0 oy
980 göst.
Aile kategorisinde (835 puan) tarafından
Açıkçası  kendimi asmayı düşünüyorum elimede cocuklarimi anneme ve babama emanet diye bir not.elimede gelinlikle girdin kefenle çık deyisiniz vardı dediğiniz yapdim diye bir not 

42 Cevaplar

+14 oy
(2,951 puan) tarafından
Allah aşkına kendine gel ya sacma saçma triplere girme çocuklarını düşün 

SENIN ARKANDA OLMAYAN ANNE BABA COCUKLARINA MI BAKACAK MANTIKLI DUSUN MANTIKLI !!!
(2,102 puan) tarafından
Yüzlerce artı verilecek yorum
-Reklam-
+8 oy
(210 puan) tarafından
çok basit bir şeymiş gibi söylüyorsunuz cesaretiniz varsa buyrun.

intihar ettin ee sonra ne olacak? yok olup gidecek misin? asıl öldükten sonra yeni bir başlangıca başlıyorsun. başlangıcını kendi ellerinle berbat ediyorsun. pişman olduğunda dünyaya geri dönebilecek misin? 

kafirler bile Ya Rabbi bizi geri döndür de yapmadığımız salih amelleri yapalım diyecek. intihar edeni düşünemiyorum. yazık ediyorsunuz kendinize. 
+5 oy
(644 puan) tarafından
Senin bu saçmalıklarıni okuyunca aklıma ne geldi biliyormusun!! öldüresiye dayak yiyip de sadece çocukları için yaşayan güçlü kadınlar geldi bu kadar güçsüz olamassin sen bir annesin!!

Çocuklarına senden daha iyi bakicaklarinimi sanıyorsun 

Kendi çocuğuna istismarda bulunan iğrenç bir çağda yaşıyoruz madem dogurdun sonuna kadar bakicaksin 

Allah aşkına kendine gel çocuklarına bunları yaşatabilecekmisin gerçekten sabır et  hazreti eyubun Sabri git destek al tedavi ol cocuklarini boynunu bükme 
(979 puan) tarafından
Ben aldatildigimi bildiğim halde kaldım oturdum çünkü gidecek yerim yoktu mecburdum ha gidebilirdim evet ama çocuğum minnet olmazdı çocuğum eğilip bukulurdu bişey isterken bunu yapamazdimm geceleri sabaha kadar ağlayıp sabah hiçbisey olmamış gibi gulen bir anneyim ben çünkü evladım var çünkü o beni secmedi ben onu seçtim ve onun için herşeye katlanmak zorundayım
(644 puan) tarafından
Aynen öyle canım ama bazıları bunu bilmiyor işte niye doğruysan bakacaksın kimse seni doğurduğuna bakmak zorunda değil öyle kadınlar tanıyorum ki sırf çocukları için nelere katlanıyorlar bunun gibileri de gördükçe kan beyninme  fışkırıyor
+3 oy
(16,234 puan) tarafından
Senin arkanda durmayan eşin sana koca olmayan eşin o çocuklarına baba mı olacak üç gün sonra düşecek uçkur derdine kim bilir çocuklarının başına kimi getirecek ailen desen evlada sahip çıkamayan torunu mu umursan. Evlatların annem bizim için neler çekmiş demeyecek kusura bakma çünkü anne isen güçlü olmak zorundasın bunu onlara borçlusun hem intiharın hem çocuklarına yaptığın ihanetin vebalini ödeyemezsin
+2 oy
(1,410 puan) tarafından
Saçmalama canım, evlatların rezil olur.kimse bakmaz.kendine gel günah o çocuklara bende çok zor günler geçirdim evlat hatrına boşan madem git sığınma evine 
+2 oy
(5,905 puan) tarafından
Çocukların ne olacak peki bu kadar bencil misin sana hayrı olmayanların onlara hayrı olur mu sanıyorsun oyun mu bu 
+1 oy
(1,540 puan) tarafından
Saçmalamayı kes cidden bukadar kolaymı eşin arkanda durmuyorsa Rabbim yanında herzaman toparlan kendine gel kalk bi abdest al şeytan vesvese veriyor sana o kocaya vur ozaman tekmeyi kendi ayaklarının üzerinde dur ya senin canın bukadar kıymetsiz mi Allah'a nasıl hesap vereceksin intihar ettiğin için?? 
+1 oy
(1,134 puan) tarafından
En fazla bir aya adın bile geçmez kimse hatirlamaz seni kimse de ağlamaz.İnsanoğlu hemen unutuyor bah gidene eşin evlenir baskaso ile anan baban hayatina kaldigi yerden devam cocuklar buyur okuldu evlilikti hayatlarina devam eder mezarina bayram bayrama.belki gelirler.Kisacacsi hayat devam eder tek duran senin hayatin olur.
+1 oy
(211 puan) tarafından
Neden arkanızda biri olmak zorunda? 

