0 oy
632 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,431 puan) tarafından
Annem evleneli 1 yıl oldu ve babamdan ayrıldıktan hemen 1 ay sonra evlendi lakin senelerdir babamla ayrılmak istiyordu babam kabul etmiyordu 

Eşim de bu durumu hiç kabullenemedi hoş bende öyle de 

Sadece 1 defa evlerine gittik o da yeğenimin ilk doğum günü vardı o yüzden gittik, gayet iyi niyetli biri gibi duruyordu şimdi bize gelmek istiyorlar ama eşim kabul etmiyor elin adamını evime sokamam diyor annenlere kapı acık diyor 

Şehirlerimizin arası da 450km yani bizde kalmaları gerekecek , bende anneme dedim eşim kabul etmiyor gelmeyecekler şimdi, ileriye doğru tek gelmeye calışırım dedi hem üzüldüm hemde bende kabul edemem diye düşünüyorum zaten babam duysa o da darılır 

Sizce eşim haklı mı veya bu durumda siz nasıl davranırsınız

23 Cevaplar

+2 oy
(1,042 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Haklı değil neticede annenin de bi hayatı var yazık annen arada kalır böyle
-Reklam-
+1 oy
(13,541 puan) tarafından
annenin hayatı. eşin bu durumu yargılayamaz, ona laf etmek düşmez.

