+2 oy
255 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (561 puan) tarafından

Yemek yemistik bulaşıklar sofra derken salonda tek başına kaldı babası dışarı çıkmıştı içeri girdiğimde böyle uyuyup kalmış o kadar kötü hissettim ki bazen yetemiyorum yetişemiyorum gözlerim doldu ağladım iyi bir anne değilmişim gibi hissettim öğleyin uyutmaya çalıştım uyumadı işlerim de çoktu fazla ilgilenemedim kendimi kötü hissediyorum su anda 

image

7 Cevaplar

0 oy
(13,080 puan) tarafından
canım yalnız değilsin. maalesef her şeye yetişemiyorz.

ama sana tavsiye çocuğunu uyut öyle işini yap. ben öyle yapıyorum. kız uyuyunca giriyorum yapıyorum. 
(561 puan) tarafından
Kız öğleyin bayağı uğraştım uyumadı 30 haftalikta hamileyim temizliğe giriştim birde kahvaltılık sos reçel yaptım salon yatak odası koridor temizledim yastıklar vardı döktüm yıkadım yeniden doldurdum  o yüzden uyumayinca yanımda oynadı TV izledi akşam üzeri de yemek yaptım yedik uykuda geldimi mız mizlaniyordu ben bulaşıkları yikayincaya kadar da durum bu o s sesi yok bakayım dedim uyuyup kalmış kıyamadım kötü hissettim yetemiyorum annelik yapamıyorum gibi hissettim
(13,080 puan) tarafından
gel bi de benim evi temizle istersen çok az iş yapmışsın.
ne yaptın bu kadar iş yapınca madalya verdiler mi sana
(13,080 puan) tarafından
hamile hamile yormuşsun kendini. gece uykusuna yatsın çocuk o zaman yap. çocuğun otururken dinlen yazıkdeğil mi sana
(561 puan) tarafından
Kuzum doğum yaklasiyo yapamıyorum kaç aydır bu gün kendimi iyi hissettim yaptım 3 gündür de yağmur yağıyor bahçede bir iş yapamadım bu gün hava açıkken yapabildiğim ve yaptım kendi annemle konuşmuyorum hoş konussamda gelip yardım etmez daha benden bekler kayın validemde pek yardımı olmaz doğuma kadar bir dip tırnak yapayım sonra kabaca temizliyorum doğumda yine biraz öncesinde bana kolay olsun diye uğraştım kızımda da aynı şeyleri yaşadım erken doğum oldu evim temiz dursun diye düşünüyorum  yine erken filan olursa diye korkuyorum
-Reklam-
0 oy
(7,923 puan) tarafından
Babası baksaydi 
(561 puan) tarafından
O dışarı çıkmıştı çalıştığı yerlerden alacakları toplayacakti
0 oy
(5,577 puan) tarafından
Masallah kac yasinda canim ? Sukret ki kendi kendine uyuyo. Ya uykusu geldi ye kendine de sana da eziyet etse. Benim ki de oglenleri uyumaz ama daha kendi basina uyudugunu gormedim 
(561 puan) tarafından
Ay sonu 3 dolcak
(5,577 puan) tarafından
Benim ki 34 aylik, 5 aydir oglen uykusuna yatmiyo.
(561 puan) tarafından
Ben zar zor yatiriyordum bugün uyumadı ve sonuç erkenden uyumuş kalmış işte
(5,577 puan) tarafından
Benim ki oglen uyumadigi halde aksam zar zor yatar. Uzulme yani cocugun kendi kendine uyuyabilmesi guzel bisey.
(561 puan) tarafından
İnsan yinede kötü hissediyo
0 oy
(1,987 puan) tarafından

Bu manzarayı bende yaşadım,anne yüreği işte.Bide hamilesin duygusalsin çok normal.

Sen güzel bir annesin<3

Kıyamam nasıl masum maşallah minnoşa:happy:

(561 puan) tarafından
Öğlen uyumadı uyumuş olsa anca on buçuk on bir gibi uyuyordu tvizlerken uyumuş kalmış bulaşıkları da bu saate koymak istemiyorum üşeniyorum sofra kalkar kalkmaz yıkamaya alışığım bekletmiyorum makine yok elde yıkıyorum  5 dk yıkayın dedim geldim baktım uyuyup kalmış boylece
0 oy
(4,272 puan) tarafından

Yalnız değilsin ben çalışan bir anneyim ne kadar ilgilensem de gezmeye de götürsem onu mutlu görsem de hep bı eksiklik var kalbimin ortasını sıkıştran :'(

(561 puan) tarafından
İnsan öyle oluyor bazen iyi bir anne değilmişim diye içimi buruklastiran bir duygu oluyot
(4,272 puan) tarafından
Malesef canım ama hepimiz evladımızi düşünen iyi bır anneyiz ♥️
(561 puan) tarafından
En küçük bir şey olsa onlarla birlikte oturup agliyoruz
0 oy
(3,084 puan) tarafından
Canım öyle düşünme ben de senin gibiydim böyle ilk çocuğumu kendi kendine uyuduğunu görünce ben işle güçle uğraşınca aynı dediğin gibi ağlamıştım vicdanen :)  şu an 4 tane çocuğum var büyüdükçe aslında bu durum çoğalıyor. Kendi kendilerine nerede yorgun olsalar uyuya dalıyorlar halbükü zorla yatırsam böyle  yatmazlar. benim çocuklar da böyle bir bakıyorsun uykuları gelmiş Kendi kendilerine dalmışlar sonra kaldırıp yataklarına koyuyorum.
(561 puan) tarafından
Bende öyle yaptım normalde 11 de uyurdu dün öğlen  uyumadı ve böyle sabah çok erken kalkar derken de 8 bucuga yakındı bayağı yormuş kendini oyun oynarken herhalde
0 oy
(317 puan) tarafından
Kız ne var bunda kötü hissedecek..uyutmaya calismissin uyumamış ..sonra büyük ihtimal yerde uzanırken oynarken daldı uykusu gelip..benim çocuklarda öyle gündüz uykusu uyumazlar. Oğlum.bir.ara odasında oynarken sesi çıkmıyordu bir baktı yerde.araba surerken.uyuya kalmış..

Yada bazen kızım sinir krizi geçip inadindan saatlerce ağlarken uyuya kalmış..sanki çocuğu gezme.tozma.diye dışarı.ciktin da evde.yanliz bıraktın..bırak başka birileri çeksin vicdan azabını sen neden çekiyorsun..
(561 puan) tarafından
İnsanın içi buruluyor biraz

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 290 göst.
6 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 353 göst.
7 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 800 göst.
6 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde ALoN€ ANGeL ‍❤ (5,439 puan) tarafından soruldu