+1 oy
526 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,040 puan) tarafından
Kızım bu sene ana okuluna başladı konuşmaya başladığından beri yaşına göre çok pabuç dillidir hazır cevap bı çocuk 8de hadi yatağınıza dedim odaya götürdüm kiz kardeşiyle erkek kardeşi uzandilar o gülüp duruyor kardeşlerine uyumayın diyo zıplıyor yatakta bende terliği ayağımdan çıkardım yat yoksa geliyo terlik dedim diyo vur hadi vurda seni ögretmene şikayet edicem bizi zorla uyutuyor dövüyor dicem seni polislere versin dedi duyduğuma inanamadim sabahtan akşama kadar oynayıp zipliyorsun dagitiyorsun bağırıyorsun canın istedimi yatiyorsun senin kadar benimde dinlenmeye uyumaya ihtiyacım var dedim sen annesin madem dinlenicektin dogurmasaydin beni diyo ne yapacağımı bilmiyorum artık her dediğini yapıyorum her canlarının çektiğini yapıyorum ben nerde hata yapıyorum daha diyoki ben pembe çanta istemiştim kırmızı aldığın için sana çok kızgınım diyo bunu bulamayanlar da var dedim şükretmeyi öğren biraz büyüdükçe rahatlarim sanıyordum gittikçe zorlaşıyor 

10 Cevaplar

+1 oy
(7,445 puan) tarafından
Valla cimcime çok haklı :D 
(1,040 puan) tarafından
Sırf öz guvenleri kırılmasın diye özellikle babaları bugüne kadar sesini dahi yukseltmedi babasını hiç ciddiye almıyor ağzına geleni söylüyor eşim diyo değme saygısızlık yapmıyor kırma öz güvenini ama benim sabrımı öyle sıniyorki anlatamam öğretmen bugün bir video izletmis demiş özel yerlerinize dokunan olursa sizi döven şiddet gösteren olursa hiç cekinmeden gelin bana anlatın demiş benimkide terliği görünce seni şikayet edicem diyip duruyo
(7,445 puan) tarafından
Valla elleme çocuğa ya ben çok severim böyle bilgiç çocukları:Dd
(1,040 puan) tarafından
Yanına versem seni iki günde aklı dengenden şüphe ettirir
(7,445 puan) tarafından
Kız benimki de 4 yaşında seninkinden az hallice:D bu jenerasyon böyle bacım
tarafından
Gerçekten bu jenarasyon çok tehlikeli :)
Dilleri papuccc
-Reklam-
0 oy
(1,909 puan) tarafından
Eyvah eyvah benim oğlumda öyle 12 yaşında ama lafları çatır çatır saydırıyor ben baş edemiyorum psikologada götürdüm ama hiç bişey fayda etmedi sinir hastası oldum onun yüzünden
(1,040 puan) tarafından
Eşimle iki gün önce bı kıskançlık mevzusu oldu tartıştık oda duymuş aşağda eşim bahçeye yanına indi bende mutfak penceresindeym eşime noldu dedi hiç dedi bı arkdsn profiline girmiştim yanlış anladı eşime diyo ne diye açıklama yapıyorsun peşinden koşuyorsun sen erkeksin her erkek konuşur başka kadınlarla seninde hakkın umursama diyo eşimde dedi saçmalama anne karım çocuklarım var ne işim var elin avratlariyla sen bu hale getirdin karını diyo çıldırdım mutfakta indim aşağıya ne terbiyesiz kadınsın ya yaşından başından utan oğluna neler diyorsun hiç cevapta vermiyor çirkef suratını çeviriyo dovucektim neredeyse
(1,909 puan) tarafından
Oha yuh nekadar igrençlik bu o alışmış zamanında kocasının onu aldatmasına galiba oyüzden normal geliyor ona böyle şeyler yuva yıkar o kadın valla uzak dur bacım
(8,223 puan) tarafından
Akrep burçlarına laf yok :))
Yemin ediyorum aynı benim küçüklüğüm Akrepler çok bilmiş lafı cebinde ve politik çocuklardır  :D
(4,437 puan) tarafından
Benim kızım akrep daha on aylik ama gulerken birden sinir olur. Esime diyorum bu bizi gulerken sokar diye :)))) bi boğa olarak ben anlaşıyorum akreple cok şükür
(8,223 puan) tarafından
Ya Akrepler tatlıştır üzmeyin onları  :)
Tesadüfe bak benim de kızım Boğa şuan 4 yaşında anlaşıyor gibiyiz bakalım  :))
0 oy
(939 puan) tarafından
Kız valla bu pabuç dilliyle işin zorr :)
(1,040 puan) tarafından
Hemde nasıl artk psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum kız resmen bana psikolojik şiddet uyguluyor annem diyordu o kadar yüz verme simartma diye al işte sonuç ortada
(939 puan) tarafından
Sende yüz verme ya benimki de bana çok saygısız davranıyor. Daha dört yaşında ne yapacagm bilmiyorum çok kızıyorum odaya gidip ağlıyor tekrar aynı şeyi yapiyor
0 oy
(5,851 puan) tarafından
Canim biraz şımarık yetistirmissin gibi. Oyle her dedigi her istedigi yapilir mi cocugun. Acikcasi ben tahammul edemem. Benim ki de 3 yasinda cok bilmis. 2 aksamdir yemegi beyenmiyo patates kizartmasi istiyo. Suan yemegimiz bu baska bisey yok dedim istiyosan ye istemiyosan yeme dedim. Patates kizartmasi cumartesi okul tatil olunca yapcaz dedim. Ben acikcasi oyle her dedigini yapamam tahammul edemem. 

Ozguven ve saygisizlik arasinda ince bi cizgi var. Onu iyi ayarlamak lazim. Her istedikleri yapilinca ozguvenli degil simarik oluyolar. Sadece sizin cocugunuz icin degil genel olarak yazdim. Ogretmenim bu arada gozlemlerimden yola cikarak yorum yapiyorum.
0 oy
(309 puan) tarafından
Empati yoksunluğu var gibi duruyor. Kardeşlerinin veya kendisinden güçsüz bir şeyin canını bilerek yaktığı ve bundan vicdanın rahatsız olmadığı oluyor mu?
(1,040 puan) tarafından
Yok kardeşleriyle iyi anlaşır kavgacı değildir paylasimcidir bana karşı dili uzun
0 oy
(3,913 puan) tarafından
Ya yerim ya cok fena hahahaha
0 oy
(4,708 puan) tarafından
Aa ağzım açık okudum kız bu yeni nesil çok fena çok benim de var 4 buçuk yaşında dil pabuç kadar geçen teyzesi bizde yoğurt döktü üstüne benjm kız pis  dedi teyzesi severek dökerim sanane sensin pis diyor 
0 oy
(858 puan) tarafından
Saygısızlık başka çok bilmişlik çok başka küçük evet hoşumuza gidiyor bazen ama önlem alınmazsa ileride daha fena hallerle karşılaşılabilir benimde 5.5 yaşinda oğlum bazen yemek felan da beğenmez bizim evin kuralı bilir artık yemek beğenmeyen aç yatar yapıyorum da hiçte acımam alıştı artık mecbur yiyor bana o şekil 1 kez konuştu ben senin her ihtiyacında yanındayım hep ben sana desteğim böyle düşünüyorsan her işini kendin yap sakın benden birşey isteme madem ben kötü bir anneyim dedim o oldu yapmamda benden özürdileyip hatasını anlayana kadar Allah'ım yardımcımız olsun inanki aşırı zor bir zamandayız
0 oy
(4,732 puan) tarafından

Size oyle dediginde hemen soyle polislerde seni benden alir rahat ederim diyiverseydin :) Saka bi yana; kendini ifade etmesi guzel ama tehdit boyutunda olmasi hos degil. Muhtemelen her dedigini yaptiginiz ve sinir cizemediginiz icin boyle. Aglayip tepinse de annenizin deyimiyle yuz vermeyeceksiniz. Okulda yapmayip size yapmasi bu yuzdendir.

0 oy
(2,941 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun. Kızımda 3 yaşında artik şok oluyorum konuştuklarına. Bugün babaannesine yolladım işlerim çok diye. Ben gelene kadar işleri bitir, puding yap ve iş bırakma tüm vaktini benle geçir yapmazsan ananeme giderim o benimle oynuyor iş yapmiyor diyor. Dondum kaldım tamam dedim gönderdim. 3 saat sonra arattı puding hazır mı dedim evet tamam ben biraz daha oynarım sen işleri bitir gelirim sen arama ben ararım oyunu bölme diyor. Bazen çok atarlı oluyor o anlarda ağzından çıkanları kulağı duymuyor. Hakaret yok ama ağir konusuyor. 

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 197 göst.
0 oy
5 cevap 162 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde yigitmira (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 351 göst.
0 oy
9 cevap 172 göst.
14 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler