Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Herkes diyor ki borc yuzunden kocami birakilir
0
oy
754
göst.
14 Eylül 2024
Aile
kategorisinde
Nrgz
(
827
puan)
tarafından
soruldu
Perşembe günü duruşma var anlasmali bosanicaz evlendigimizden beri borçları bitmiyor nereye ne ödediği belli değil defalarca bi dekont vs.bisey göster dedim hiçbir şey göstermedi bana en sonunda bankalar kapıya dayandı icra kağıtları vs. 500 bine yakın borcu ortaya çıktı şans oyunları falan oynuyordu sürekli onlar yüzünden oldu büyük ihtimal hatta babası parça parça para verdi yardim için 200 kusur bin lirasını hiçbirini yatırmamis borçlarına zar zor şifresini giydirip mobil bankaciliktan baktım hiçbir ödeme yapmamış sürekli yalan üstüne yalan güven sıfır hicbirsey kalmadı düzelme ihtimali yok herifin bide etraftan akrabalar bu yüzden koca mı bosanir diye konuşuyorlar düzelmiyor diyorum anlamıyorlar ben haksız mıyım sizce siz olsanız ne yaparsınız Allah aşkına..
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
32
Cevaplar
0
oy
14 Eylül 2024
Bidibidibidi
(
752
puan)
tarafından
cevaplandı
Yaşamayan bilemez sen kendince doğrusunu yaptın uzaktan konuşmak kolay bakma insanlara
14 Eylül 2024
Nrgz
(
827
puan)
tarafından
yorumlandı
Vallahi ya duydukça sinirlerim bozuluyor zaten benim derdim bana yetiyor birde boş boş konuşuyorlar sanki keyfi bosaniyorum ben
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
14 Eylül 2024
Fdn
(
891
puan)
tarafından
cevaplandı
Geç bile kalmışsın valla elaleme kalsa aldatınca da boşanma derler
14 Eylül 2024
Nrgz
(
827
puan)
tarafından
yorumlandı
Sorma bizim zamanımızda söyle böyle diye basliyo özellikle de eskiler
14 Eylül 2024
Fdn
(
891
puan)
tarafından
yorumlandı
Onlara kalsa hep susacaz boşver annen seni dünyaya bir daha getirmeyecek o yüzden hayatını hep bugün var sadece gibi yaşa
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Eylül 2024
Birprensesannesi
(
83
puan)
tarafından
cevaplandı
Herseyden önce güven çok önemli evlilikte yalan olmamalı en iyisini yapmışsın takma insanları sonuçta senin mutluluğun önemli bmyle bir evlilik nereye kadar gidecek
14 Eylül 2024
Nrgz
(
827
puan)
tarafından
yorumlandı
Bizim bunlara göre aldatsa da dövse de komandit senin..
14 Eylül 2024
Nrgz
(
827
puan)
tarafından
yorumlandı
Kocandir
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Eylül 2024
Efeninannesii34
(
3,234
puan)
tarafından
cevaplandı
İnsanlar konuşuyor sadece, o evde yaşayan sensin canim kimseyi takma doğrusunu yapiyorsun
14 Eylül 2024
Nrgz
(
827
puan)
tarafından
yorumlandı
Bir gelecegimiz yok ki zaten hep borc borc borc elde birseyde yok bireyler alsa yapsa anlayacam
14 Eylül 2024
Efeninannesii34
(
3,234
puan)
tarafından
yorumlandı
Çok doğru diyorsun kumar çok kötü alıskanlik sizin rızkınızdan kesiyor, el âlem sadece konuşmak için var bir halta yaramazlar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Eylül 2024
Sweatmom
(
6,365
puan)
tarafından
cevaplandı
E onlarda haklı dövmeli sövmeli aç bırakmalı eziyet etmeli belki o zaman boşanma hakkın olur onların gözünde
Bal gibide boşanır kendi b.kunda boğulsun
14 Eylül 2024
Nrgz
(
827
puan)
tarafından
yorumlandı
Hah işte tam olarak öyle olacakmış bosanmak icin
14 Eylül 2024
Sweatmom
(
6,365
puan)
tarafından
yorumlandı
Takma kafana ben boşadım siz alın de susarlar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Eylül 2024
Ecrin-Busra
(
2,399
puan)
tarafından
cevaplandı
Uzaktan komşunun tavuğu komşuya kaz gelirmis uzaktan konuşmak kolay yaşamayan bilmez boşver sen kendin için en doğrusunu yapmışsın. Bizim de borcumuz var ama biz beraber ödüyoruz hamdolsun . Mesela şimdi ev tasicaz beraber karar verdik buna ama onun ailesi tabi bu evde yaşamıyorlar kirayı vermiyorlar ahkam kesiyorlar oturun eşyalar mahvoluyor diye sebep sormuyorlar dertleri eşya kandil kandil kalbimi kırdılar oturduğum ev küçük kendileri oturmuyor tabi beni layık görüyor
14 Eylül 2024
Nrgz
(
827
puan)
tarafından
yorumlandı
Bireyler alır insan borc yapar ödenir anlarım ama elde bisey yok olanlar gitti ne yaptığı belli değil ne yapayım böyle adami
14 Eylül 2024
Ecrin-Busra
(
2,399
puan)
tarafından
yorumlandı
Hey Allahım ortada belli ev vs yok mu nereye gidiyor o zaman paralar
14 Eylül 2024
Nrgz
(
827
puan)
tarafından
yorumlandı
Şans oyunları çık oynuyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Eylül 2024
ikbal
(
50,783
puan)
tarafından
cevaplandı
kusura bakmayın size uygun sebep bulamadım de onlwr odesin bakalim marketini pazarini bir kere borc verirler ikincide telefonu açmazlar
14 Eylül 2024
Nrgz
(
827
puan)
tarafından
yorumlandı
Boş boş konusuyorlar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Eylül 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Normal borç olsa amenna ama kumar borcu bu çökük çocuğun rızkını resmen harama yatırıyor birde müslümanım diye geçiniyorlardır Allah bilir akılları kendine yetmiyor başkalarına akıl veriyorlar kimsenin güçlü kadına tahammüllü yok kendi zayıflıklarını size güçlü olarak satmaya çalışmışlar çok yazık . Helal olsun sana kardeşim bende senin gibi yapar kapnın önüne koyardım
14 Eylül 2024
Nrgz
(
827
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen bazıları kendi yapamadıklarını başkalarında görünce birazda kıskanıyorlar sanırım ama kimse durduk yere yuvasını yikmqz hele bir de çocuk varsa 5 yıl boyunca direndim ama yok yok olmayınca olmuyor ne yapayım..
14 Eylül 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Bak sana bir şey anlatayım benim kocam asgari maaşla geçinen bir insan yani biz öyle . Ailemin durumu iyi buna güvenerek maaşını alınca direk kumara yatırdı biliyor musun bir oldu iki oldu üç oldu anneme babam söyledim böyle böyle boşuycam ben bu adamı herkes konuştu kızımı torunumu senden alırız yüzlerini göstermeyiz dediler bende 1 ay konuşmadım şimdi asla öyle bir şeye cesaret edemiyor senin ki 5 yılda akıllanmıyorsa siz kaybetme korkusu yoksa senin de hiç umrunda olmasın başkalarının ne dediğine umursama siz haram sevici olabilirsiniz ama ben değilim de geç
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Eylül 2024
Kuzeybebesi
(
1,567
puan)
tarafından
cevaplandı
Çalışıp yettiremese borç yapsa tabiki bunun için birakilmaz. Ama adamın ne yaptigi belli degil iflah olmaz
14 Eylül 2024
Nrgz
(
827
puan)
tarafından
yorumlandı
5 yıldır ailesinin binasında oturuyoruz kira vs.derdi yok 5 yıldır en ufak birikimi olmaz mı insanın olanlarda gitti bende s.lak gibi bitsin diye elindekileri de veriyordum taa ki bankalardan kağıtlar gelene kadar..
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Eylül 2024
BirAnne93
(
557
puan)
tarafından
cevaplandı
Normal borç olsa bosanmaz derim. Evlilik iyi günde kötü günde sonuçta ama kumara giden para var ortada yalan dolan var. Evin rızkını kumara yatıriyor. Haklısın tabiiki
14 Eylül 2024
Nrgz
(
827
puan)
tarafından
yorumlandı
Hah işte bunu anlatamıyorsun insanlara
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Eylül 2024
Selimin annesi
(
9,839
puan)
tarafından
cevaplandı
Sadece borç olsa gider çalışırım bir şekilde ödenir ama bu sadece borc meselesi değil güven Yok zaten en başta..kim ne derse desin başına gelmeyen anlamaz
14 Eylül 2024
Nrgz
(
827
puan)
tarafından
yorumlandı
Güven bitti mi hersek bitiyor artik
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Eylül 2024
EsmaaEsinn
(
4,084
puan)
tarafından
cevaplandı
Bence boşanır borç yüzünden kimse kusura bakmasın da ailene yedirmeyip sürekli borç yapmak b.kluk varlık içinde yokluk çekiyor sonra kadınlar sürekli oraya buraya borç öde kendinden çocuğundan kıs yeri geldiğinde çocuğun istediği küçücük bir çikolatayı dahi alamama eee o zaman niye evlendi bu adam
14 Eylül 2024
Nrgz
(
827
puan)
tarafından
yorumlandı
Bide anasigil sanki seni aç mı bırakıyor demez mi hay Allahim kızlarının yaptıklarını aldıklarını da övgüyle anlatırlar ama bize gelince karnın doyuyosa yeter sonra o büyük borçları ortaya çıkınca kaldılar öyle ama
14 Eylül 2024
EsmaaEsinn
(
4,084
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet aç bırakıyor deseydin şu man.yak zihniyetli insanları elime verseler de saç baş yolsam keşke ya vallahi sinir bozuyor bu tipler
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Eylül 2024
Fkolgun
(
5,263
puan)
tarafından
cevaplandı
Boşanır bal gibi boşanır. Bu da bir nevi aldatma kandırmadır. Geleceğin karanlık tünelin ucunda ışık yoksa boşanır. Kumar borcu için insanlar katil oluyor. Bankalar bitti sonra tefecilere bulaşacak ee sonra mafyavari at tüccarı kılıklı herifler evinin kapısına dayanacak. Bak bunu birkaç yıl sonra anlayacaksın verdiğin karar hayatının en iyi kararı olacak.
14 Eylül 2024
Nrgz
(
827
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen hastalık seviyesine gelmiş bununki bırakamıyor destek falan alması lazim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Eylül 2024
12345ae
(
32
puan)
tarafından
cevaplandı
Aynısını kızkardeşüm yaşıyor stresten bir deri bir kemik
Kocası olacak adam hiç takmıyor biline gelince Allah büyük diyor aynı haltları yapıyor
Rabbim tez zamanda hayırlı kapılar açsın dar da olanlara inşallah
14 Eylül 2024
Nrgz
(
827
puan)
tarafından
yorumlandı
Amin canım cumlemize
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Eylül 2024
BusraC
(
772
puan)
tarafından
cevaplandı
Bu borç yüzünden bırakmak değil ki. Ev kredisi ödese de bıraksan evet borç için bırakılır mı derim. Bu kumar bağımlılığı, sorumsuzluk, yalan.. Ve öyle de bir boşanılır kiii..
14 Eylül 2024
Nrgz
(
827
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen öyle atacaksın böylelerinin ipini üstüne ne halleri varsa görsünler bunlar baba olmayı da koca olmayida haketmiyorlar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Eylül 2024
Gokefram
(
9,366
puan)
tarafından
cevaplandı
Kesinlikle haklısın kim ne derse desin takma
14 Eylül 2024
Nrgz
(
827
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok vallahi gelip yüzüme konuşsunlar hepsinin cevabını veriyorum dışarıdan konuşması kolay millete
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Eylül 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Bu sözü her posta yazabilirim ölü senin değilse helvası tatlı gelir. Bosver takma kimseyi.
14 Eylül 2024
Nrgz
(
827
puan)
tarafından
yorumlandı
Takmamaya çalışıyorum
14 Eylül 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Battıkça batmaya lüzum yok, tek başına batmaya devam etsin.
14 Eylül 2024
Nrgz
(
827
puan)
tarafından
yorumlandı
5 yıl boyunca sinir hastası oldum orda resmen psikolojim bozuldu neler yaşadım bir ben bir Allah bilir kendimi kaybettim iyice gerek kendinden gerek ailesinden dolayı hiçbir hakkımı helal etmiyorum Allah o dokturdukleri gözyaşlarımın hesabını sorsun hepsinden daha da beter olsunlar ne diyim ki
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Eylül 2024
Evrim.34
(
547
puan)
tarafından
cevaplandı
Sen etrafına bakma kalbinin sesini dinle
15 Eylül 2024
Nrgz
(
827
puan)
tarafından
yorumlandı
Kalbim yeter artık diyor daha önce birkaç kez bırakıp gitmiştim cicugu da alıp üzülüyordum o zamanlar ama artık bitmiş hersey zerre üzülmüyorum hiç pişmanlığım yok
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Eylül 2024
Lavinnya
(
1,138
puan)
tarafından
cevaplandı
Doğru bir karar yeni hayatiniz hayirli uğurlu olsun.Dusunup kafa yormaya dertlenmeye mi geldik bu hayata.Yukunuz azalmis gibi hissedeceksiniz emin olun.
15 Eylül 2024
Nrgz
(
827
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen vallahi sinir stresten panik atak oldum orda
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
15 Eylül 2024
Berilinannesi
(
1,786
puan)
tarafından
cevaplandı
Konuşmak kolay ama o hayatı yasiyan sensin akillanmiyorsa sende ne yapacaksın mecbur boşanma iyi yaptın belki düzelir
15 Eylül 2024
Nrgz
(
827
puan)
tarafından
yorumlandı
Düzelmez artık o batmış tamamen
15 Eylül 2024
Berilinannesi
(
1,786