Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Part time işe girdim. Kazancım nasıl?
0
oy
662
göst.
14 Eylül 2024
Diğer
kategorisinde
Ümranşen
(
1,876
puan)
tarafından
soruldu
Oğlum anaokuluna gidiyor 1-5 arası bende biri vesilesi ile bi markette öyle kendi kafama göre reyon düzeltiyorum ürün açıyorum. 4 saat çalışıyorum eve 10 dk ama araba ile gidiyorum yakıt bana ait günlük 600 tl sigorta falan yok. Parasından da çok Sırf evde sürekli uyukluyorum hasta gbi geziniyorum diye girmek istedim. Haftasonu çalışmıyorum
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
19
Cevaplar
+3
oy
14 Eylül 2024
Emine3507
(
1,102
puan)
tarafından
cevaplandı
Milli egitimde şuan İUP kapsaminda istihdam edilen temizlik personelinin günde 8.5 saat çalışıp alacakları ücret 566 TL .sigortalari da sadece sağlıktan yararlanacaklar emekliliğe etkisi olmayacak .tüm gün okul da tuvaletleri ve sınıflari temizleyecek ler .saatlik ücretleri 70 liraya geliyor Sağolsun iktidar sadaka dağıtıyor yine garibana .seninki bunların yanında iyiymiş 4 saat çalışmakta avantaj senin için çocuğunla ilgilenirsin hem .
4 önceki yorum göster
15 Eylül 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Parantez içini oku canım. Bazı ogretmen, doktor, hemşire, hakim vs vs herkes temizlik personelini çaycı olarak kullanıyor. Ne yani temizlik personeli öğretmen odasını temizleyip yığılıp çay bardağı yikamiyor mu?
15 Eylül 2024
Emine3507
(
1,102
puan)
tarafından
yorumlandı
Okulun tüm alanları öğretmenler odası ve çay ocağı temizlik personelinin görev alanına dahildir canım ben idareciyim okulda personelden de sorumluyum aynı zamanda görev tanımıni yapar imza karşılığı tebliğ ederim . öğretmenler odası da dahildir yani temizliğe .bizim okul kalablik olduğu için caycimiz ayrı tutuyoruz .ama kalabalık olmayan okullarda çay işleri de personel tarafından yapılır .gorev tanımında. İdari amirin vereceği iş ve görevler diye madde var o maddede müdür istediği işi yaptirabiliyor yani hizmetliye .
15 Eylül 2024
Cemrenin-Annesi
(
2,944
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla öyle böyle hak yenmiyor. Bizim 7.5 saat çalışmamız lazım. Ben 10 saat çalişiyorum. Kalan 2.5 saat hibe oluyor. Kimse erken cik demiyor. Al buda o fazla saatin hakkı demiyor. Aldığımız para zaten para değil. İnsanlar mecbur kaldığı icin tepeye binmeye meyilliler. Hiçbir hakkımız yok. Sağlık sigortası da bir parmak bal. Kafaları ağrımasın diye. Ben mutfaktayım ama benim olduğum yer de çok ağir. Günlük 10 dk oturma şansım yok. Aksam kapıdan cıkınca bacaklarım titriyor. Cumanın ağrıları hala geçmedi. Yarın gene iş var. İş yükü fazla personel ile hafifletilmiyor.
15 Eylül 2024
Emine3507
(
1,102
puan)
tarafından
yorumlandı
Siz nasıl bir okulda çalışıyorsunuz lise veya ortaokul mu veya sizden başka kaç personel var .bizim okulda 6 kişi var çalışan 1500 öğrenci inanki çalışanlar o kadar rahatki .zaten akşam ders bitmeden öyle sınıf temizliği yok gün içinde çöp atma bahçeyi şöyle bir dolaşıp çop varsa alma ,koridor silme var tuvaletler kontrol ediliyor birde .onun dışında bizde 1 saat yemek arası 2 defa 15 er dakika çay molası var .ama bizimkiler hep oturuyor gün boyu .iş olursa kalkıyorlar türk kahvesi çay bol bol içiyorlar yani boş vakitleri çok .hepsinin çocuğu yanında onlarada bakıyorlar birşey demiyoruz birde bakıcı tutmasınlar diye zaten az para .ders bitince sınıflara giriyorlar iş bölümü var zaten hepsine 6 sar sınıf düşüyor oda 1 saatte yapıp çıkıyorlar akşam 6 .30 da iş bitmiş oluyor .sizin okulda personel eksiği var sanırım yoksa o kadar iş yükü olmaz .
15 Eylül 2024
Emine3507
(
1,102
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla birde biz şuan zaten personel az para alıyor herhangi bir hakkı yok zorlanirsa bırakır gider diye hiç birine ağır yük vermiyoruz gayet toleranslı davranıyoruz . giderlerse yerine bulmak da zor yanı .sizin okul biraz katı kuralciymis anlaşılan .bizim okulda her çalışan seneye de gelmek ister mutlaka zorlanmazlar çünkü .bizde idare olarak fazla kasmiyoruz kimseyi 3 günlük dünya .görevi neyse yapsın yeter deriz
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
14 Eylül 2024
Oziis
(
1,428
puan)
tarafından
cevaplandı
Bence az yine sen biirsin part time 12den aaagi almqz
1 önceki yorum göster
14 Eylül 2024
Oziis
(
1,428
puan)
tarafından
yorumlandı
Sen bilirsin canm ..
14 Eylül 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Yorumunda ciddi misin?
14 Eylül 2024
Oziis
(
1,428
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet ciddiyim ben sektörü xok iyi biliyorum çünkü
14 Eylül 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Part time sektörünü
15 Eylül 2024
Ümranşen
(
1,876
puan)
tarafından
yorumlandı
Yani benim zincir markette part time elemanım vardı 12 bin alıyordu bide sigorta benim sigortam yok o kadar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Eylül 2024
Kukuli
(
15,632
puan)
tarafından
cevaplandı
4 saat için iyi bence.
14 Eylül 2024
Ümranşen
(
1,876
puan)
tarafından
yorumlandı
Evde daha çok yoruluyordum valla hem değişiklik oluyor :)
14 Eylül 2024
Bebek vargungmail
(
1,126
puan)
tarafından
yorumlandı
10dk yola nie arbayla gidiyorsun
15 Eylül 2024
Ümranşen
(
1,876
puan)
tarafından
yorumlandı
Çünkü oğlumu okula bırakıyorum ordan işe ve işten çıkıp oğlumu alıyorum ucu ucuna yetişiyorum :) arabayla 10 dk ama yürüyerek 45-50 dk sürer. Yolu düz olduğu için hızlıca gidip geliyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Eylül 2024
Kubra-
(
806
puan)
tarafından
cevaplandı
Yıpranmıyorsan iyi
14 Eylül 2024
Ümranşen
(
1,876
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok ya ben 3 yıl a101 de mağaza müdürlüğü yaptım yıpranmanın alasını yaşadım. Şuan dünya varmış diyorum çok çok rahat
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Eylül 2024
Peri123
(
81
puan)
tarafından
cevaplandı
Çok iyi bence
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Eylül 2024
Dogunun_prensesi_
(
2,019
puan)
tarafından
cevaplandı
Bence çok çok iyi 30 gün çalışırsan 18 bintl para ediyor. asgari ücret fiyatı
14 Eylül 2024
Ümranşen
(
1,876
puan)
tarafından
yorumlandı
Haftasonları gitmiyorum bencede iyi fiyatı valla 4 saat ne ara geçti anlamıyorum bile
14 Eylül 2024
Dogunun_prensesi_
(
2,019
puan)
tarafından
yorumlandı
Hafta sonu gitmesen Bile canım 30 gün öyle denk geliyor.
Hem söylediğin gibi çok az bir zaman hem de oğlun okula gidiyor
15 Eylül 2024
Ümranşen
(
1,876
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen önceden öğlen kalkıyorduk kahvaltı yapıp mutfak toplayana kadar saat 1 oluyordu nerdeyse gün bitiyordu ev işide bitmiyordu bitince mayışıp uyuyordum sürekli şimdi erken kalkıp ev işini bitirip yemek yapıp gidiyorum. Kafam dağılıyor değişik ortam hemde kendi harçlığım :)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Eylül 2024
Leblebi
(
5,496
puan)
tarafından
cevaplandı
Herkes az falan demis ama bence iyi yani. İsinde rahatmis. Bu tarz is bulmak zor yani. Sen 4 saat calisip 600 aliyosun insanlari 12 saat hafta da 1 gun izin vererek asgari ucrete calistiriyolar.
Bence senin icinde maddi-manevi iyi olur.
