+1 oy
349 göst.
Diğer kategorisinde (6,010 puan) tarafından
Kızım 4 yaşında 32 aylıkken öğrettim ama gece hep bağladık denedik olmuyordu çok ağlıyordu uyanmiyordi oda çiş kokardı resmen hazirandan beridr bez bağlanıyorum üç ay oldu alez.ve çarşaf seryorim altına her akşam iki gbi kaldryorim çisini yapyor bidaha uyuyor yani uyandirmazsam yapyor altına napmam.lazim.hep.byle.kaldracakmiyim sizin çocuklarınız yapyormu altına? Kaldryormunuz

20 Cevaplar

+2 oy
tarafından
2 yaşında öğrettim şuan 3 buçuk yaşında ilk gece tek kaldırdım birdaha da kaldırmadım maşallah ilk ve son altına yapması oldu çok şükür 
tarafından
Hahahahahaa gittim dötünü kaşidim hemen minnoşumun teyzesi ☺☺
(4,910 puan) tarafından
Bugün kesin yapar bak ben yaziyormuyum:)))
tarafından
Dün gece yapmadı ☺ bu gece de görürüz bakalim ☺☺
(4,596 puan) tarafından
Bu gece kesim yapacak:)
tarafından
Hahahahahhaaa yok yok yapmaz Allahin izniyle ☺☺
-Reklam-
+1 oy
(2,582 puan) tarafından
Üç cocukta çok uğraşıp dördüncü çocukta kendimi yormamaya karar verdim çünkü gelişimi tam oturunca zaten bu çiş konusu kendiliğinden yok olacak bez tutuyorum geceleri bazen kuru oluyir bazen yaş üç yaşında yani diğerlerinde her yöntemi denedim sonuçta zamanı gelince kendiliğinden sorun ortadan kalktı buda öğle olur
0 oy
(5,577 puan) tarafından
Suan 34 aylik 2 hafta once ogrendi. Gece hic kaldirmadim. İlk hafta 2 kez kacirdi. Bu hafta da 2 kez uyandi cisim geldi dedi. Ben kaldirmadim ,kaldirmayi da dogru bulmuyorum yani annemde bizi kaldirmamis sakin kaldirma dedi. 

Ayrica uykuya cok zor dalan bi cocuk gece islattiginda 2-3 saat geri uyutmaya calistim. Sabahta ise gidiyoruz cocukta krese gidiuo cok zor kaldirdim. 
(5,577 puan) tarafından
İlk hafta 2 kez yapti. Zaten islaninca rahatsiz olup uyaniyo. Beni uyandiriyo. Yani oyle islak islak kalmiyo. Onun disinda da yapmadi. İlk hafta yapmasida normal heralde.
(6,010 puan) tarafından
Bu kızım üç aydır uyandirmazsam yapyor hiç kalkmıyor bile ben bazen yoruluyorim kalkamıyorum bakyorim ne isemis halbuki isiyor snra uyuyor
(5,577 puan) tarafından
Yani bilemedim. Acikcasi bizim o sekil olsa gece bezlerdim
(6,010 puan) tarafından
Büyük kizim 4 yaşında sıcaklar başlar baslmaz çıkardım pişik oluyordi sürekli uykuda bezi çekiştryordu
(5,577 puan) tarafından
Heralde uykusu cok agir. Gece islakliktan rahatsiz olmadigina gore. 4 yasta buyuk tabi. 9 ay falan yani yaza kadar kaldirin bence. Belki daha once taktiginiz icin geceleri beze de alismis olabilir.
0 oy
(806 puan) tarafından
2.5 yaşında öğrettim ama biraz zorlandım ben de şimdi geldigi zaman kendisi söylüyor çişim geldi diye.
(6,010 puan) tarafından
Uyku esnasında mi cisim geldi dyor
(806 puan) tarafından
Evet kalkıp söylüyor kendisi
0 oy
(13,707 puan) tarafından
Hayir kaldırmıyorum yaptığı da oluyor kuru kalktığında.

Gece konuşup yatiriyorum gece çiş yapma yatağına çişin gelirse tuvalete gidelim diye kendim kaldıramıyorum asla gitmiyor zaten yıkıyor evi.

Bi kere altına kaçırmış hemen uyandı ağlayarak geldi yanıma değiştirip Wc ye götürdüm yatırdım yatana kadar ağladı.

