0 oy
286 göst.
Aile kategorisinde (72 puan) tarafından
Kızlar benim kuzenim var çocuklukluktan belli hep iyi anlaştık oda evlendi bende sorum şu ben farklı arkadaşlarımla oturunca diğer kuzenlerim beni aradığında ben onları aradığımda vs sürekli trip atıyor kızıyor beni hemen sattın falan alakası yok hergün aynı kişiyle nasıl görüşüyüm dün ordaydım başka bir kuzenim aradı napıyorsun diye allahım kocamdan böyle trip yemedim bazen gerçekten çok bunalıyorum dün bana o kadar tripten sonra şey dedi seni kimseyle paylaşmak istemiyorum acaba bunu ne zaman anlayacaksın dedi siz olsaydınız ne yapardınız nasıl davranırdınız düşüncelerinizi merak ediyorum. (Kuzenim kadın) :) 

11 Cevaplar

0 oy
(93 puan) tarafından
Evet seni seviyor fakat resmen özgürlüğünü kısıtlıyor. Büyümemiş, ergence davranıyor
(72 puan) tarafından
Evet sana yemin ederim günde 3 4 kere görüntülü arıyor
(93 puan) tarafından
Açık açık konuş alanımı kısıtlıyorsun rahat hareket edemiyorum senin yüzünden diye. Yoksa daha çok çekersin
(72 puan) tarafından
Tamam canım dediğini yapacam teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(4,438 puan) tarafından

23 yıllık arkadaşımı sırf bu yüzden hayatımdan çıkarttım. Sadece hayatımda o olmalıymış gibi tavırlar, aşırı sahiplenme, bir yandan iyi bir diyaloğumuz varken diğer yandan hayatımın dahil olamadığı noktalarıyla ilgili hep olumsuz yorumlar yapma vs vs. En son baktım beni aşağı çekiyor, iyi gelmiyor bana. Aldım karşıma konuştum, artık görüşmek istemediğimi söyledim. :) o günden beri kafam çok rahat. 

(72 puan) tarafından
Of yazdıklarının hepsini an ve an yaşıyorum instagrama stori atmaya bile çekiniyorum artık trip yememek için
(4,438 puan) tarafından
Bu sağlıklı bir durum değil, seni yönetmesine izin verme. Canın ne istiyorsa onu yaparsın. Kuzen veya arkadaş olmanız herşeyi beraber yapmanızı gerektirmez. Bunu anlamak zorunda.
(72 puan) tarafından
Çok haklısın bidakine halledecem inşallah
0 oy
(16,558 puan) tarafından
Çoluk çocukla uğraşamam derdim ne diyecektim hayatın ondan ibaret değil ayrıca bencil bir sevgi hiç sağlıklı bir şey değil 
(72 puan) tarafından
Haklısın canım bu sevgi başka bir boyut teşekkür ederim
0 oy
(569 puan) tarafından

Takıntılı bir şekilde kimse beni sevmesin arkadaş darlanirim ben :Dişin zor mesafe bile konulmaz buna kiz

(72 puan) tarafından
Evet ya takıntılı aşığım var kuzenim nasıl mesafe konulur bilemedim sizlere sormak istedim nasıl baş edilir konusunda hiçbir fikrim yok :D
(569 puan) tarafından
Kavga et küs sjsjsj
0 oy
(2,982 puan) tarafından

Azcık şu kuzeninin kıskançlığı kocamda olsa :D

(72 puan) tarafından
Benimkinin de hiç kıskanç olmaması gerçeği:D
0 oy
(713 puan) tarafından
Onun senden başka takılacak kimsesi yada başka akrabası yoksa ondan yapıyordur yoksa normal degil yani. Sende giderken onuda çagıver bir iki o zmn trip atmaz heralde. 
(72 puan) tarafından
Öyle deme bacım bu defada çağırmayınca trip atar:D
(713 puan) tarafından
Bak orasıda var:D
0 oy
(50,771 puan) tarafından
sıkılırdim ben öyle 
(50,771 puan) tarafından
seni kiskaniyor olmasin
(72 puan) tarafından
Bilemedim ki canım anlamlandıramadığım için size sormak istedim
0 oy
(18,462 puan) tarafından
Ama öyle bı dünya yok şekerim. Ve bı saglikli bı ilişki olmaz. Alışırsın zamanla. Bitbirimizin en iyi arkadaşı ya da kuzeni olsak da her zaman çevremizde başkaları da olacak. Hatta onlarla da çok iyi anlasacagiz. Hayat hep ileriye akar. Sabit kalmaz derdim. 

Bazı insanlar böyle toksik olur. Benim çevremde hiç olmqz şükür. Müsaade etmem böyle seylwre. Kendim de yapmam arkadaslarima böyle şeyler. 
(72 puan) tarafından
Bende hiç yapmam aksine gitmiş kafasını dağıtmış diye mutlu olurum ama herkez öyle değil işte çokda güzel yazmışsın çok haklısın
0 oy
(2,291 puan) tarafından
Kendini yalnız hissediyor verdiği ilgiyi görmek istiyor bence kendini yalnız hisseden insanin psikolojisi iyi değildir insanlık namına iyi davran bnce nerden biliyorsun diye sorma 
(72 puan) tarafından
Yok ben zaten çok orta yolu bulmaya çalışan insanları kırmaya korkan hep kırılan bi insanım genelde yumuşak yüzlüyüm o yüzden bunca zaman ses etmiyorum
(2,291 puan) tarafından
Anladım cnm bunaltmıştır belliki ama kötülükten değildir onu bil yani
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Bencilce bir davranış kuzeninki 
(72 puan) tarafından
Ergence buluyorum bende çoğu zaman
(2,385 puan) tarafından
Evet yani evet insanın çok sevdiği insan oluyor böyle sürekli beraber vakit geçirmek istediği ama bı hayatı olduğunu unutmamak gerek o insanın
0 oy
(1,878 puan) tarafından
Kuzenin psikolojisi bozuk tedavi olması lazım. Yarın obur gün kocandan ve çocuğundan kıskanıp zarar vermeye çalışırsa hiç şaşırma. 
(72 puan) tarafından
Zarar verme konusunda günahını alamam tabiki bunu bilemem ama ben eşimle biryere gidince bize niye haber vermediniz bizde gelirdik muhabbeti çok oluyor
(1,878 puan) tarafından
Dediğin gibi neler yapacağını bilemezsin. Ben olsam o riske girmezdim . Mesafe her zaman iyidir.

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 371 göst.
27 Ağustos 2021 Aile kategorisinde Amine su (3,419 puan) tarafından soruldu

403,622 soru

12,092,789 cevap

36,386 kullanıcı

...