0 oy
463 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (7,630 puan) tarafından
Öncelikle hayırlı kandiller diliyorum  arkadaşlar 4 yaşinda oğlum var   yaklaşık 2 sene önce annemi kaybettim  ben baktığım için oğlum 2 yaşina kadar anneanne yanında   kaldı  bu gece öyle konuşurken    anne bu nenemın dedi   şaşırdım   sen nenenı bilmiyonmu dedım hıhı dedi nerde gördün dedım elleriyle  etrafımda   demek istedi  sustum acaba görebılırmı diye düşündüm  bilen varmı  açaba

7 Cevaplar

0 oy
(945 puan) tarafından
Ay tövbe bismillah bilemedim ben
(7,630 puan) tarafından
Bende   yani  4 yaş  uyduruyor mu desem niye
(945 puan) tarafından
O yaş grubu çocuklar hayal dünyasında yaşar, hayal güçleri geniştir ve hayali arkadaş - olaylar anlatabilirler. Ama tabi minik melekler belki rabbim gösteriyor olabilir. benim babam rahmetli olmuştu bir gece sıkıntım varken gece rüyamda gördüm saçımı okşadı. Uyandım sanki gerçek gibi yanımda gibiydi. Bir daha da olmadı o his. Allah büyüktür iki yaşa kadar baktı diyorsun belki hissediyor
(7,630 puan) tarafından
Evet   çok seviyordu ben en küçüktüm   hep dua ederdi zuhalımınde  evlâdını görüm Rabbim dıye    ama  doyamadı
(945 puan) tarafından
Mekanı cennet olsun
-Reklam-
0 oy
(15,832 puan) tarafından
Benim kizimda hiç görmediği babaannesinin fotoğrafini görünce bu benim babaannem demişti. Babaannem beni çok seviyor falan diyordu. 
(7,630 puan) tarafından
Aynısını diyor resimleri görünce eşyasını görünce sakladım annemin tarağını bulmuş nenenın diyor
0 oy
tarafından
Babam öldü, cenaze yeni çıkmış evden, taziye zamanı sülalenin ilk torunu olan erkek yeğenim daha 8 aylıktı. İlk kelimesi dede oldu, 1 2 hafta boyunca hep etrafta birine doğru gitmeye çalışıp dede dede diyordu. Hatta ablam Antalya'ya döndükten sonra defalarca tekrarlamış, videoları var.

Öteki alemden haber verme yetisi bulunmayan sabiiler ruhları veya melek gibi diğer mahlukları görebilirler. Yeğenimin konuşma yetisi olmadığı için gördüğüne inanıyorum ama 4 yaşı bilemem.
(7,630 puan) tarafından
Bende bilmiyorum valla
tarafından
Bugün mevlüd kandili ya, belki Mevlam bir kıyak geçiyordur her ölüye... :)
(7,630 puan) tarafından
Hahaha  bence neden göremiyoruz  dayanamaz  bizde ölürüz dıye
tarafından
Görürsek, gayba iman imtihanını veremeyiz diye. Gördüğün doğruya inanmak kolay, önemli olan görmediğin doğruya inanmak.
0 oy
(10,465 puan) tarafından
Buna çok.benzer bir olay da biz yaşadık benim oğullarım babamı hiç görmediler. Yazın memlekete gittiğimizde birdenbire bire küçük oğlum bak anne şakir dede geldi dedi eliyle bir yeri gösterdi nerde annecim dedim orda bak gülüyor dedi sonra da gitti dedi tüylerim diken diken oldu ağladım tutamadım kendimi 
0 oy
(51,858 puan) tarafından
basinsagolsun canim unutmuyorlar iki yil oncesini hatirliyodur illa 
0 oy
(4,618 puan) tarafından

Buna benzer şeyler duymuştum çocuklar melek belki de torununu sevmeye gelmiştir bunu Rabbimden başkası bilemez <3 basın sağolsun canım ruhu huzur bulsun mübarek gecede yattığı yer cennet bahçesi olsun inşallah <3

0 oy
(20,618 puan) tarafından
Olabilir belki onlar temiz kalpli ya görünebilir

İlgili sorular

0 oy
40 cevap 1,042 göst.
9 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Zhlfrk (7,630 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 172 göst.
10 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zelis... (446 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 481 göst.