0 oy
428 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (12,749 puan) tarafından

Ay gorunce dedimki benim kesinlikle buna ihtiyacim var :D diger evde alaturka tuvalette vardi ben hep orayi kullanirdim klozeti hic sevmiyorum. Şimdiki evde sadece klozet var malesef. Ve bunu gorunce dedim tam benlik :woot:

image

image

10 Cevaplar

0 oy
(5,750 puan) tarafından

Ondan önce klozete ihtiyacım var. Maddiyat acisindan değil ama kocam istemiyor ;)

(12,749 puan) tarafından
Ayy ne guzel kiz iste keske bizimkide alaturka olsa
(5,750 puan) tarafından
Ben hamileyim zor oturup kalkıyorum artı sezeryan olacağım o yüzden istiyorum canım yoksa benimde şikayetim yoktu.
(12,749 puan) tarafından
Ay evet sezeryandan sonra rahat oluyo. Benimde 2 tane
-Reklam-
0 oy
(647 puan) tarafından
Klozet ben de sevmiyorum ama buna da ihtiyaç duymam sanırım :)
(12,749 puan) tarafından
Kiz ben yapamiyorum klozette çomelmem lazim :D
0 oy
(1,180 puan) tarafından
Zaten klozetin de böyle kullanılması öneriliyor. Hamilelikte ağırlaştığım haftalarda klozeti bu şekilde ayağımın altına yüksek bir şey koyarak kullandım. 
0 oy
(5,579 puan) tarafından
Benim cocugun boyle basamagi var lavaboya yetissin diye ona benziyo :D saglikli olan zaten alafranga tuvaletmis. Yani yere comelmek lazimmis :) gunumuzde cogu kisi de bagirsak sorunu oluyo. 

Hatta tuvalet egitimi sonrasi kaka sorunu yasayanlar oluyosa en buyuk sebeplerinden birisi bebegin ayaklarinin yere basmamasidir.
0 oy
(13,236 puan) tarafından
İhtiyaçtan ziyade kendi kadın doğum Dr um dahil birçok Dr alafrangada alta tabure koyup oturmamı söyledi bana. Bağırsak duruşu böyle daha uygun imiş diğer türlü kabızlık yaşanabilirmiş.
0 oy
(2,943 puan) tarafından
Ben bazen büyük tuvaleti yapamayınca yükseklik koyuyorum ayağımın altına ama böyle birşeyim yok. 
0 oy
(20,548 puan) tarafından
Bu nedir tam olarak
(13,080 puan) tarafından
klozet basamağı. insan sağlığı için iyi olan tuvalet, alaturka. bu basamak da alaturka tuvalette oturur gibi oturmanı sağlıyor.
(20,548 puan) tarafından
Hımm anladım
0 oy
(13,707 puan) tarafından

Ya sen ben misin bacım hamileyken bile doğuma kadar hep alaturka kullandım geen sene taşındım burda yok lanet Wc den var da disarda arkada ineklerin orda kim gider sürekli oraya :D

0 oy
(13,080 puan) tarafından
bizde var:) 
0 oy
(19,880 puan) tarafından
Böyle hi yükseltici kullanınca dışkılama daha kısa sürede oluyormuş. Geçen gün bununla ilgili bir video izledim 

İlgili sorular

0 oy
55 cevap 680 göst.
0 oy
19 cevap 758 göst.
24 Nisan 2019 Diğer kategorisinde Gamzeli (531 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 58 göst.
12 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 152 göst.

409,904 soru