0 oy
510 göst.
Diğer kategorisinde (1,705 puan) tarafından

Kandil gecesidir kutlayim diye aradim açtı sesimi duydugu gibi telefonu suratima kapatti.

Numarami silmiş yanlışlikla açmış senin annen öldü diye mesaj atmis bana.

Bende bi daha seni aramicam gönlün soğuyunca ararsan ara yazdim

Bi insana kötülügüm dokunmadigi halde bu mübarek gunde dusunmeden kalp krabiliyosa bi insan artik annemde olsa daha dfazla uğrasmamam gerektigini anladım . 

Nasibimizde evlat olarak sevilmek yokmuş

12 Cevaplar

0 oy
(432 puan) tarafından
Böyle olmanıza sebep nedir? Üzüldüm açıkçası :(
(1,705 puan) tarafından
Sebeb şu. Ben senede toplasan 10-15gün gidebiliyorum annemin evine her sene gidisimizde   aglayarak donuyorum o izinden.

Bu sene de bizim ünlü giysi pazarina gitmek istedim. Sabah erkenden yolladi beni cuma vakti pazar kapaniyo diye. Bende yatigimiz odayo falan toplamadan gittim .ben gidince yengem gelmis bu odanin hali ne boyle demis

Döndügumde bi yandan halilari kaldiriyo bi yandan bana soyleniyo senim yuzunden gelen misafirden  utandim. Anamin evine geldim temizlik yapayim demezsin vs vs bi sürü saydirdi. Bizim kalbimiz esimle ailemizle goruselim yiyelim icelim gezelim. Annemde 3gün bizimle ayni fikirde 4.gün sen sunu yapmadin evimi supurmedin camimi silmedin.

Neyse bu sekilde agzina geleni soyledi bana en son yatarkende ağır sozler soyleyip yatti. Gece kalkıp benim icin aldigimiz 3kilo fasulyeyi kirip buzluk icin hazirlamiş. Bende o kadar lafin üstüne almadim o fasulyeyi.

Helallestik geldik ve o gunden beri benimle konusmuyor.
(524 puan) tarafından
Annen biraz değişik. Hem kızıyor hem fazulye hazırlıyor. Bnde anneme kiriliyorum bazen ama kıyamıyorum da
-Reklam-
0 oy
(898 puan) tarafından
Bu duruma gelecek ne yaşadınız üzüldüm yaa
(1,705 puan) tarafından
Yukarda yorumda yazdim canim. Genel olarak anlasamayiz 3 gun durayim yaninda 4.gün batarim aglayarak evime donerim.
0 oy
(10,493 puan) tarafından
Normalde annemle aramız çok iyidir ama yaklaşik 1 ay olacak zor günler yaşadım kırıldım darıldım ve içimden hiç arayıp sormak gelmiyor çünkü eşim ve benim yaşadığımız en zor dönemde kimse yoktu annem bile. Kalbim kırık çok dargınım 
(51,965 puan) tarafından
bende cocuk olunca anladim annemin boydan vitrini var kizim hic karıştırmaz cogundada benim esyalarim var bir kere bakacak oldu merak etti istemezmis oyle bakilsin lan benim esylarim kaynanama gideyim olsun cocuk o olsun birak oynasın doksun yapsin der hep benim bisikletim vardı esim kullansin diye aldim annem diyo abine sordun mu ya ona niye sorayım benim
(1,705 puan) tarafından
Neyseki esten kaynanadan sansliyiz sükürler olsun . Yoksa insan kafayi yer gercekten.