15 Eylül 2024
Ümranşen
(
1,876
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet az diyenler neye göre az dedi anlamadım onuda sigortam yok onu düşünerek sanırım ama evde oturduğumdada sigortam olmayacktı ve parada gelmeyecekti şimdi kafam dağılıyor vakit nasıl geçiyor anlamıyorum bile
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Eylül 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Valla çok iyi en azindan destek olursun fazla olursa bisiler alirsin boş boş oturup sıkılacagina elinin emeğini yersin❣️
15 Eylül 2024
Ümranşen
(
1,876
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben koca parası yiyemiyorum zaten en son çalıştığım işten maaşım ve bireysel emekliliğim vardı onu bozdum eşimden almamak için :) şükür o para bitmeden bu iş denk geldi
15 Eylül 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Ye ye çok tatli ❣️
Bende hiç boş duramıyorum kizim tekken evde halay mendili örüyodum gram altin almıştım birsürü esimde yapma ben alırım sana derdi ama tembel ruhlu degilimdir ruhum istemiyo napim☺
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Eylül 2024
Kadriyetaycur
(
1,265
puan)
tarafından
cevaplandı
Az bence parası cnm asgari bile değil tamam 4 saat ama sigortada yok bide
15 Eylül 2024
Ümranşen
(
1,876
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben zincir markette mağaza müdürüydüm 26 bin alıyordum günlüğüm 1000 lira haftada bi gün izin bi günde 12 saat çalışma olarak ve yaşadığım zorlukları saymıyorum hergün sevkiyat. üst müdürler müşterler vs vs. Burda 4 saat ama o kadar rahatımki karışan yok müşterilerle mıhattap olmuyorum o yüzden mutluyum parasıda iyi geldi yani bu iş olmasa evde oturcaktkm yine sigortam olmayacaktı
15 Eylül 2024
Kadriyetaycur
(
1,265
puan)
tarafından
yorumlandı
26 bine bide 10 bin sigorta ekleyin 36 bin sorduğunuz için söylüyorum madem dikkate almayavaktiniz niye sordunuz sigortalı olsaydı iyiydi ama tekrar söylüyorum sigortasız az.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Eylül 2024
BURHAN ALTINTOP
(
19,483
puan)
tarafından
cevaplandı
Bence iyi. Asgari ücret için insanlar her gün tam zamanlı çalışarak 17 kazanıyorlar.
3 önceki yorum göster
15 Eylül 2024
Kadriyetaycur
(
1,265
puan)
tarafından
yorumlandı
Yorum yazan kişiye söylüyorum asgari çalışanla kiyasliyor
15 Eylül 2024
BURHAN ALTINTOP
(
19,483
puan)
tarafından
yorumlandı
Neyle kiyaslayayim bacım. Söyle senin istediğinde kiyaslayayim. Tövbe estağfurullah. Sen bana bulaşma zaten ya. Yine senle uğraşamam. Sen git Suriyelilerin aldığı paralarla kıyasla.
15 Eylül 2024
Kadriyetaycur
(
1,265
puan)
tarafından
yorumlandı
Safmısın sen beyninmi kıt senin sigortalı biriyle biye kiyasliyorsun extra sigorta ödeneği olan biriyle sigorta parasında ekle ozaman asgariye 7000 TL
15 Eylül 2024
BURHAN ALTINTOP
(
19,483
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya bı git. Ben senin gibi düşünmek zorunda mıyım. Sana ne . Beyni kit olan sensin. Belki o an düşünmedim sigorta olayını sana ne. Saygisiz
15 Eylül 2024
Kadriyetaycur
(
1,265
puan)
tarafından
yorumlandı
Boş yapma düşünmemiş olabilirsin bende söyledim düzgünce ters konuşup yok bana bulaşma yok uğraşamam senle yine yok Suriye muriye diye celallenen sensin ben senin ismini bile hatırlamıyorum ne uğraşacagim seninle sigortayı yok satmayın dedim 1 ton laf ettin sonra saygısız ben oluyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Eylül 2024
Doparlangidiyok..
(
4,132
puan)
tarafından
cevaplandı
Evde boş durmaktansa iyidir
bende servis ablalığı buldum ama tam akşam okul saatine denk geliyor büyük oğlum anasınıfına gidiyor eşim alıyor o 10 dk arada küçük oğlana bakacak kimse olmadığı için gidemedim işe
15 Eylül 2024
Ümranşen
(
1,876
puan)
tarafından
yorumlandı
Tüh ya keşke gidebilseymişsin ben 3 yıl çalıştım kaynanam baktı sağolsun şimdi taşındık bakacak kimse yok çalışamam diye üzülürken bu iş denk geldi
15 Eylül 2024
Doparlangidiyok..
