0 oy
174 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,983 puan) tarafından
Akşam 7den sonra sıvı tüketimi azalıyor sadece su içer oda 1 ufak bardak neyse ben artık işedigi saatleri kafama kazıdım 9 30 da uyur mesela gece 12 de bi yaparız tuvalete uyur 2 de birdaha yapar bide gece 4te hergun bu şekilde ama benim artık belim kalmadi onu Kaldır tuvalete götür iset mahvoldum isetmesem heryer çiş oluyor üstüne baştan assa değiş carsaflari değiştir of nasıl bir çözüm üretecem ya yoruldum artık hergece işermi diye düşünmekten 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tanıdığım biride o şekildeydi idrar yolu enfeksiyonundan dolayı tutamıyormuş meğer 13 yaşına kadar altına işedi sonra doktora götürünce anlaşıldı  ilaç yazdı bir daha asla işemedi 
tarafından
İdrarına baktılar mı canım ? Uykusu ağır olabilir bu konuyla alâkalı nörolojiye gittiniz mi ?
(2,983 puan) tarafından
Uykusu çok ağır
tarafından
O zaman nörolojiye gitmenizde fayda var
(2,983 puan) tarafından
Havale geçiriyor diye 3 kere özel cocuk nöroloji ye götürdük çıksa orda çıkardı demi kafasına biseyler taktılar
tarafından
Evet canım çıkardı, ne desem bilemedim Allah yardımcın olsun
-Reklam-
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Idrar kesesi normal boyutta mı usg ile kontrol ettiler mi
0 oy
(60 puan) tarafından
Bende aynı konudan dertliyim ben 2 taneyle ugrasıyorum aksamları bi su içerler gece kaldırırım ettiremiyorum uykudan kalkınca aglıyolar vallahı yatak yorgan curuyor kokuyor

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 93 göst.
13 Haziran 2023 Aile kategorisinde Sertuğ (354 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 256 göst.
18 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Babygirl babyboy (1,343 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 139 göst.
21 Aralık 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Kuzucuklarin annesi (2,983 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 47 göst.
17 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kuzucuklarin annesi (2,983 puan) tarafından soruldu

403,699 soru

12,094,710 cevap

36,391 kullanıcı

...