Bi kere gene çok gelmis kendi uyandı geldi eli arasında goturd gene ama ağlayarak oluyor hep bunlar.

28 aylık eğer yaparsa gece kalkıp fark edersem uyurken üzerini çarşafın değiştiriyorum o kadar.

Aksam sıvı tüketimini azalt canım bide öyle dene
(6,010 puan) tarafından
Çok kucuk maşallah yine bende çok anlatyorim hayr yapmadım dyor çişini yapyor uyuyor hop bakıyorum altına kaçırmış büyük 4 yaşında illa saat ayarlayıp kaldrmam.lazim bir buçuk aya kalmaz dogiumum var
(13,707 puan) tarafından
Zamanla alışır canım gece kaldırma zaten o yüzden en başında kaldırmayın diyorlar buna alismasin dıye
(6,010 puan) tarafından
Cnm bı ara kaldrmadim hasta oldu
0 oy
(3,088 puan) tarafından
1 kaç gündür 3,5 yaşında ki oğlumda gece yapmaya başladı üstelik yatmadan gidiyor gece bı ara kalkiyorm götürüyorm 2, sefer kalkınca altına yapmış görüyorum bnde şaştım bayadır gece yapmıyordu altına ussutumu acaba diyorm yada çok su içiyor uyumadan ondan mı 
(6,010 puan) tarafından
Normalde hiç yapmazmiydi
(3,088 puan) tarafından
Yaz ayının başından bu yana yapmıyordu bu hafta yapmaya başladı
0 oy
(81 puan) tarafından
Benim oğlum 1 buçuk yaşındaydı akşamları bagladigim da sabah kuru uyaniyordu 2 hafta böyle devam edince tuvalete eğitimine başladık 1 hafta içinde çişini yapmaya söylemeye başladı kakasını yapmaya korkuyordu 10 gün kadar anca alıştı onada 1 buçuk sene içinde sadece 2 kere altına kaçırdı onlarda da rahatsız di onun dışında gece hiç uyandirmadim kendisi 1 kere çok sıkışmış tı beni uyandırıp söyledi 
(6,010 puan) tarafından
Maşallah valah
0 oy
(8,021 puan) tarafından
Ben en baştan beri kaldırmadım 2 yaşında öğrendi şuan 4 yaşında gece kalkmaz.
(6,010 puan) tarafından
Kaldrmadinda yapmiyormiydu altina
(8,021 puan) tarafından
Yok canım iki ya da üç kez yaptı sadece o da yapar yapmaz ağlardı anne anne diye rahatsız oluyordu yani.
0 oy
(1,710 puan) tarafından
Arkadaşımın 3.5 yaşındaki oğlu geceleri asla tuvalete uyandmıyor sürekli yatağa yapıyor arkadasımda geceleri pet şişeye işetiyormuş artık nasıl yapıyor çişinin geldigini nasıl anlıyor bilmiyorum 
(6,010 puan) tarafından
Saat ayarlıyor belki ben uykulu kaldrip çişini yapyor uyuyor tekrar ama bende yoruluyorim alarima uyanamiyorim bakiuorim yapmış
0 oy
(317 puan) tarafından
Kızım 3 buçuk yaşında tuvalet eğitimi verdiğimde geceleri kalkar kendi söylerdi bazen ben kaldırır gotururdum..şimdi 7 aydır falan gece yapmaya başladı..yaptıktan sonra.cis.yaptim.diye ağlayarak uyanıyor...ben uyumadan yaptiriyorum.yada gece kalkarsa  arada yanıma.gelmek istyor o zaman götürüyorum.ona rağmen bazen kacirmjs oluyor..bende senin gibi çarşaf yıkamaktan gına geldi valla..ilk zamanlsr söylerdi sonradan ne oldu bilmiyorum..kasları mi zayıf diyorum ama.gunduzleri tutuyor..
(6,010 puan) tarafından
Buda gündüzleri tutyor lazimliga yapyor döküyor sifona bile basıyor uykusu mu ağır acaba ondanmi öyle yapıyorlar Alez seryorum üstune çarşaf iki üç güne yikiyorim bktim
0 oy
(4,354 puan) tarafından
28 aylik ogrenmisti oglum. Ilk bezi cikardigim gunden beri altini gece bezlemedim. Hicte kaldirmadim tuvalete. Suan 7 yasinda olacak oglum 1 2 kacirma harici yapmadi gece. O da cok su ictigi gunler oldu yani. Gece yatmadan cok su icirmezdim ilk ogrendigi zamanlar.
(6,010 puan) tarafından
Ben ilk zamanalrda bezlemiyordum gece bir hfta açık bıraktım asla kalkmiyordu bide hava soğuktu hasta öldü koku gryordu odaya eşim kızdı bağlamak zorunda kaldım bu yaz takmamaya başladım bide bezden rahatsz oluyordu üç dört güne çarşaf yikiyorim kaciryor
(4,354 puan) tarafından
Canim kacirmasi normal. Yani 3 gun hic kacirmayip 4. gun kacirabilir. Sabretmelisin. Esin bidi bidi yapmasin diye cocugun kafasini karistirma. Uyumadan once mutlaka cisini yaptir ve su icirme. Yani sivi alimini uykudan 1 saat once kessin.
0 oy
(13,592 puan) tarafından