İcen  ya da sigara icen insani sevmem ama bugun gercekten beynimi uyusturcak bisey aradim ya . Düsünmek aglamak istemiyorum hayatimi.bu  denli etkilemesini istemiyorum ki
(51,965 puan) tarafından
cok sukur canim. sigara dan hic medet ummadim baskasi olsa silinip atiliyor da anne iste bide başkalarıni goruyosun nasıl destekler
bak calisamiyorum cunku bakmak istemiyor neymis yanlicakmisiz oraya yemek orda yicekmisiz cocuga annem bakacakmis biz rahat edecekmisiz abim diyodu krese verin
(1,705 puan) tarafından
Valla o boyunduruk altina girme sakın . Yari yolda kalma ihtimali yuksek
(5,942 puan) tarafından
Evlendikten sonra heryere sığan insan bir babasının evine sigamazmis... En çokta o koyuyor insana...
0 oy
(13,668 puan) tarafından
her ne yaşandıusa evlat olarak arıyorsun, açılmıyor. çok acı ama üstüne düşüni yapmışsın. üzülme diyemem, anne nu sonuçta. Allah evlatlarından güldürsün seni
(1,705 puan) tarafından
Amin . Benim gönlüm rahar iki haftadir ariyorum acmiyor. Rabbim halimi goruyor  bu yuzden bi günahim olsun istemem elimden geleni yaptim . Rabbime siginiyorum artik
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Üzüldüm sizin adınıza, anne bu kadar dert olmamalı. Şefkat her anne babaya yakışır. 
(1,705 puan) tarafından
Rabbim gönlüne ferahlik ve  sefkat versin benim yapacak biseyim kalmadi.
(1,121 puan) tarafından
Amin .
0 oy
(9,725 puan) tarafından
Senin annen ciddi manipülatif bir kadın. Koşullu sevgi veren bir kadın. Bunda senin suçun yok canım. Kendini suçlama. Yaptıkları baştan aşagı yanlış. Benim annemde asagı yukarı boyle. Koşullu sever. Evin temizliğinden bahseder. Yapmadılar etmediler diye ablalarım için. Ben gidince mutlaka evini baştan asagı süpürür siler toz alırım. Ben gidince sanki ev benim gibi mutfagı felan bana yıkar yemege yardım etmez bulasıga etmez babamı da üstüme bırakır babamda herşeyi yiyen bir adam değil kusur bulur felan. Gidince evime dönmeyi dört gözle beklerim. Bir de öğlene kadar odasından çıkmaz asla. Kusluk namazı kılar kaza kılar kuran okur. Öyle yani. 
(1,705 puan) tarafından
Gercekten manipule ediyor. Telefonda beni nasil gaza getiriyo seviyomus gibi yanina gidince 3.gün kan kusturmaya calisiyo.
Mutlu olmami istemiyo sanki butun mutlu gunlerimde annem benimle küs ya da dargın .
Bu yaz izninde kpssde derece yaptimm buna sevinip mutlu olmak yerine  küslük cikardi
0 oy
(51,965 puan) tarafından
sus sus dertlesmek icin girdim buraya boyle bir post ariyordum gozyasim gözümde bekliyo
(51,965 puan) tarafından
hep alttan alan ben oluyorum esim diyo sagliklarinda git alttan al uzatma diye ama benim ayagim gitmiyo ki
(1,705 puan) tarafından
Hep bu zihniyetle butun yapilanlari sineye cekmedik mi . Ne degisti cok mu kiymetli olduk.
(51,965 puan) tarafından
kiz bak gecen sene ramazan iftara cagirdim abim kızımı kızdırıyor kulagini çekcem demis kizimda kulagi kepse anlamis dayim benimle dalga geçiyor diye küstü agladi yatak odasına gitti kulagi kepce de degil ☺️neyse sakinledi geldi annem diyo dayindan özür dile sesimi cikarmadim sofraya oturduk annem diyo dayin seni çok seviyo ozur dile dedim ozur dileyecek ne yapti ordan abim mir mir senin yetiştirdiğin cocuk boyle olur dedi ki kizimin arsizligi simwrikligi yok ananesi gibi küsüyo evimde soframdalar diye sustum uzatsam kalkip gider olay büyür
(1,705 puan) tarafından
Tatlı tatlı isırınca acitmiyo saniyolar.  Biz hep alttan alanlariz boyle boyle tepemizd cikarmisiz
(51,965 puan) tarafından
pazartesi halam doktora gidecek bende istiyorum diye pazartesi ye almis o gün yalovada sosyete pazari var anneme dedim kızımı okuldan alirmisin abim ordan atladi ananesi alsın diye halami kastediyor laf sokuyo ay dedim buda hep laf sokuyo annem de ee hakli tabi dedi demekki o ananelik yapiyo dedim bende kizdilar gene ☺️
0 oy
(1,956 puan) tarafından
Bende nezaman elim bagrimda olsa sevilmedimi anlarım 29 yaşına girdim başıma o kadar şey geldiki ailemin tek dediği acaba sen napdinda bunlar oldu .hiç unutmam Facebook yeni cikdinda biriyle msjlasmisdim babam gormusdu öğretmenin verdiğini montumu paramparca edmisdi beni dovmusdu orusbumu oldun diye eşimden ne zan ayrılmak istesem bu sahte hep gözümün önüne gelir bağrıma bi taş gibi oturur
(1,705 puan) tarafından
Biz kız cocuklari olarak en cok ailemiz tarafindan sevilip korunmaya ihtiyac duyarken bunlari yasamak cok uzücü.
Bi kusurum olsa anlicam ama yok tek kusurum mutlu ve iyi insan olmaya calismak
0 oy
tarafından
Yorumunu okudum alttaki. Annen kac yaşında ki canım sen misafirliğe gidene kadar temizliğini başkası mı yapıyordu sanki. Ben anneme gidince bırakmıyor bir bardak kaldırayım ama ben zorla yardım ederim. Yaptırmıyor kendi. Senin annen değişik biraz kusura bakma. 
(1,705 puan) tarafından
Kendi isini kendi yapabilcek durumda canim. Biz gidince ayni sekilde aman yapmayin etmeyin yorulmayin sonra biseyler oliyo kadina onu yapmadin bunu yapmadin.
Zaten derdi o degil bence amaci benim mutsuz olmam iki yuzum gulmesin
tarafından
Önceden de böyle miydi.
(11,620 puan) tarafından
Aradığım yorum. Benim annemde öyle hiç bir şey yaptırmaz. Nasıl kıyıyolar evlatlarına hayret ediyorum Allah merhamet versin inşallah
0 oy
(3,971 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun. Hani ilişkilerde toksik manipülasyoncu falan diye tanımlar oluyor ya bizimkiler de öyle gibi. Bir ara benimki de yaptı tüm aileye artı abimin nişanlısına bile konuşma onla demişti:) şimdi de ben hastayım bi kaç gündür daha ağırlaştı. Perşembe günü aramış nasılsın diyeceğine sitem ediyor hiç anneni arayıp söylemiyorsun da ben kötü bir anneyim siz bizi kenara attınız. Halbuki bi kaç haftadır düzenli gittim kendi işleri misafirleri var diye gitmiyordum. Sonra da ailecek hasta olduk evdekileri iyileştirdim ben fenalaştım. Kaç gündür de aramıyor şu an babamla ikisi doldu bana karşı büyük ihtimalle. Ama samimi bir ilişkimiz yok yani ben arayıp nazlanamam hiç öyle bir şey olmadı o kadar merak ediyorsa sonraki gün tekrar arayabilirdi nasılsın diye. İşte sonra da seviyoruz derler seninki gibi konservemi falan yapar gönderir :D

