0 oy
63 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (403 puan) tarafından
Oğlum 14 buçuk aylık  üstte 4 altta 2 tane dişi var   bugün   saat 11 gıbı bakdm atesı çıkıyor teni sıcak  yanı  sonra ben bunu terletıp ıyılestırmek için kalın gıydırdım falan terlemedi neyse dolven verdım atesı bır tık düştü  cok ateslı degıl ama normalde degıl ateslı  burun akıntısı hapsuruk hıcbırı yok zaten çok uzun zamandır evden dısarı bıle çıkmadık  ben eşim hasta degılız sebepsizcene çocuğun vücudu sıcak  ve huysuz bende hastalandı dıyorum ama hanı nasıl olcak balkona çıkıyoruz balkonumuz esiyor ama mersının sıcagında yanı  ne bilim   bıde sıcagı sevmeyen çocuk hep atletle yatar atletı bıle su gıbı olur   üsütmuş olması düşük ıhtımal usustse hapsuruk burun akıntısı olurdu  neden çocuk böyle oldu diş atesı mı ama agzında patlayacak diş vs goremedım  diş  belırtısı yokken önce ateş mı gelıyordu lütfen bılgı verın

1 cevap

0 oy
(3,343 puan) tarafından
Diş cıkarken ateş olabilir ama diş ateşi aşırı yüksek olmaz aklında bulunsun 39 olursa doktora götür. bizim hiç ateş olmadı arada huysuzluk olurdu 
(403 puan) tarafından
Sımdı  diş yok ortada herhangı bır diş yok ama ateş var
(3,343 puan) tarafından
Ateş kaç derece ki ?
(403 puan) tarafından
37. Buçuk gb
(3,343 puan) tarafından
37 buçuk normal canim, belli ki dış cikaracak yine de takip et canim
(403 puan) tarafından
Çok sağol allah razı olsun
(3,343 puan) tarafından
Rica ederim canim geçmiş olsun.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 367 göst.
13 Ocak 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Aysegul&20 (5,121 puan) tarafından soruldu

404,869 soru

12,128,485 cevap

36,492 kullanıcı

...