Alın çocukları çıkıp gidin yeni bi hayat kurun. 
+1 oy
(891 puan) tarafından
O çocuklarin ortalıkta olur ve sonra ne olur biliyor musun annem güçsüzmüş diyip bizi bırakmasaydı diye arkandan söylenip dururlar sen anasın dik durmak zorundasın bak ben neler neler yaşadım saysam gerçekten şok olursun antidepresan bile kullanmadan bu yaşa geldim olan ölene olur kalan hayatına devam eder ama yavruların perişan olur senin kaldıramadığın hayatı yavruların sen yokken nasıl kaldırsın
(891 puan) tarafından
Ayrıca sen gitsen babaları evlenecek ve şunu unutma ana analık olursa baba da babalık olur evlatlarını düşün silkelen o sabilerin sana ihtiyacı var
+1 oy
(302 puan) tarafından
Yaptığın kocaman bir bencillik olur ben 27 yaşımda annemi kaybettim şuan içim hala acıyor hala o kadar eksik kimsesiz hissediyorum ki 1 yıldır ne ağladığım da ne güldüğüm de kendimi hep eksik hissediyorum o his o duygu o yokluk o kadar acı ki ve düşün ben evli çocuklu biriyim buna rağmen acıma bak..

Sen küçücük bebeğini bırakıp gitmekten bahsediyorsun anlıyorum derdin ağır geliyor yükün ağır geliyor ama bebeğin onun yaşayacakları ne olacak ne sanıyorsun ailen alır mı ya babaları üvey anne getirirse ya hayatları boyunca annesizlik acısı çekecekler buna nasıl izin verirsin.

Yapma çocuklarını dusun sakin ol her zaman ölümden başka bir çıkış vardır çaresi olmayan tek dert ölüm 
+1 oy
(123 puan) tarafından
Yapma benimde ailem var ama yok özelden konuşalım istersen 
+1 oy
(345 puan) tarafından
Heee valla ne güzel bizde acı cekıyoz bıZde mutsuzluktan geberiyoz ama dıyoruz kı rabbım bana ıyıkı mutluluk vermedın ya bana mutluluk verseydın de ben bu dünyanın şanına kapılıp senı unutsaydım   

Ve sonra  okuyorum arastırıyorum mutluluk yokmuş zaten eğer kalbın Allah'a yakınsa huzurlu olmak nasıp olurmuş 

Mutluyken off vur patlasın çal oynasın alem benı mutlu şansın çal kemancı gel davulcu  

Mutsuzken kendımı ascam gittt as ne duruyosun  gitt ulan bızde haber'de görüyoz işte çocuğunu sobaya attı yok ebesınin nıkahı yok bılmem ne al uzakta arama aramızda varlar   

Ulan ben neler cektım bırak ıntıharı yasadıgum her acı ıcın teşekkür ettım Allah'a  .. Yaaa bende dünya için yaşayıp allahı unutsaydım napardım 

Öldürmeyen her acı benı Allah'a daha da yaklastırdı  

Durma gıt as 

Arkadasım da aynısını yapti kendını mutfakta astı  çocuğu vardı 2 yasında  sımdı çocuğu 5 yasında  teyzeleri bakıyor  noldu  neye yaradı sonsuz ceheneme hosgeldınız  kapıda zebaniler bı karsılama bandosuyla bekler senı atesınız nasıl olsun  hanfendi  

