yoo dava ile uğraşamam acelesi varsa gitsiz kendi mahkemeye versin benim acelem yok  benim işime gelir mahkeme sonuclanana kadar kirada alamaz
(1,119 puan) tarafından
AA bak o mantıklı vallh kiracı olmak çok zor ev sahipleri malesef insafiz oluyor
(4,664 puan) tarafından
Gerçekten çok zor cnm
(1,119 puan) tarafından
Biz yıl başında taşındık benim hamileik çok sıkıntılıydi ev sahibi tuturdu satcam bak gene kiracı varmış o kışta o halimle neler cektik evet eşim yappti hepsni bende agırlairmla mide agirsiyla evin stresi neler yaşadım  yaptığımız masraflar cabası ve her girdiğimiz ev pis cikincada girincede tertemiz yapıp çıkarız ama gel görku çıkmaya gelince hemen çıka bilyon eşim olsada olmasada gününde öder kirayı diğer evde dedi zam yap razyim maddi sıkntim var eşim hamile yok satcam dedi ve 1 ay orası boş kaldı daha fazla komsualrim arayıp diyordu
0 oy
(7,260 puan) tarafından
Kocam koşu yapıyor kızçe oyuncakları ile oynuyor bende meloşa kandil hediyesi bakıyorum 
(4,664 puan) tarafından
Şimdiden hayırlı olsun hediyesi

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 556 göst.
11 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,664 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 132 göst.
13 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 641 göst.
3 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,664 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 281 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde MEHYASEL... (5,617 puan) tarafından soruldu

411,984 soru

12,402,649 cevap

44,486 kullanıcı

Kategoriler

...