Oğlum 30 aylık 1 yaşından beri geceleri hiç bezine yapmazdı çişi gelince ağlayarak uyanır tuvalete gider yapardık 2 yaşında tamamen bezi bıraktı geceleri hiç çiş için uyandırmadım gelince kendi uyandı canım 

(6,010 puan) tarafından
Valaha masallah benim alişamadi gece bı turlu
0 oy
(2,839 puan) tarafından
5 yasina kadar geceleri bagladim. 5 yasina yaklasinca iyice kuru kalmaya basladi geceleri, sabahlari hep tebrik ettik, artik buyumus cocugumuz dedik mutlu oldum ve dedil 5 yasindan sonra artik bez yok, sen tutabiliyorsun artik tuvaletini aferin filan dedik. Su an baglamiyoruz, alez var sadece
(6,010 puan) tarafından
Yapmiyormu gece hiç kaldrmiyormusun bende bağlanıyorum dört aydır açık kaldrmasam.yapyor
(2,839 puan) tarafından
2 haftadır hic yapmiyor MaşaAllah, cok sivi icirmemeyw calisiyoruz yatmadan. Gece 23 gibi anca uyuyorsabah 8 e kadar oyle
0 oy
(988 puan) tarafından
3 yaşında saat 3 gibi kaldırıyorum birde 7 de. Yoksa istiyor. Saat kuruyorum hergun. Abisi hiç öyle deildi tutardı sabaha kadar
(6,010 puan) tarafından
Bende işte 2 gbi kaldryorim braz geç kaldrinca kaçrmiş oliyor bazen yorluyorim saate bile kalkamiyorim yaa oda yapınca. Bile rahatsz olmuyor kalkmiyor
0 oy
(49 puan) tarafından
5 yaşında artık kendi kalkıyo gece daha küçükkende kalkıyordu çok nadirde olsa ara sıra uykusunda kaçırdığı oluyordu sonra kalktığında söylüyordum 
(6,010 puan) tarafından
İnşallah kizmda öyle kendisi kalkmaya başlar hep kaldryorim
0 oy
(1,267 puan) tarafından
4.5 yaşındaki oğlumu kaldirmiyorum alısali 2 yıl oldu ama 3 yaşındaki oğlumu yeni kestim bende 3 hafta oluyor onu kaldırıyorum 2 kere falan
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Benim kızımda tam 3 yaşında öğrendi cisi gelince kendi kalkıyor gece öğrendiği günden bu yana. Şuan 4 yaş 3 aylık şükür.
0 oy
(3,004 puan) tarafından
Kızım 5 yaşında gece bir kere kaldırıyorum kaldırmasam yatağa yapıyor ne zamana kadar böyle gider bilmiyorum bende.. ama dediğiniz gibi gece bezliyordum dolduruyordu baktık sonu yok alez aldık bismillah dedik :)
0 oy
(20,548 puan) tarafından
Evet kaldırıyordum artık kendi uyanıyo gelince
0 oy
(963 puan) tarafından
Yatırmadan önce yaptırıyorum ben gece de bağlarım altini ama genellikle yapmaz birde gün içinde çok sıvı tüketince sürekli yapıyorlar 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 210 göst.
15 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde TOLGA123 (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 190 göst.
10 Mart 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (1,004 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 619 göst.
17 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Berat (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 395 göst.
9 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Esra_esra (2,593 puan) tarafından soruldu

409,901 soru

12,323,924 cevap

39,053 kullanıcı

Kategoriler

...