0 oy
433 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,296 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız bittimi işler akşam yemeği neler yaptınız koca bebeler geldimi okuldan 

Benim şehriye çorbası ıspanak var kendime keşkek oğluma pilav yaptım bu akşam da böyle olsun ♥️ 

Not yediğimin faydalı olmadığını biliyorum komşu geçmiş olsuna uğradı o getirdi öyle bir iki tane attım ağzıma 

image

13 Cevaplar

+2 oy
(11,435 puan) tarafından

Aşko kahve de zararlı değil mi hergun tuketiyorsun tabi ki kendin daha iyi bilirsin ama kafein sonuçta 

(4,296 puan) tarafından
Dikkatli bakarsan %80 i süt cnm belki sacma gelecek ama ağrılarıma iyi geliyor ilaç alamıyorum dr bile ilaçtan daha zararsız ice bilirsin sütle birlikte dedi
(11,435 puan) tarafından
Banada doğumdan sonra iç demişlerdi ama icemiyordum açlıktan :D Dr onay verdiyse problem yok demektir ben neskafe vs tarsi şeyler hiç tuketmemistim gebeligimde de ondan söyledim
(4,296 puan) tarafından
Ben normalde türk kahvesi içiyordum ve bir çok Dr günde 1 türk kahvesi içebilirsiniz der benimki içme dedi yasakli listesine yazdi
-Reklam-
0 oy
(806 puan) tarafından

Bende de bunlar var :) 

image

(4,296 puan) tarafından
Afiyet olsun cnm
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Hamileyim annem bana çiğ köfte yapıyor uzanıyorum bende afiyet olsun
0 oy
tarafından
Ayyyy hicbirsey yapmadım sabah dan bu yana daha kıçım yer gormedj smdi 5 dakika uzandım dinlenim 

Önce kaynimin 20 parça utusu vardı onu utuledim kaynanain mutfağı topladım sonra kaynanajn bütün evi sil süpür halıları vs çıkardim sonra kendi evime çıktım kendi evimi topla süpür sil 

Akşama Nisan var oğlanın kıyafetleri vs utuledim abiyemi utuledim sallari utuledim 

Smdi uzandım kalkıp önce kaşlarımda çıkan yerleri alicam sonra duş sonra maske sonra yemek yer hazirlanirim kaynana sanırım lahana sarması pisirdi bugünlük bohle
(4,296 puan) tarafından
Oy maşallah
0 oy
(234 puan) tarafından

Afiyet şifa olsun sana canım<3Ben de tost yaptım yedim çay içiyorum.19haftalk oldk bugün 

(4,296 puan) tarafından
Sağlıcakla gelsin cnm
0 oy
tarafından
Bugun yemekler kocamdan ben rahatım ❣️☺

Rabbim sanada şifa versin kuzum belki sen beni bilmiyosundur ama ben seni 4 yıldır tanıyorum ❣️
(4,296 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun benim yemekleri de akşam adam yaptı ben bi bugün keşkekle oğluma az plav yaptım
tarafından
Olsun kuzum bu halimize çok şükür herseyin başı sağlık Rabbim yuvaniza huzur bereket versin❣️
0 oy
tarafından

Karavana gidicez eşim mangal yapıcak bu akşam orada kalıcaz birazdan gelir eşim kızımda uyuyo bende sigara içiyom bugün rahatım:)

(4,296 puan) tarafından
Oh ne güzel
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Döner var pilavda var salata yapicam yanına tamamdır canım başka birsey istiyor acaba öyle mi yapsam diyorum bilmiyorum kararsizim ya 
(4,296 puan) tarafından
Döner benimde buzlukta var yarın adam evde olursa İskender yapasim var
(2,184 puan) tarafından
İşte benimde canım iskender cekiyo onu mu yapsam diye kararsız kaldım
(4,296 puan) tarafından
Üşenmezsen yap iki dakika
0 oy
(2,066 puan) tarafından

image

afiyet olsun  Bayadır makarna yapmadım geçen eşimle  sos yaptık o sos ile makarna  yaptım birde içecek var   bugün okullar tatil hafta sonu :)  aksamda kocayı ise gondercem  çocuklar  yatınca kendime öyle kahve yapicam 
(4,296 puan) tarafından
Aaa evet =/ günlerden haberim yok inan evden cikmayin ca böyle oluyor

Ellerine sağlık canım afiyet olsun
(2,066 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(14,613 puan) tarafından

Etli pilav yaptım yanına patates püresi ve et kızartacağım zeytiyağ da bekletiyorum :) şimdi uzandım dinleniyorum eşim çocuklarla oynuyor :)

0 oy
(29,049 puan) tarafından

Afiyet olsundu

0 oy
(6,941 puan) tarafından
Meloş sabahtan beri balık istiyor kocam almaya gitti onu yaparım eve geçince dedim mesaj atmış pişirim yeri var diye bize yemek kaldı sadece ☺️
0 oy
(20,453 puan) tarafından
Okul yok bugün cumartesi anneme geldim yeni oturuyoruz 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 655 göst.
19 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,296 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 350 göst.
8 Mart 2020 Diğer kategorisinde Beyza5 (5,052 puan) tarafından soruldu
+8 oy
15 cevap 389 göst.
+1 oy
13 cevap 514 göst.
17 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,296 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,608 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...