0 oy
442 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,767 puan) tarafından

Nasıl torba diye merak edenler vardı 

Bu şekilde bağırsak torbası afedersiniz  ben wc ye gidemiyorum buna geliyor eldivenlerle temizliyoruz 

Ama sorun etmiyorum ömür boyu bununla yaşamak zorunda olanlar var 

Normalde bu yatisim da içeri almayı düşündüler prof çok fazla narkoz aldın eğer senin için de uygunsa idare ederim dersen doğumda hem doğum olsun hem bağırsağı içeri alalım dediler bende kabul ettim oğlumun tekrar tekrar norkoz altinda kalmasin istedim 

image

6 Cevaplar

0 oy
(894 puan) tarafından
Benim babam da aynı senin hastalığından böyle dışarıda yaşıyor Allah yardımcın olsun inşallah atlatırsın 
(6,767 puan) tarafından
Benimki hastalıktan ziyade doktor bağırsagimi kesti yanlışıkla o yüzden böyle oldu
(894 puan) tarafından
Ayy tüh kötü olmuş geçmiş olsun
-Reklam-
0 oy
(1,940 puan) tarafından
Ya safi ismiyle şifa bul kardeşim 
(6,767 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️
0 oy
(14,119 puan) tarafından
Helal olsun canım sana her haline şükür ediyosun Rabb'im bunun mükafatını nasip etsın sana ..Rabb'im bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Şafii isminin hürmetine şifalar versin Allahım sana .. ❤❤
(6,767 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️♥️ yalan konuşmayım en son yattığımda 2 3 gün bi isyan ettim o ara oğlumun hareketlerini hissetmeye başladım tekrar sukretmeye başladım benden görüşleri var bunlar rabbimin izniyle geçecek inanıyorum
(14,119 puan) tarafından
Sendende razı olsun ♡.. Elbette herşey geçecek buda senin imtihanın canım Rabbim'in izniyle senin sabrınla bu günleri de atlatacaksın.. Bu arada canım hastalığa hamd olsun demek lazım ki  daha tekrarlamasın geçsin şükür etmek devamını istemek gibiymiş bende yenı ögrendım ♥*♡∞:。.。  
(6,767 puan) tarafından
Evet çok doğru cnm biliyorum aslında ama bilmeden önce hep öyle dediğim için ağız alışkanlığı olmuş ♥️♥️
(14,119 puan) tarafından
Niyetimiz bellı elhamdülillah ❤Kandilimiz mübarek olsun canım duâ'larda buluşalım inşaAllah (*´˘`*)ー❣❣
0 oy
(10,489 puan) tarafından

İnşallah birgün bunalrdan kurtulmuş bir şekilde çocuklarınla beraber anlık postu da paylaşacaksin inanıyorum buna 

Çok geçmiş olsun:)

(6,767 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️
0 oy
(5,470 puan) tarafından
Rabbim şifa versin canım bebeğin ve senin sağlığın için önemli olan neyse o olmalı.

Burdanda ne derlerse desinler kimseyi inandırmak zorunda değilsin 
(6,767 puan) tarafından
Yoo inandırmak için değil cnm nasil birşey olduğunu merak edenler vardi onlara da hak verdim çünkü başıma gelmeden once böyle bir şeyi bende bilmezdim
0 oy
(262 puan) tarafından
Allah bir an önce şifa versin. normal ameliyatta oldu bu olay değil mi yoksa herhangi bir doğum ile olmadı? 
(6,767 puan) tarafından
Safra kesesi ameliyatı yapan doktor bağırsagimi kesti yanlışıkla sonra beni o şekilde kapatmışlar

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 1,082 göst.
+3 oy
42 cevap 1,975 göst.
21 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sevo_sevo (360 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 325 göst.
14 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Papatya4161 (4,774 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 740 göst.
23 Eylül 2023 Diğer kategorisinde baharsena (1,198 puan) tarafından soruldu