birbirinizi tanıyıp vakit geçirmeniz lazım ondan sonra karar verirsiniz birlikte
+1 oy
(18,559 puan) tarafından
Kimin haklı olduğu annenin babandan neden ayrılmak istediğinde saklı ayrıca eşim haklı falan değil mesela benim görümcem bekar yarın öbür gün evlenecek eşi bize gelmeyecek mi babamın oğlu değil sonuçta elin adamı ama eşe duyulan saygı gereği iyi davranmak gerekiyor yani kabul et ya da etme artık o adam da hayatınızın bir parçası 
0 oy
(1,042 puan) tarafından
Esin haklı bende istemezdim
0 oy
(13,800 puan) tarafından
Neden bu kadar önyargi annen için keşke biraz tanımaya çalışsanız 
0 oy
(4,448 puan) tarafından
Bu durumda baban olsaydi onun esini kabul eder miydin onu dusun. Eger kabul edersen annene haksizlik etmis olursun. Etmezsen suan yaptiginda bi sakinca yok. Ama ben soyle dusunuyorum nereye kadar gorusmiceksiniz. Sonucta annenin esi dolayli da olsa aileye girmis durumda. Annen bi iki gelir sonra gelmeyebilir ve araya sogukluk girer annenle. Ben olsam tanimaya calisirdim acikcasi.
0 oy
(5,244 puan) tarafından
Eşin elin oğlu olarak haklı. Fakat senin için aynı şeyi diyemeyeceğim. Baban evlenmiş olsa onu eşini evine alır, tanımaya çalışırmıydın? Eğer onada aynı şekilde davranacaksan amenna ama başka türlü anneye yazık. Oda üzülüyordur onunda mutlu olmaya ailesini bir arada görmeye hakkı var. Şu an bu düşüncedeyseniz sen annenin evinede gitmezsin Buda kötü bir durum 
0 oy
(67 puan) tarafından
Bence bu konuda karar eşine değil sana aittir senin annen senin annenin hayatı esin saygı duymak zorunda
0 oy
tarafından
Annenin bir hayatı olamaz mı babanla mutlu değil ama o adamla çok mutluysa kimseye laf düşmez ayrıca bir kere gördüğü adama da ön yargılı davranmamak lazım 
0 oy
(4,669 puan) tarafından
Eşin haklı sonuçta annenin kocası da olsa elin adamı niye yatılı kalsın ki yada sen niye onda kalasın hoş olmaz şahsen ben rahat edemem
(1,749 puan) tarafından
Adamın değil annesinin evinde kalıyor. Babalar tecavüz ediyor ona bakarsan kimseye guvenmeyelim o halde. Bakar adamı tanırsın kötü biriyle öyle karar verirsin.
(4,669 puan) tarafından
Olabilir bacım sonuçta yabancı bir erkek ve haram..nikah mevzusu bile var bunun . Şahsen ben rahat edemem elin herifyle
(1,749 puan) tarafından
Elin herif değil annesinin kocası oluyor. Annesinin kocasıyla nikah mi düşüyor yani?
(4,669 puan) tarafından
Sonuçta onunla genetik bı bağı yok dimi ? Elin herifi ve yabancı ? Annesinin kocası olabilir sonucta babası değil belki nikah mevzusu yoktur ama aynı ortamda kalmaları hoş değil
(1,749 puan) tarafından
Üvey babasının yanında başının açık gezmesi bile haram değilken kuzenin yanında gezmesi haram. Kuzen daha el oluyor.
(4,669 puan) tarafından
Tartisilmaya açık bı konu bacım ve ben seninle tartismam . Sonuçta elin herifi istediği kadar annesinin kocası olsun rahatsız edici bı durum aynı çatı altında yatılı kalmak. Kuzen nasıl el oluyor bizde kuzen kardeş gibidir ben asla kuzenlerimi el görmem abidir kardeştir bize
(1,749 puan) tarafından
Abi kardeş değil işte nikah düşüyor sen her ne kadar öyle gorsende sana haram. Ama el adamı dediğin kişi sana haram değil.
(4,669 puan) tarafından
Koca kadın ve koca adam o kişi ne Bilcen doğru hislerle yanasacagini ? Bence hoş değil istediği kadar haram olmasın hoş değil eşi haklı istememekte sahsen benim başıma da böyle bı şey gelse benim eşim de istemez bende istemem kayınpeder kalkıp başka kadın getirse evlense sana yatılı gelcez dese kabul etmez ..he eşim Küçükken olur büyütmüş olabilir ama şu an ki vaziyette olmaz
0 oy
tarafından
Haklı benim annemde aynı antalyadan geldi gezmeye yanına o adamı da getirmiş halasinda kaldı. kabul etmedim . Gezmeye bile yanında getirdi çok rahatsız oldum ayıp yani gelmesin bende gitmem ne alaka muhattap olacam.
0 oy
(1,181 puan) tarafından
Açıkçası hemen 1 ay sonra evlenmesi tuhaf geldi bana acaba ayrılmadan önce mi tanıştılar diye düşünüyor herhalde eşin. O yüzden  tepkili gibi geldi bana. 
(2,816 puan) tarafından
Aynı düşüncedeyim seninle
(108 puan) tarafından
Belliki öyle zaten ama kadın yıllarca boşanmak istemiş helal olsun bosanmisda . Ve sonra evlenmisde
Takdir edilecek bişey .
Keşke herkes öyle yapsa mutsuz evlilikler olmaz zina olmaz cinayet Ler olmaz.
0 oy
(350 puan) tarafından
Herkes evlenebildiği gibi boşanabilir. Boşanan bir daha evlenebilir. Saygı duymak lazım. Kuzen değil ki gelme diyesin anne o, vazgeçilmez. Allah korusun siz boşansanız eşin yeniden evlenmeyecek mi? Çocuklarınız da size böyle yapsa hoşunuza gider mi? Kendinizi koruyabilecek yaştasınız. Çocuk olsanız üvey baba için anneni yadırgardınız ama yetişkinsiniz daha anlayışlı olmak lazım. Eşinin babası boşanıp yeni biriyle evlense sanki onlara gelme diyecek. Nedense kadın evlenince böyle dışlanıyor. Tanımadan muhatap olmam demek yanlış bir şans vermek lazım. Eşinin de sana destek olup kararına saygı göstermesi lazım. 
0 oy
(11,599 puan) tarafından
Ona bakarsan eşin de annene göre elin adamı bu ne saçmalık eşine ne laf düşüyor 
0 oy
(4,887 puan) tarafından
Kadın kendine hayat arkadaşı seçmiş evlenmiş ne demek elalemin adamı yani kimin başına ne geleceği belli olmaz bu kadar önyargılı olmaya gerek yok samimi olmak istemeye bilir ama evime gelemez ne demek orası seninde evin 
0 oy
(2,039 puan) tarafından
Benim de annem evlendi. Evlendikten 1 yıl sonra annem kanser oldu. Annem ölene kadar adam baktı anneme. Bizim her işimize koştu. Babamdan daha iyi bir insan. Annem vefat edeli 1 yıl oldu. Annemin eşiyle hala gorusuyoruz ev taşıdık İstanbul'a geldik her seyimize koştu evimizde de kaldı biz onun evine gidip misafir olduk. Bu kadar on yargıya gerek yok. Annen o senin tabiki gelebilir eşiyle. Ama huzursuzluk çıkmasın eşin rahatsız oluyorsa annen tek gelir. Ama annen de üzülmez inşallah 
0 oy
(20,188 puan) tarafından
Eşin haklı falan değil bence..
0 oy
(1,125 puan) tarafından
Haklı değil. Evde eşin ve annende olacak sonuçta biraz hoş olmamış ama kendi acisindan eşinde haklı sende haklısın bende haklıyım bence herkes haklı 
0 oy
(1,749 puan) tarafından
Eşin hangi hakla karar verebiliyor? Bu karar kesinlikle senin yani. Ayriyetten benim de üvey babam var adam kendi babamdan daha çok babalık yaptı bana. Her üvey baba kötü mü olacak. Bu devirde elin oğlunun önemi kalmadı. Baba, abi, amca tecavüz edip öldürüyor. Bu insanın kişiliğiyle alakalı. Ayrıca ben annenin yerinde olsam vallahi seninle konuşmazdım. 
0 oy
(2,255 puan) tarafından
Eşine bu bir bahane olmuş gibi resmen ne alaka yani kadının dostu değil evlendiği bir insan ne diye karışabilir gelmesine 

İlgili bir soru bulunamadı

411,422 soru

12,384,819 cevap

43,452 kullanıcı

Kategoriler

...