(
4,132
puan)
tarafından
yorumlandı
Keşke kuzum ya aslında Arabayı eşim köyden getirse kimseye bile ihtiyaç kalmaz ikisi gider abisini alır gelirler zaten okul saatleri dışında evde olunacak belki de böylesi hayırlıdır bilemiyorum ama insanın az da olsa para kazanmaya ihtiyacı var en azından kafa dağıtmış oluyor insan çalışarak
15 Eylül 2024
Ümranşen
(
1,876
puan)
tarafından
yorumlandı
Kesinlikleee öyle insanın kendi maaşı gbisi yok. Allah bi kapıyı kapatır birisini açar inşallah sonraki zamanlarda yine gğzel bi iş denk gelirse çalışırsın
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Eylül 2024
zeynos1234
(
3,246
puan)
tarafından
cevaplandı
Az filan değil bence gayet güzel boş boş durmaktansa kar yani
Keşke bende öyle bulabilsem ne iyi olur
Ayrıca arabayla gitmene gerek yok yürüyüş olur bence
15 Eylül 2024
Ümranşen
(
1,876
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok yürünecek kadar yakınfa değil bide oğlumu okula bırakıyorum zar zor yetişiyorum işten çıkıp oğlumu alıyorum okuldan yani. Arabayla 10 dk ama yürüsem 45-50 dk anca giderm
15 Eylül 2024
zeynos1234
(
3,246
puan)
tarafından
yorumlandı
He anladım canım çok iyi bence
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Eylül 2024
FSBA
(
1,625
puan)
tarafından
cevaplandı
4 saat için 600 lira çok iyi ben sekiz saate 600 alıyorum çalıştığım yerde
15 Eylül 2024
Ümranşen
(
1,876
puan)
tarafından
yorumlandı
Benim sigortam yok o açıdan o şekilde resmi bi kaydım falan yok yani ama evde durmaktansa kendi harçlığım çıkıyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Eylül 2024
Karkuresi
(
951
puan)
tarafından
cevaplandı
Bence çok iyi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Eylül 2024
Annelikguzell
(
1,292
puan)
tarafından
cevaplandı
Çok iyi canım keşke bende gidebilsem
15 Eylül 2024
Ümranşen
(
1,876
puan)
tarafından
yorumlandı
Gerçekten iyi ya ben 4 aydır işsizdim haftalık olarak alıyorum ödemeyi parayı alınca o kadar güzel hissettim ki insanjn kendi parası gbisi yok
15 Eylül 2024
Annelikguzell
(
1,292
puan)
tarafından
yorumlandı
Ah ah keşke bana da denk gelse her market yapiyo mu canım
15 Eylül 2024
Ümranşen
(
1,876
puan)
tarafından
yorumlandı
Yaşadığım şehirde tek şubeli market var öyle a101 bim gbi değil. Ama ben a101 de çalıştım part bi elemN vardı akşam 5-9 arası çalışıyordu normal aylık alıyordu bu saatler uygunsa çevrendekileri bi araştır
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Eylül 2024
Efulii
(
49
puan)
tarafından
cevaplandı
Evde oturmaktansa çok iyi bence
15 Eylül 2024
Ümranşen
(
1,876
puan)
tarafından
yorumlandı
Ev işi bitmiyordu bide uyuya uyuya salaklaşmıştım artık iyi oldu :)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Eylül 2024
SubatKralicesi55
(
7,431
puan)
tarafından
cevaplandı
4 saat bisey değil. Güzel para bana göre
))
15 Eylül 2024
Ümranşen
(
1,876
puan)
tarafından
yorumlandı
Bende öyle düşünüyorum evde mala bağlamıştım yatıp uyuyordum sürekli
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Eylül 2024
Pakize333
(
2,451
puan)
tarafından
cevaplandı
Nasıl yani kafana göre reyon açıyorsun anlamadım
15 Eylül 2024
Ümranşen
(
1,876
puan)
tarafından
yorumlandı
Benim reyonum bar mesela puding çikolata bölümü oralara ürün açıyorum dağılmışsa düzenliyorum falan
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Eylül 2024
denizimsi
(
7,719
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım bilindik zincir market mi bence iyimis
15 Eylül 2024
Ümranşen
(
1,876
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok o zincir markete 4 yılımı verdim daha vermem:) şahıs marketi ama bayağı büyük
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
0
cevap
53
göst.