Allahın verdıgu bu canı almak senın haddın degıl
(1,541 puan) tarafından
İçimi yaraladın bee:(
(835 puan) tarafından
Eşim senden iyi bakarım diyor bakamazmi
(345 puan) tarafından
Ya kızım gıit as kendını ne yazıyosun  sonsuz cehenne  m atesı ohhh hergün çıtır çıtır yanmak varken burda ne cvp verıyon bıze yarın haber'de görürüz haberını zaten şaşırmadık ipini koparan ya tecavüz edıyor ya öldürüyor  kıçı zora gelen kendını asıyor ama şehvetle çocuk yapmasını bilir ulan sana degıl çocuğa acıyorum ama çocuğa da acımam bilirim inanırım kı yaradan rabbım onları koruyacak
(345 puan) tarafından
Kimse bu kadını teselli etmesın ya Allah'a karsı isyankar olmuş dinden cıkmıs  bu kadına kımse acımasın  ulan sen anne mısın be  anne dedıgın çocuğu için yaşar ulan terbıyem müsade etmıyor sana neler derdım de  hadı gıt naş naş
0 oy
(1,265 puan) tarafından
Geç kaldın hemen At kendini cidden söylüyorum ya ne olacak arkandan bir hafta üzülecekler 2 hafta bilemedim Bir ay üzülecekler ki Belki üzülmeyecek bile unutulup Gideceksin ama çocuğun ne olacak he kim bakacak annem bile bir tas su verirken üşenerek verecek niye çocuğunu bıraktı gitti diyecek Annem baban öldüğünde çocuğun ne olacak ortada kalacak İnanır mısın Bak senin canın daha kıymetli olmalı Niye Sen bir annesin Ayakta durman gerek önce bir silkelen kalk bir Bismillahirrahmanirrahim de elini yüzünü yıka Olmaz böyle güçlü olman lazım Ne sorunun varsa Kalk ayağa karşılarına diken ayağa kalk silkelen
0 oy
(4,502 puan) tarafından
Sen ölmeyi bayilmakmi sandin koçum 

Diye bi replik geldi aklıma 

Gun dogmadan neler dogar Allah'tan ümidini kesme 
0 oy
(1,717 puan) tarafından
Cidden kendini öldürdüğünde kimse seni takip üzülmez ama unutma sen kiyamadigin kizmadigin vurmadigin cocuklarina çok iyi döverler döverler hakaret ederler senin kendini öldürdüğün için soylenirler ayrı psikolojileri bozulur ciden kendini öldürüp kurtulup çocuklarının hayatını maf etme eşini istemiyorsan biraz çocuklarını büyüt boşan kimsenin eline bırakma çocuk değilsin 

Psikolojik destek al git doktora 
0 oy
(768 puan) tarafından
Ya sen bi doktora gider misin lütfen. Bariz lohusa depresyonu geçiriyorsun, zaten emzirmiyormuşsun, doktor antidepresan verir rahatlarsın. Diğer postlarına bakıyorum, tamam adam ergen ama sen de çok olgun düşünmüyorsun. Intihar edeceksin de ne olacak babası dururken çocuklarını senin annene babana verirler mi olan çocuklarına olur lütfen biraz mantıklı düşün ve doktora git
0 oy
(306 puan) tarafından
Hiç kimseye birşey olmaz. Herkes hayatına devam eder. Sadece olan o çocuklara olur. Hayatlarının geri kalanı anne özlemiyle geçecek. Ağlasalar, hasta olsalar, aç olsalar kimsenin umurunda olmaz.sen lazımsın onlara anne gibi kimse olamaz. 
0 oy
(529 puan) tarafından
Ailenin sana yaptığını sen çocuklarına yapıyorsun. Cezayı çocuklarına mi kesiyorsun. Sen gidince onlara ne olacak onu bir düşün. 
0 oy
(1,265 puan) tarafından

Bol bol oku dinle 

image

İlgili sorular

+1 oy
37 cevap 925 göst.
1 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Hacer ahmet (1,452 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 370 göst.
9 Haziran 2024 Diğer kategorisinde -Bal_bocegi02 (217 puan) tarafından soruldu
0 oy