0 oy
115 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar artık yan uzanamiyorum sakıncası varmı 

6 Cevaplar

0 oy
(1,155 puan) tarafından
Ben 5 aya kadar yüz üstü yattım bir sorun da olmadı
tarafından
Bazıları iyi değil öyle olmasına sevindim
(1,155 puan) tarafından
Yani ben kendimi bildim bileli hep öyle uykuya geçerim yoksa uyuyamam alışkanlıktan tabi 5 den sonra biraz zorlar gibi oldu yan yatmaya başladim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Riskli bi gebelik değilse nasıl yattığının pek bi önemi yok 24 haftaya kadar, sorun olacak bi şekildeysen rahat edemez dönme ihtiyacı hissedersin zaten
0 oy
(4,688 puan) tarafından
20li haftalara kadar yatabilirsin. Hatta sonrada yatabilirsin. Bende ikinci gebeligimde yatmak istiyodum yarim yuz ustu seklinde yatiyodum yani ayagimla destekliyodum karnimda yana donuk gibi oluyodu. Doktoruma sormustum nasil rahatsan oyle yat dedi. Hicte sorun olmadi.
0 oy
(839 puan) tarafından
22+4 teyim hala yüz üstü yatarım 
0 oy
(2,943 puan) tarafından

33 haftalık hamileyim yüz üstü yatmayı özledim o zamanlar da ben yatıyordum sıkıntı olmuyordu ;)

(13,166 puan) tarafından
Kiz ben dogumlara kadar yattim hep
(2,943 puan) tarafından
Nasıl yattın canım ben yatak da sağa dönsem kıpır kıpır oluyor sola dönsem de kıpır kıpır yatamıyorum hiç
(13,166 puan) tarafından
Valla bacagimi yukari kaldirirdim genelde sol :) yuzumu sola donup yatarim yani sag yanagimin ustune. Bazen bacagimin arasina yastik koyardim. Karnimi desteklerdim. Ben sadece yuzusty uyuyabiliyorum sirt ustu hayatta yatamam zaten. Ikisindede hep doguma kadar oyle yattim
0 oy
(13,166 puan) tarafından
Dogumlarima kadqr yuzustu yatan ben

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 84 göst.
19 Nisan 2024 Diğer kategorisinde bittercikolataa (22 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 126 göst.
+2 oy
10 cevap 276 göst.
7 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Roza (32 puan) tarafından soruldu