(1,705 puan) tarafından
Aynen oyle valla ya bizim annemle aramizda toksik bi iliski var. Kadin benim mutlu olmamdan rahatsiz oluyor.  Uzaktayken cok seviyomus gibi davranir yanina gidince 3gün beni eve sigdiramaz
0 oy
tarafından
Çocukluğum o kadar berbat geçti ki tam bir ruh hastasıydı. her gün hobi yerine döverdi. evde komşular olsunda dövmesin diye dua ederdim. birgün camdan atiyordu az kalsın halam kurtarmıştı. Babamın haberi yoktu onun yanında herşey çok güzeldi halam söyleyince inanamamis bile. sonra babam beni yatili okul diye evden kaçırıp halamın yanına gönderdi onda kaldım bir süre çok kötü zamanlardı:(
(584 puan) tarafından
Araştırdınız mı? Gerçekten anneniz olduğuna emin misiniz?
(1,705 puan) tarafından
Gercekten ruh hastasiymis annnen. Yani bi insan evladima bunalari nasil yPar
tarafından
Malesef gerçek annem yani daha o kadar çok şey varki :( evladımın üstüne titriyorum hissettiklerimin hiçbirini hissetmesin daha bilinçli oldum en azından :(
0 oy
(584 puan) tarafından
Evlenir evlenmez anne olmak istememiştim. Bunun bir sebebi de annemdir. Şuan da 2. Çocuğu istemiyorum. Bunun da sebebi annemdir :) 
(1,705 puan) tarafından
Bizde cok derin yaralar birakiyolar farkinda degiller. Gelip geciyo saniyolae ama gecmiyo izi kaliyi

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 392 göst.
21 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde Aslı saray (388 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 119 göst.
28 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde SakuraCicegi (1,097 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 153 göst.
5 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,713 soru

12,394,285 cevap