+1 oy
1,207 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (301 puan) tarafından

Kızlar daha geçen gün hamile kalamıyorum doye post açmıştım burda  :)

Az evvel hamile olduğumu öğrendim şaka gibi bisey bu

Çok hastayız evde ben oğlum ben artık kusmaya da başlayınca acile geldim eşimle grip olunca genelde midem bulanır bu arada gebelik belirtisi değildir çünkü daha adet günüme 4 gün var geçmedi bile doktor iğne yapacaktı gebelik var mı dedi bende denedigimiz için emin değilm dedim test yaptılar ihtimale karşı hiç beklemiyordum aslana

Diyeceksiniz deniyorsa nasıl beklemedin hem 1 buçuk yıldır hamile kalamadigim için hemde başka özel sebeplerden ama kan sonucum 13.5 cikti:D Bu arada varsa 9 gunluk eminim çünkü bu ay bitek o gün yakınlaşma oldu

Üstelik yumurtlama günüm de değildi o kadar garip ki inşallah yükselir değerim düzenli dua edin bana

Bunu anlatacak kimsem yok eşim ve oğlum varız sadece o yuzden sizinle paylaşmak istedim heyecanımı 

Annem yaşıyor olsaydı bu saatte kapısına dayanirdim çok mutluyum 

20 Cevaplar

0 oy
(301 puan) tarafından

En İyi Cevap

Heyecandan baya yanlış yazmışım çoğu kelimeyi kusura bakmayın <3

tarafından
Hayırlı olsun duaların gücü adına ❤️
-Reklam-
+1 oy
(2,027 puan) tarafından
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ☺️ 
0 oy
(20,455 puan) tarafından
Sağlıkla al kucağına çok güzel bi haberrrr ♥️
(301 puan) tarafından
Cook teşekkür ederim
0 oy
(2,588 puan) tarafından

Mubarek gece ne guzel bir haber almissin, Rabbim saglikla kolaylikla kucagina almayi nasip etsin <3

(301 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim 7 yıl sonra aynı duyguyu tekrar yaşamak o kadar güzel ki:)
0 oy
(6,955 puan) tarafından
Sağlıkla kucağına al inşallah müjdeli günde bu haberi almışsın duanada talibim gönlümdeki nasip olsun yeter ☺️
(301 puan) tarafından
Icinden geçen her neyse Rabbım.nasip etsin ben bugün o kadar çok dua ettim.ki ama yemin ediyorum asla beklediğim bir haber degildi allahim beni mutlu ettiği seni de etsin duası olan herkesi etsin
(6,955 puan) tarafından
Mübarek günde hamiş duasıda kaptım daha ne isterim aminn inşallah
(301 puan) tarafından
Emin de değilim ya aslında değerim düşük ama yeni diye düşünüyorum inşallah düzenli yukselir:) o kadar heyecanlandım ki buraya yazdım oyle
(6,955 puan) tarafından
Ay gözlerim doldu kızıma hamile olduğumu böyle öğrenmiştim ama hastanede değil evde antidepresan kullanıyorum migren tedavisi görüyorum o dönem birde kimyasal gebelik geçirdim köydede karda kaydım düştüm ayağım morardı neyse evime geldim eşime dedim ki adetim 18 gün gecikti ertesi günde doğum günüm kocam gitti test aldı geldi yaptım bakmadım bile çıktım banyodan kocam naptın dedi aman kesin yoktur olsada o düşmeye çocuk mu kalır dedim test nerde dedi küvetin kenarında dedim eline almış bu iki olunca mı yok demekti diye sordu yok be iki olsa olurdu dedim bir bağırdı var var vallahi var iki tane var diye ☺️
(301 puan) tarafından
Ya çok güzelmiş beklenmedik anda olunca daha güzel oluyor sanırım:) inşallah allahim nasip eder oğlum sayikladigi kardeşine kavuşur bende annemden sonra bir tesellim daha oldu diye avunurum:)
0 oy
(2,586 puan) tarafından
Ay ne güzel rabbim gönlünüze göre versin inşallah sağlıkla kucağınıza alın canm 
(301 puan) tarafından
Ahh inşallah
0 oy
(32 puan) tarafından

Benimde 256 çıkmıştı maalesef sıfırlandı:'(

Şöyle güzel gecede Rabbim kucagına saglıkla almayı nasip etsin inşallah

Bize de dua etmeyi unutma

(301 puan) tarafından
Evet benim değerim çok düşük farkındayım o kadar heyecanlandım paylastim:)
Oğlumda da erken öğrendim ben ama 40 falandı değerim fakat bu varsa yüzde yüz 9 gunluk bir gebelik çünkü geçen ay adet bittikten sonra yakınlaşma olmadi 9 gün öncesine kadar belki diyorum bu yüzden böyle çıktı sonucu ne olursa olsun bu gece mutlu uyuyacağım güveniyorum Rabbım e :)
Senin içinde isteyen herkes içinde kendimde dahil bol bol dua edicem allahim hepimize nasip etsin
(32 puan) tarafından
Huzurla uyuyup huzurla uyanın değer düşük olsa da saglıklı gebelik de çok
Amin ecmain inşallah Hayırlı kandiller canım
0 oy
(51,334 puan) tarafından
hayirli saglikli olsun inşallah canim demek ikinci de de ayni heyecan oluyor 
(129,596 puan) tarafından
inandim nazli degilsin☺️❤️
(51,334 puan) tarafından
kiz yok onun nickte g li bişey ayni böyle uzun kiyafet almis ta biri nazli diye hitap etmis bende ona bakiyodum ondan emin konusuyorum ☺️ banyo kapisi aklimdan gitmiyo benimde
(301 puan) tarafından
Evet biliyorum aslında zor olacak rahatlık konusunda ben de çok dedim tam büyüttün deli misin falan ama bilmiyorum çok da istedim annemden sonra işte :) ama evet bu kadar yıl sonra zor gelecek tabi şuan değerim çok düşük anlık heyecandan paylaştım ama bakalim yükselecek mi
(51,334 puan) tarafından
hayirlisi olsun inşallah tutunacak ömrü varsa artar Rabbim size bagislasin
(3,334 puan) tarafından
Hayırlı olsun canım benim, bilerek buraya yazdım hem ziyaret hem ticaret haha. Baby boy geçen nedense aklıma düştün Turkiyeye geldi sanırım ama postta görmedim diye, aha görmüş oldum haha
0 oy
(19,497 puan) tarafından
Hayırlı olsun dostum ☺️
(301 puan) tarafından
Cook teşekkürler:)
0 oy
(591 puan) tarafından
Hayırlı olsun kucağına almak nasip olsun inşallah 
(301 puan) tarafından
İnşallah çok teşekkürler:)
0 oy
(3,843 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım ♥️ rabbim tez zamanda bana da yaşatsın tekrar bu duyguyu 
(301 puan) tarafından
Aminn çok derinden dua edicem bugün bütün gün ettim de aslinda:)
(3,843 puan) tarafından
Allah razı olsun canım benim ♥️
0 oy
(82 puan) tarafından
Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur ne güzel bir günde haber almışsınız sağlıkla gelsin
(301 puan) tarafından
Çok teşekkür ediyorum:)
0 oy
(582 puan) tarafından
Darısı başıma canım biz de istiyoruz şubattan beri tık yok :) 3.5 yaşında kızım var sadece prezervatif le korunduk. Kızım ilk aydan olmuştu ben de şaşkınım. Doktora da gittim bişey yok dedi. Hayırlısı olsun hakkında inşallah tutunur bebişin sağlıkla dünyaya gelir :)
(301 puan) tarafından
Vallahi geçen yıl annemi kaybettim ardından dedim ben 2. Yi yapicam oğlum için ama olmadı.
3 defa doktora gittim hatta acaba sıkıntı mı var diye 7 kilo fazlam vardı hamile kalınca sıkıntı olmasın diye 10 kilo verdim yine bana mısın demedi kalamadım eşimde gitti hatta :) nasip işte bu ay yumurtlama günü dahil hiç ilişki olmadı sadece 9 gün önce oldu ki yumurtlama günüm 3 gün önce geçmişti ama takvime göre demek ki normalde gecmemis:)
Yani nasip kısmet ben artık olmayacak bari girip ise çalışayım eskisi gibi dediğim bir dönemdeydim tam da
(582 puan) tarafından
Hayırlısı olsun hakkinizda canım darısı başımıza o zaman hayırlısıyla inşallah :)
0 oy
(1,431 puan) tarafından
Son kelimene bittimmm...olsun buz varız gözün aydın sağlıkla gelsin 
0 oy
(510 puan) tarafından
Gözün aydın canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.

Anneninde mekanı cennet olsun 
0 oy
(1,970 puan) tarafından
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 

Beklenmedik zamnda hep güzel.seyler rabbim nasip ediyor
0 oy
(32 puan) tarafından
Son durum nedir
(301 puan) tarafından
Bugün sabah kan verdim 32.8 çıktı gayet güzel yükseliyor dedi doktorum:)
(32 puan) tarafından
Maşallah maşallah ❤
0 oy
tarafından
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza
0 oy
tarafından

Annem yaşıyor olsaydı kapısına dayanırıdım içime oturdu :((((((nurlar icinde yatsın mekanı Cennet olsun ..cok sevindim adınıza Rabbim sag salim kucagınıza almayı nasip etsin 

(301 puan) tarafından
Buyuk ihtimalle de 2. Yi yaptım diye kizardi:) annemde bende tek çocuk taraftarıydik ama onun kaybından sonra bana ayakta duracak bir sebeb daha lazımdı.
Çok teşekkür ederim güzel duanız icin:)
tarafından
Benimde 2 cocugum var aralarında 3 yas canları sagolsun ama piskoljim cökmüs durumda kafa beyin bırakmadılar vallaa
(301 puan) tarafından
Benim 7 yaşında doğana kadar nerdeyse 8 oluyor ama illaki farklı zorlukları vardır
tarafından
Ozaman daha rahat olursun insallah ikisi kücük olunca cok zor oluyor sürekli kavga ediyorlar büyük oglum bugun sırf oyuncagını kaybetti diye okula götüremedim ://///
0 oy
(1,265 puan) tarafından
Sağlıkla kucağına al cnm 
(301 puan) tarafından
Amin çok teşekkür ederim:)

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 981 göst.
27 Mayıs 2019 Diğer kategorisinde ☆☆☆hry☆☆☆ (3,147 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 830 göst.
1 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (5,986 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 503 göst.
12 Haziran 2020 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,487 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 173 göst.
19 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Azracan11 (870 puan) tarafından soruldu

408,407 soru

12,270,322 cevap

37,574 kullanıcı

Kategoriler

...