0 oy
159 göst.
Aile kategorisinde (136 puan) tarafından
Çok kıskanç fesat hasetmis İlk zamanlarda çok cana yakın geldi kanka gibiydim eşim bana ona çok güvenme demişti dikkate almadım ama artık ondan dost arkadaş olmicagini güvenilir biri olmicagini biliyorum zaten evim ayrı sehirde çok uzağım o kaynanamizla bir yaşıyor bunda sorun yok ama telefon ws mesafemi nasıl koyabilirim aramak konuşmak istemiyorum bunu ona nasıl belli ederim ki oda bilsin yüzüne de söyledim ama emin değilim çok yüzsüz çünkü bu kişi eltim oluyor 

9 Cevaplar

0 oy
(136 puan) tarafından
Bu arada bu kişi eltim oluyor 
-Reklam-
0 oy
(16,863 puan) tarafından
Arama sorma arayıncada açma eşek değilse anlar herhalde 
0 oy
(745 puan) tarafından
Benim eltimde öyle yüzüme güler konuşur eder arkamdan da kıskandığı için konuşurdu kayinbabam tarafı da dedi Zeynep senin hakkında bir kere bişey söylemedi sen en ufak şeyi bile anlatıyorsun diyince bu sefer utandı kayinbabam a yok ben onu seviyorum yok kiskanmiyorum yok o benim kardeşim gibi filan filan laflar ben öğrendikten sonra mesela kaç defa bana mesaj attı ters cevap verdim ondan sonra görüldü attım anladıktan sonra daha yazmadı bu arada aynı apartmanda oturuyoruz yüzüne bile.bakmiyorum karşılaştığımızda ogluda geçen gelip bana diyor yenge annem senin yüzüne bakmaya utanıyor filan iyi dedim biraxikta olsa utanma duygusu ulaşmış 
(745 puan) tarafından
Sizde aynı sekikde yazdıkça cevap vermeyin benimkiyle kaç defa konuşmadım küstüm her defasında kaç ay geçiyordu kendi gelip konuşuyordu benimle
0 oy
(896 puan) tarafından
Benimde eşimin dayısı öyle. Yakamiza yapışmış uzaklasmiyor. Eşim seviyor diye tepemize çıkacak. Başlarda bende severdim , iyi niyet gösterirdim baktım olacağı yok. Evime davet ediyordum , yemek gönderiyordum yalnız yaşadığı için. Onları kestim geldiğinde hoş geldin bile demiyorum , yüzümü ekşitiyorum,  tersliyorum,  şaka yapınca bile laf sokuyorum. Bize gelip gitmiyor ama ufaktan eşime ona karşı soğuk olduğumu söyleyip duruyor. Böyle bir yüzsüz insan işte. Uzaklaşmak yerine eşimi bana karşı doldurmaya çalışıyor. 
0 oy
(845 puan) tarafından
Cevap verme ölü de düğünde merhaba merhaba
0 oy
(1,239 puan) tarafından
Arama sorma o aradiginda kısa kes 
0 oy
(1,413 puan) tarafından
Direk engelle:)))
0 oy
tarafından
Aynı şehirde olmadığını birine mesafe koymak kadar kolay birsey yok.
0 oy
(11,142 puan) tarafından
Zaten uzakmış işin kolay arama sorma ararsa açma o kadar yani 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 229 göst.
14 Aralık 2022 Kültür-Sanat kategorisinde misafir5 (260 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 67 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Citipiti (3,899 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 223 göst.
23 Mayıs 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Sinem48300 (663 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 335 göst.
10 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Frezya (695 puan) tarafından soruldu

404,807 soru

12,126,384 cevap

36,488 kullanıcı

...