0 oy
368 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9 puan) tarafından
Kızlarıyla arkamdan konusuyo iki yıllık evliyim çok bunaldım bu günde Rabbime havale ediyorum eşime soylesemmi acaba birlikte yaşiyoruz yüzünü bile görmek istemiyorum  nolur bana bı akıl verin?

8 Cevaplar

+1 oy
(2,055 puan) tarafından

Kaynanamla yaşamıyorum ama kaynanama çok sinirliyim bugünlerde kaynana ismini duymak bile istemiyorum :angry:

Genel olarak hepsi aynı arkadan konuşup kocalarımızı doldurmak 

(9 puan) tarafından
Evet kızlarına ve baskaalrina sürekli kotuluyo arkamdan konusuyo eşime soylesem onun umrunda bile değil anacı babaci evimizi bile ayirmiyo artik tukemdim yaşamak bile istemiyorum
-Reklam-
0 oy
(4,290 puan) tarafından
Çok şükur birlikte yaşamiyoruz kendide istemiyor gelinle yaşamayı. Yani eşin annesini dinleyen biri ise işin zor yok dinlemiyorsa konuşmalısin burada es faktörü çok önemli. Ayri eve çıkma şansınız yok mu ? 
(4,290 puan) tarafından
Korun canim, durumu ailenle paylaş belki onlar çözer. Oğlunu neden evlendirmiş ki evlendirip senin başını yakmislar
(9 puan) tarafından
Doguluyuz anneme söyledim onun elinden ne gelirki bişey ywpmaza babam duysa kan cikar
(4,290 puan) tarafından
Bırak baban korkutsun onlari sana yazık değil mi ? Sen kendine değer ver canim ne derse desin hiç orali olma kafana takma. doğulu olmak zor hayır desen kabahatlisin ağzını acamazsin valla ailen arkandaysa hiç çekme bunlari
(9 puan) tarafından
Öyle kolay değil işte inan benim için çok zor ailemi üzmek istemiyorum saddece Rabbime sığınıyorum bana bir yol göstersin diye
(4,290 puan) tarafından
Ah canım benim Allah sana yardımcı olsun
0 oy
(133 puan) tarafından

Ah bende 2 senelik evliyim kaynanamla Birliktik yaşıyorduz bana da denediği kalmıio 6 eltim var onalra gidip arkadamdan neler neler dio neler çektim kaynanaa cadısundan eşim ayrı eve çıkalım dio ben istemiyorum neden istemiyorum bunlar şimdi 6 kardeşler herkesin evi var eşim en küçük o yüzden kaynana da bize kaldı ben çıksam kiraya gitcem onlar da evde oturcak çıkmıyorum dedim annenize de bakmıyorum dedim şuan 6 elti 2 görümce benle kavgalı:D 

(9 puan) tarafından
Nasıl katlaniyosun peki ben ssesiz sakin birisium ve duygusal üzülüyorum
(9 puan) tarafından
Ya sen delimisin eşin ayrı ev diyo sen cikmiyosun benimmicin iki göz oda olsa huzurum olsa o moddayim gerçekten insanın huzuru daha önemli bence fırsatın varken kurtul
(133 puan) tarafından
Pat pat cvp vererek asla kendimi emzirmem  takmıyorum istediğini desin kişi kendinden bilir kıra 20 de aşağı Yok her ya ne diye vercem onlar evde otururken ben kıra mi vercem ev benim hakkım evlenince öyle konuşuldu
0 oy
(4,504 puan) tarafından
Birlikte değiliz Allah da yazmasın öyle bı şey bence söyle 
0 oy
(122 puan) tarafından
Yüzüne karşı diyemiyorsa bırak ne hali varsa görsün huzurunu kaçırma derim.
0 oy
(1,513 puan) tarafından
Bende onların dedikodumu yapıp yaptıklsrı dedikodumun hesabını soran cinsi var
0 oy
tarafından
Allah’a büyük söylemim ama 1 sene bile sabredemem herhalde kaynanama Allahım yardımcın olsun 
0 oy
(18,372 puan) tarafından
Birlik oturmayı baştan kabul etmemek gerekiyor bir kere aynı eve girdin mi kavga etmeden çıkamazsın hele de anacı diyorsun evliliğine mal olur yine onları seçer 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 78 göst.
18 Mart 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde zehraTekin (388 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 116 göst.
2 Ağustos 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Prenseees Annesi (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 772 göst.
25 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mrvyilmaz (634 puan) tarafından soruldu
+1 oy
93 cevap 4,580 göst.
16 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde ezber (213 puan) tarafından soruldu

410,844 soru

12,362,998 cevap

41,713 kullanıcı

Kategoriler

...