0 oy
345 göst.
Diğer kategorisinde (413 puan) tarafından
Hastaym kızlar isal mide bulantisi felan bide iki çocuk var ve çok yoruluyorm dün akşam oğlum uyandı bı anlık tedrgnlikle kalktım bişey yoktu ilk  dakka sonra birden midem bulandı gözüm karardı kulaklarmda basınç oldu düştüm bayilmisiim o arada panik biriym yorgunluktan felan olablr mi nedr sizce 

5 Cevaplar

0 oy
(4,144 puan) tarafından
Olabilir canım vücut da susuz halsiz kalmıştır inşaallah kötü bı şey yoktur dikkat et kendine gittin mi doktora 
(413 puan) tarafından
Yok gitmedim canm aynen dün hiç bişey yemedim  içmedim gün boyu isalden dolayı bulantım vardı afedersn akşam yedim yattım 10 gibi 11 bayılmışım belki geç yeyip yattgm içindr diye dusundum
(4,144 puan) tarafından
Mutlaka git ama canım bi serum falan takarlar iyi gelir en azından
-Reklam-
0 oy
(3,082 puan) tarafından
Vücudundaki su kaybndan takassizlikten olabilir canım Bir de vitamin değerlerine baktır benim kolesterol yükselince öyle oluyor
(413 puan) tarafından
İlkkez oldu b ve kanm düşük çıktı ilacı da bebeklerden aklıma gelmio çok yorgunum sürekli hiç biseye yetsmiyorum diye agliorum kızım 9 aylık olcak sürekli kucak istyo çok yoruo beni kolumu kaldrcak halim yoktu dun kucagmda onu tasidm resemn kusura bakma doluym ya:(
(3,082 puan) tarafından
Canım kansızlıkta çok yapar İnan asıl kendin ve çocukların için diye ben de yeni doğum yapmıştım ama inan öyle böyle değil çok kötüydüm baş dönmesi bacaklarımın üzerinde bile duramıyordum yürüyemiyordum o kadar takassiz düşmüştü doktora gittim vitaminler yerlerde. hepsini yazdı şu an gözümün önüne koymuşum yiyorum halbuki hiç hap yemeyi sevmem bırak unutmayı ama insan düşünce çok kötü oluyor hem mecbur çocuklar da küçük hem sen hem onlar yıpranırsın ilaçlarını düzenli kullan kullan çünkü vücudun sana sinyal veriyor
(413 puan) tarafından
Aynen canım doğru diosun onlara bakmak için kendimizede bakmamız gerekir bn biraz sefil ediyorm kendimi daha dikkat edecm inşallah sagolasn
0 oy
(12,710 puan) tarafından
Salgin var doktora gitmismiydin
(413 puan) tarafından
Nasi bı salgın canım gitmedim ne oluomus
(12,710 puan) tarafından
Kusma ishal salgini var bayadir. Bizde yakalandik ben hemen gittim igne yapildi ilac yazfi doktor. Ertesi gun toparladim. Niye gitmedinki kiz kac gun oldu. Vucut direncsiz kalmis. Bide 2 cocuk.
0 oy
(7,882 puan) tarafından
Salgın var . Herkes hasta 

Geçmiş olsun 
(413 puan) tarafından
Salgın ne salgını canım
(7,882 puan) tarafından
İshal kusma herkeste var . Bizde atlattık. 1 hafta çektik.
(737 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım benim kızımda öyle iki yaşında ona ilaç verirlermi ishal için toz haricinde size verdiler mi
(7,882 puan) tarafından
Ben emzirdigim için gitmedim doktora . Ama verirler tabi büyük sonuçta
0 oy
(1,542 puan) tarafından
Nasıl oldunuz bizde farklı bi şekilde yakalandık yüksek inatçı düşmeyen ateş kuşam boğaz ağrısı çok afedersiniz aşırı balgam öksürük kızım 3 yaşında yavrum kusamıyor bazen tıkanıyor artık kusmaktan sesi kısıldı yavrumun antibiyotik iğne yapılıyor 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 398 göst.
13 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 344 göst.
+1 oy
11 cevap 690 göst.
17 Eylül 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 427 göst.
2 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu