+2 oy
1,059 göst.
Diğer kategorisinde (133 puan) tarafından
Dayımın kızı dün akşam evin 4. Katından kendini aşağıya atıyor. Daha 17 yasinda ve sebebi de ne biliyor musunuz iPhone telefon için ya bi insan telefon için nasil canından vazgeçebilir daha aklım almıyor beynim durmuş sekllde. Antalya da kolejde okuyor lise 3 e gidiyor arkadaslarinin hepsinin iphonesi var niye onun yok diye ailesiyle 1 haftadir tartisiyor. Telefonu da yeni oldugu icin dayim almak istememis ve yine bunun kavgasini ederken kendjni birden asagiya birakiyor. Her yeri kırılmış sağlam bi yeri kalmamış kalçası kırılmış beli kırılmış uyutuyorlar amaliyat yapamıyorlar iç kanama geçirir diye 24 saat geçmesi gerekiyormus amaliyat icin. Çok üzülüyorum nasil böyle bir şey yaptı ailesi bugun perişandı ayakta duramiyorlardi. Aramızda hamile olan arkadaşlardan rica ediyorum lütfen dua eder misin sizin dualarınız kabul olur yarin kandil dualarınizda kuzenimi de katar misiniz ismi Nurgül bi de yasin dağıtıyorum almak isteyen var mı okuyan okumayandan Allah razı olsun.   

27 Cevaplar

0 oy
(5,328 puan) tarafından
Gençlik nereye gidiyor 

Allah şifa versin . Ailesine sabır diliyorum 
-Reklam-
0 oy
(601 puan) tarafından
Gençlik cahillik ozenmek tüh Rabbim ailesine sabır kendisine de şifa versin umarım en kısa zamanda düzelir sonra da iyi bir tedavi olur iyilesse bile baya uzun sürecek yazık etmiş gençliğine 
0 oy
(482 puan) tarafından

Hadi 12 13 yasında olsa anlarım bir telefon icin intihar eder aklı yetmez ama 17 yasında birinin iphone icine intihar edecegini sanmıyorum ya piskolojik sorunları vardı yada ailesiyle baska bi sebebden tartıstılar size öyle anlatıyorlardır cok gecmis olsun rabbim ailenize bagıslasın bugun kandil bol bol dua edelim insallah :((

0 oy
(276 puan) tarafından
Sen telefon diyorsun , yada dayın ôyle anlatıyor, kimse telefon için kendini atmaz , vardır bişey 
(133 puan) tarafından
Yok polise ifadesini aliyor o da aynısını söylüyor
0 oy
(205 puan) tarafından
Benim yiğenimde zamanında telefon uğruna bir kutu ilaç içmişti neuseki ablam farkettide yıkadı doktor kurtuldu sonrasında da huyu hiç değişmedi aksine daha ters oldu hep ister beğenmez şimdide diyorki zaten ölmedim birşey olmaz ama bilmiyorki ilaçlar beynıne zara vermiş
(133 puan) tarafından
Evet kuzenim de 1 hafta önceden 1 kutu ilaç içmişti bakti onunla olmuyor bu sefer camdan attı kendini sizde yogeninize dikkat edin
(205 puan) tarafından
Şimdi üniversite okuyor canım aklı başına geldi sıkıntısı yok şükür
0 oy
(5,479 puan) tarafından
O yaş grubu çok tehlikeli . Kendini arkadaşlarına kabullnedrme   ve gösteriş. Rabb'im yar ve yardımcısı olsun ailenin anne babanın bazıları gerçekten bolluktan  ne yapcgnuli sasiryor asla asla kinamiyorum evlatlarımız var  yaşının verdiği ergenlikte olabilir yazık gençliğine yazık annesine babasına yatalakta kalabilir kısmı bı bolgeside zarar görmüş olabilir çok geçmiş olsun 
0 oy
(1,623 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşallah şimdi ki kusak cok zor gerçekten görümcemin kızıda istediklerimi yapmazsanız evi terkederim kacar giderim ölü mü bulursunuz diye tehdit ediyomus psikiyatri ye götürceklerdi goturemediler bir türlü

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,482 göst.
21 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,769 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 731 göst.
27 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,918 puan) tarafından soruldu
0 oy
72 cevap 2,413 göst.
5 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Nurnisamm (881 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 815 göst.
2 Mart 2022 Diğer kategorisinde Asenat_m Hersey (650 puan) tarafından soruldu

401,983 soru

12,034,178 cevap

36,262 kullanıcı