0 oy
764 göst.
Diğer kategorisinde (13,853 puan) tarafından

Kimler ne yapıyor yazın bakalım:)

Ben yatak odasına girdim yıkanan kıyafetleri katlayıp yerleştiriyorum  arka planda 'agliyorsam yaşıyorum ben' çalıyor :)

54 Cevaplar

0 oy
(2,950 puan) tarafından

İkizlerimi yatırdım uykumu alamamış kendime gelememiş halimle çay içtim smdi uzandım  bön Bon telefona bakıyorum mutfak halay çekiyor bı yandan çocuklar kalkicak birşeyler yemek isterler  birazdan bı yandan kendime gelemeyen ben:D

(13,853 puan) tarafından
Kız onları yatırıp yataydin sende :)
Bende dayak yemiş gibiyim bugün beya
(2,950 puan) tarafından
Yatamıyorum ya bı suru iş olunca yapacak kalktım çocuklara kek yaptım, ekstra yicekleri şeyleri hazırladım  mutfağı topladım kalktılar yedirdim oyun oynadık şuan az oturuyorum :D benm ikiz olunca biri uyuyana kadar diğerinin uyanma vaktine geliyor uyumaninda manası kalmıyor bazen oluyor gozlsrim gidiyor uyuyorum
-Reklam-
0 oy
(747 puan) tarafından
Hastanedeyim serum yiyorum 
(13,853 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin  ♡
0 oy
(5,951 puan) tarafından
Kahvaltı yaptım toplycm ama oğlundan yoğun bı koku alarmi alıyorum altına açmış;)))) yaaaaaaa ne yese direk çıkarıyor 
(13,853 puan) tarafından
Benim kız da öyle dk başı Wc deyiz çiş yapıp çıkamıyoruz  :)
0 oy
(1,963 puan) tarafından
Tam şuanda beşik sallıyorum ama bebe yatmıyor

Arka planda bakara suresi var sakinleşip uyusun diye
(1,963 puan) tarafından
Boşver ninniyi bacım sen.
Çocukların aklına beynine şimdiden yavaş yavaş işlemek lazım bunları.
Ben daha hamile iken 3 çocuğuma da daha karnında başladım. Ama kendim okuyarak. Duysunlar hamile iken aşina olsunlar istedim.
tarafından
Olabilir . Bn zaten dini anaokuluna gönderdim baya öğrendi büyük oğlum  :))
(13,853 puan) tarafından
Bende rukye açardım hep o sakinlestirirdi 28 aylık hala acıyorum o arada okuyorum Amin diyelim diyorum kızıma iş yaparken de bakara acıyorum maneviyat daha önemli ♡
(1,963 puan) tarafından
Aynen öyle kızlar. Kandiliniz mübarek olsun bu ara da
tarafından
Amin cümlemizin kutlu olsun
0 oy
(1,513 puan) tarafından

Kahvaltı yapacagim insallah hazırladim tepsiye koyup keyif yapmaya gidiyorum televizyon karsisina :)

(13,853 puan) tarafından
Ohh maşallah afiyet olsun  :))
0 oy
tarafından
İslerimi bitirdim bebegim uyuyor..kocam aradı yemeyi hazirla geliyom dedi ..ben ama burda geziniyom:)
(13,853 puan) tarafından
Yemek mi o da ne disarda mi yeniyor deseydin  :D
Kolay gelsin canım benim adam hep evde ama evde değil zor oluyor be öğlen de yemek derdi
tarafından
:))evet öyle allahtam kocam yemek secen biri degil sade ekmek ver yiyor canım kocam..evin yaninda calisiyor her gun evde yapiyor öğle yemeyini
0 oy
tarafından
Bebeğimi emziriyorum, uyusun valize kalan eksikleri koycam yola çıkacağız inşaAllah
0 oy
(18,688 puan) tarafından
Aile kahvaltısında çıkıntılık yapıyorum 
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Haşlanmış yumurta yiyiyoruz bebeklerimle kreplerimizi yedik sırada sütleri var:))
0 oy
(731 puan) tarafından

image

evraklari halat yapıp boynuma dolamaya calisiyorum :)))
0 oy
tarafından

• :DDondurucuya yaslandım belimin ağrısının geçmesini bekliyorum bir yandan çikolata yiyip aynı zamanda eşime trip mesajı atıyor um
0 oy
tarafından
Temizlik yapıyordum kahvaltı yapmadım meyvesuyu biskuvi yiyorum şimdi kaldığım yerden devam edecegim
0 oy
(674 puan) tarafından
Çocukları banyo yaptırdım, şimdi de oğlumu emziriyorum.
0 oy
(432 puan) tarafından
Mutfağa giriştim şimdi sigara molası verdim. Temizliği bitti yerleştirmesi kaldı
0 oy
tarafından

Karnımın kıyafetlerini utuluyorum

image

0 oy
(13,612 puan) tarafından
Daha şimdi uyandım küçük oğlum hala uyuyor

Büyük oğlum ve eşim de kahvaltı yapmaya gitmişler :) 
0 oy
(2,624 puan) tarafından
Bulaşık Makinesi bosaltiyorum
0 oy
(12,815 puan) tarafından
Okul toplantısından çıktım eve gidiyorum 
0 oy
(706 puan) tarafından

Bebişi sallıyom uyursa rahat raht bir duş alıcam inşallah:'(

0 oy
(2,851 puan) tarafından
Perdeleri makineye attım mutfaga çeki düzen veriyordum, bebiş uyandı bide buraya girip çıkayım dedim.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 657 göst.
21 Ekim 2018 Aile & Aşk kategorisinde Hasret45 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 269 göst.
26 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Yildizsumeyye (1,077 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 707 göst.
14 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sude ayse elam (895 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 971 göst.
23 Kasım 2020 Diğer kategorisinde ❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤ (2,766 puan) tarafından soruldu

411,893 soru

12,399,654 cevap

44,370 kullanıcı

Kategoriler

...