0 oy
811 göst.
Aile kategorisinde (201 puan) tarafından
Bu ayın 20 sinden 25 ine kadar tatil planımız vardı bı yandan taşınma telaşimiz var kendi evimize taşınacaz eşim dediki havalar serinledi 2 çocuğumuz var biri 1 yaşında daha üşütürler hasta olurlar hemde 50  bin TL gider tatile dedi kabul edersen tatile gitmeyelim eve istediğin eşyayı alalım dedi bende o zaman tatile gidecek para kadar harciyacam istediğimi alacaksın dedim tamam dedi bı yandan gidip akşama kadar havuzda durmak istiyorum bı yandan evet çocuklar hasta olursa taşınmak da bı çile gibi olacak rezil oluruz hem evimin eksiği de olur oyleyse gitmeyeyim istediğim eşyaları alayım diyorum bu arada büyük ev eşyası olarak sadece koltuk takımı alınacak halı vs var herşeyim var ama o parayla mutfak eşyası bide kızımın odasına bir iki biseyler almak istiyorum 

25 Cevaplar

+2 oy
(885 puan) tarafından
Pek çok kişi tatile giderdim eşya taksitle de alınır falan demiş ama yanında 2 küçük çocuk varken tatil diye bişey olmayacağını gayet iyi biliyoruz hepimiz, üstelik kökü topu 5 günden bahsediyoruz ve 50 bin liralık bi masraf söz konusu. Evde eksiklerinin olduğu da aşikâr, kolay para kazanan insanlarsanız 50 bin lira mesele değil ama asgari ücret yada onun biraz üstünde bi geliriniz varsa 50 bin 5 günlük bi ortam değişikliği için çarçur edilecek bi meblağ değil bence
-Reklam-
+1 oy
(1,339 puan) tarafından
Ayyy ben olsam o parayla altın alir takardim. Tatile de seneye havalar sicakken giderim. Eşyayı da taksitle alırım 
(1,752 puan) tarafından
Cevabın çok hoşuma gitti☆☆☆☆☆
:-D:-D
En mantıklısı
(201 puan) tarafından
Teşekkür ederim altın hiç sevmiyor ve takmıyorum:)
(1,339 puan) tarafından
Kız altın sevilmez mi? Önceden vardı bende sevmiyordum. Şimdi seviyorum ama yok
+1 oy
(3,302 puan) tarafından

Geçen sene 1,5 yaşındaki oğlumla bu zamanlar tatildeydik ve dönüşte çok kötü hasta oldu. Bizim için deniz ve hava çok iyi ama çocukları deniz havuz sonrası esen rüzgar anında çarpıyor demek ki. O yönden bakarsam ben eşya alırdım:)  tatile de seneye gidersiniz inşallah daha erken vakitte hemde çocuklarda büyümüş olurlar biraz daha. 

(201 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim bende en son eşya almakta karar kildim tatil iptal oldu
0 oy
tarafından
Eşya taksitle falan bir şekilde alınır ben olsam tatile giderdim 
(201 puan) tarafından
Ya işte bende paraya kıyamadım tatil bişey kazandırmaz ama o parayla biseyler alıyım dedim karar veremiyorum
tarafından
Sende haklısın canım ben hiç tatile gitmediğim için öyle fırsatım olsa tatil derdim tabi sizin sonra  gitme imkanınız varsa eşya al
0 oy
(2,377 puan) tarafından

• Eşya taksitle de alınır da tatil de evet havalar çok soğudu çocuklar için sıkıntı olabilir. Ayırsn kenara seneye daha fazla kal tatilde 
(201 puan) tarafından
Eşya alacam inşallah tatili iptal ettik
0 oy
(1,563 puan) tarafından
Kız daha sezon kapanmadı ki denizler falan gayet sıcak hasta olmazlar 
(201 puan) tarafından
Denize girmiycez ya biraz yüksekte kalan bı havuzlu villa epey esiyor da vazgeçtik tatilden
0 oy
(2,010 puan) tarafından
Küçükte olsa bir tatile giderim. Eşya her türlü alınır ilacını hazır ederim eczaneden takviye önerisi isterim. kafa dağıtırım
(201 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Haftaya bende gidecem 2 gün kalacam daha havalar tam soğumadı aksamları dikkat edersen hasta olmazlar kesinlikle tatil eşyaları da taksitle alırsın 
(201 puan) tarafından
Tatili iptal ettik benim oğlanın astım bronsiti var geçen sene 1 hafta hastanede yattık korktum eşyada karar kildim
0 oy
(16,473 puan) tarafından
Tamamen tatile ne kadar ihtiyacım olduğuyla ve o tatilde gerçekten dinlenebileceğime dair düşüncemle karar verirdim iki küçük çocukla o tatil dinlenmeden çok yorulma olmayacaksa tatil 
(201 puan) tarafından
Seneye dedik inşallah tatili iptal ettik teşekkür ederim
0 oy
(749 puan) tarafından
Ben eşyayı seçerdim. Yerleştikten sonra günübirlik bir yere de gidilebilir. Ya da havuza gidilebilir. Ama taşındıktan sonra elli kere eşya işi olsun istemezdim. 
(749 puan) tarafından
Bir de çocukla tatil diyorsun ya, o tatil olmuyor zaten. Çocuğunun denize bir sevdası yoksa, lunaparka ne bileyim ormana parka götür mutlu olur zaten
(928 puan) tarafından
Ben post sahibi degilim canım oyle yorum hoşuma gitti yorum yaptım ❤️
(749 puan) tarafından
He pardon canım :) ❤️
(201 puan) tarafından
Teşekkür ederim bende eşyayı seçtim
(749 puan) tarafından
Güle güle kullanın
0 oy
(13,072 puan) tarafından
Kesinlikle eşya alırdım ben ev kadınıyım geçen sene taşındım daha gönlüme göre yapamadım evi eşim bana 50 bin verse neler yaparım onunla 
(928 puan) tarafından
Bencede keşkw eşlerimiz verse 50 bin hersey alırdım vallah evi baştan yaratırdım
(13,072 puan) tarafından
Bende kesinlikle öyle adam vermediği halde aylık 300 500 alıyorum bisiler değiştirdim epey bide verse neler yaparım neler  :)
(201 puan) tarafından
Ya aslında tatili iptal ettiği için o kadarlık alırım dedi normalde asla vermez :) eşya almaya karar verdim teşekkür ederim
(13,072 puan) tarafından
Güzel günlerde kullan canım tatil 1 seferlik eşya ömürlük ♡
0 oy
(1,777 puan) tarafından
Söyle yapabilirsin eve ciden birşey ihtiyacın varsa al iki günlüğüne uygun tatil yerleri oluyor gidersin 

Ama istemiyorsan da gitme önümüzdeki yıl gidersin çocukta buyur düzenin yerinde olur vede yeni tasinacaksin yorgunluk varken tatil çocuk küçük ne kadr iyi gelir bilemiyorum da
(201 puan) tarafından
Aynen bende vazgeçtim eşya almaya karar verdim
0 oy
(768 puan) tarafından
Siz tatıle gıtsenız de gıtmesenız de o eşya zaten alınacak ben olsam tatile gıderım boşa gıden para olarak asla görmem eşya benımle ömür boyu gelmeyecek ama aılemle biriktirdiğim anılar hep benımle olacak
(201 puan) tarafından
Evet öyle ama oğlumda astım bronşit var geçen sene 1 hafta hastanede yattık korktum eşyada karar kildim tatili iptal ettim
0 oy
(750 puan) tarafından
Tatili hiç sevmediğim için ben eşya alırdım evime 
(201 puan) tarafından
Bende eşya almaya karar verdim
0 oy
(9,495 puan) tarafından
Taşınma telasinda bende tatile vermeye kıyamazdim muhtemelen
(201 puan) tarafından
Evet ya bide oğlum bronşit hastası korktum valla
0 oy
(9,524 puan) tarafından
Eşya al canım seneye tatile git bebelerinde büyür hem. 
(201 puan) tarafından
Aynen teşekkür ederim bende öyle karar verdim
0 oy
(26 puan) tarafından
Cocuklar kucukse  tatil olmaz olsun benim icin derim bende esya alirdim muhtemelen o durumda 
(201 puan) tarafından
Evet ya bende vazgeçtim eşya almakta karar kıldım
0 oy
(1,424 puan) tarafından
O paraya kıyıp tatile gitmem ben yaa

Eşyamı alırım daha iyi olur 

Bir gün gidip akşama kadar denizde kalsan bile yeter snaa 
(201 puan) tarafından
Aynen bende vazgeçtim eşyada karar kildim
0 oy
(2,482 puan) tarafından
2 bebeyle mersinden yazıyorum biri 6 aylık şuan don atlet yatıyorlar ona rağmen ter içinde uyuyorlar:D 
(201 puan) tarafından
Yaaa seneye kismet öyleyse vazgeçtim :)
0 oy
(51 puan) tarafından
Bence tatile gitmek ölümlü dünyada yaşıyoruz ben eşyadan çok  gezmeyi seviyorum benim fikrim bu
(201 puan) tarafından
Hmm anladım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 350 göst.
21 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Nevsin12 (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 481 göst.
14 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (878 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 657 göst.
7 Ekim 2022 Aile kategorisinde Meleksone (2,413 puan) tarafından soruldu