0 oy
68 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (680 puan) tarafından
Hayırlı geceler hanımlar. Saçımı Mart ayında ombre yaptırmıştım aşağısı platin sarısı üst koyu kahve kendi rengi. Şimdi palette saç boyası aldım boyasam olur mu sizce. Daha önce hiç saçımı evde boyamadım. 

Küllü kumral, koyu kestane, çikolata kahvesini ve siyah aldım . Şimdiden teşekkürler ♥️

2 Cevaplar

0 oy
(766 puan) tarafından

Sen boyanın sonunda ne elde etmeyi umuyorsun? Yani saçın nasıl bir renk olsun istiyorsun? Ombre tamamen kapansın mı istiyorsun yoksa yıkandıktan doğal şekilde objeler görünsün mü istiyorsun? İstediğin sonuca göre değişir kullanacağın boya. Bu arada ne renk istersen iste siyahı kesinlikle kullanma, boyalar zaten kutunun üstündeki renkten daha koyu çıkıyor saçta, bir de siyah boyarsan zift gibi olur ve sonra vazgeçip rengini açmak istesen çok zor olur saçın da mahvolur

(680 puan) tarafından
Ayy o zaman siyah yapmaktan vazgeçtim. Ombre tamamen kapansın istiyorum.
(766 puan) tarafından
Yalnız aldığın boyalar çok alakasız, keşke sorup öyle alsaydın. Küllü kumral adı üstünde küllü, içinde kızıllık bakırlık yok, yani platin sarısının koyu tonu gibi. Ama çikolata kahvede kızıllık var, saçın koyu renk olur ama güneşte ışıkta bakır gibi kızıl gibi görünür. Koyu kestane zaten neredeyse siyah gibi görünür saçta ama onda da ışıkta kızıllık olur biraz. Ben olsam birden bire koyu renge boyamazdım, mesela koyu kestane boyasan sonucu beğenmediğinde dönüşü zor olur. Bence önce küllü kumrala boya, koyulaştırmak hoşuna giderse bir sonrakinde 1 numara daha koyu boya. Küllü kumral 7.1 olsa gerek, şimdi ona boya, koyu renk hoşuna giderse bir sonrakinde 6.1 küllü koyu kumral al. Eğer saçında beyaz varsa içine ana renk de koyman gerek yoksa beyazlar kapanmaz. Mesela 7.1 aldıysan azıcık da 7.0 koyman lazım ki beyaz kapansın. Beyazın yoksa buna gerek yok. Bir de platin rengi siyah bile ilk boyamada kapatmaz. Boyayı yıkadığında kapanmış gibi görünür yıkadıkça açılır. O yüzden tam kapatma için 3-4 boyama gerekir.
(680 puan) tarafından
Yaa teşekkür ederim canım bilgiler için. İndirime girmişti ben de 6 paket aldım . Annem ve kaynanama da veririm . Küllü kumralı kendime bırakırım. 7.1 almışım. Beyazlarım yok
(766 puan) tarafından
E hadi sonuç güzel olur inşallah :))
(680 puan) tarafından
İnşallah canım ♥️♥️♥️
-Reklam-
0 oy
(680 puan) tarafından
Post yukarııı 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 189 göst.
0 oy
4 cevap 313 göst.
25 Eylül 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde S123456789 (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 95 göst.
24 Temmuz 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Nz_00 (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 87 göst.

408,409 soru

12,270,444 cevap

37,576 kullanıcı

Kategoriler

...