0 oy
830 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (829 puan) tarafından
Perşembe günü duruşma var anlasmali bosanicaz evlendigimizden beri borçları bitmiyor nereye ne ödediği belli değil defalarca bi dekont vs.bisey göster dedim hiçbir şey göstermedi bana en sonunda bankalar kapıya dayandı icra kağıtları vs. 500 bine yakın borcu ortaya çıktı şans oyunları falan oynuyordu sürekli onlar yüzünden oldu büyük ihtimal hatta babası parça parça para verdi yardim için 200 kusur bin lirasını hiçbirini yatırmamis borçlarına zar zor şifresini giydirip mobil bankaciliktan baktım hiçbir ödeme yapmamış sürekli yalan üstüne yalan güven sıfır hicbirsey kalmadı düzelme ihtimali yok herifin bide etraftan akrabalar bu yüzden koca mı bosanir diye konuşuyorlar düzelmiyor diyorum anlamıyorlar ben haksız mıyım sizce siz olsanız ne yaparsınız Allah aşkına.. 

32 Cevaplar

0 oy
(7,961 puan) tarafından
Doğru yapıyorsun. 
(829 puan) tarafından
Yapacak bisey yok kendisi yapti
-Reklam-
0 oy
(13,258 puan) tarafından
Ne için boşanırmış? Gayet boşanır adam ev araba alsa dersin bunu yaptı parayı senle yese dersin ben yedim. O para nereye gitti belli bile değilse yalan varsa çatır çatır boşanır
(829 puan) tarafından
Nereye gittiği belli değil insanın aklına 40 tane şey geliyor böyle evlilik mi olur
0 oy
(125 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Tıpkisinin aynısı fazlası var eksiği yok bu yüzden bosandim
(829 puan) tarafından
Sende iyi yapmışsın valla
0 oy
(18,184 puan) tarafından
Size fikrinizi sormadım de. Ben aynı konudan muzdarip olup boşanmadım ama. Benim eşim bir kez yüklü miktar borç yaptı sonra akıllandı ( şimdilik öyle duruyor) iki senedir borç kapansın diye üstüne bir tişört bir pantolon bile almadan borcu ödemeye çalışıyor bak aynı şeyi tekrar yaparsan borsaya bulaşırsan bu iş biter dedim bu sefer kaybetmeyeceğim diye düşünüp gaflete düşme parayı kazanıpta gelsen bile yine sözünü tutmadin diye senden boşanırım diye rest çektim. 5 senedir çalışıyoruz kazancımız iyi olmasına rağmen borç içinde kalıyoruz şükür bu sene bitecek ama devam etse idi kesinlikle boşanırdım veya ilerde aynı şey tekrar etse bu sefer arkasını toplamam bir tekme de ben vururum iyice dağılsın 
(829 puan) tarafından
Keşke benimki de öyle olsa akillanma durumu ama yok bireyler söylediğim zamanda bosanalim o zamn s.git falan diyordu ikide bir bende gittim sonunda
(18,184 puan) tarafından
En iyisi boşanmaktan vazgeçsende o konuşanlar bu sefer boşu boşuna o adamın kahrını çekiyor de. Senin için en iyisini sen bilirsin boşver millet konuşsun dursun
0 oy
(4,221 puan) tarafından
Şimdi eger birlikte yiyip icseydiniz, yada birseyler satın alsaydınız ,yada tatiller eğlenceler vs tabiki bosanilmaz.

Ama burda sorumluluk almamak ,hırslarına yenik düşmek ailesini yok saymak ,güvensizlik ,birlikte hatekete edememe ,durust davranmama hatadan pisman olmama ve devam ettirme gibi durumlar söz konusu.Ben seni haklı buldum
(829 puan) tarafından
Teşekkür ederim aynen öyle bencil bir insan sorumluluk falan sifir
0 oy
(86 puan) tarafından
3 yıllık evliyim cnm Esim memur sogan ekmek derler belki inanmazsın uzun bir süre sogan ekmek yedik sloganı bulduysan ekmeyi bulamadık ekmek olsa sogan yoktu . Cok sükür masalara zam geldi rahatladım biraz evimizde yemek pişiyor cok sükür dün maas yattı 43 Bin TL esimle sabah konuştuk ödemeleri yaptım cnm 10bin  TL kaldı elimize dedi sabah gittim bakkala ödeme yaptım 3800 birine 900 birine geriye Kalan iste oda cocugun bez mama kefir parası gene bakkala yazdırıcaz bu ay ocakta Allah'ım izin verirse eger komple bitiyor borcumuz dogumum Mayıs'ta ve borçsuz olucagız Allah izin verirse amin insallah . Ben eşimi yokluktan bırakmadım seni asla yargılanıyorum bunu bil oda beni hastalıkta bırakmadı erkek hastalıkta kadın yoklukta belli olur demişler dogru bir söz eşim hastalıkta ben yoklukta beli ettik sevdigimizi 
(13,258 puan) tarafından
Adam yemiş parayı canım yemiş nerde yediği belli değil yokluk değil bu keyif yani. Borç adamın nerde yediği belli olmayan para
(829 puan) tarafından
Ama şöyle birdey var benimkinde ne yaptığı belli değil o çektiği kredilerle sürekli yalan söylüyor araba falan hersek gitti zaten ailesinin binasında oturuyoruz kira dersi falan da yok 5 yıldır direniyorum yok yok yok elimizdekilerde gitti laf söyleyince de s.git diyor hemen ne yapmalı böyle adami
0 oy
(4,277 puan) tarafından
Ev gecindirmek için borca girse tamam anlarım o sebepten boşanmak olmaz da eşin kendi nefsi yüzünden borca giriyomus o yüzden boşanmak hak gibi görünüyo
(829 puan) tarafından
Aynen öyle yapacak bisey yok
0 oy
(3,466 puan) tarafından
Ne çektiğini sen biliyorsun başına gelmeyen anlamaz sorumsuz ve kumar oynayan bir eş boşamayıp baş tacımı yapacaksın akıllansaydı bu işleri bırakırdı sen milleti duyma dinleme içinden ne geliyorsa onu yap
(829 puan) tarafından
Zaten bize bir faydası yok kendine çalışıyor kendi harcıyor borçlara giriyor danışma etme yok hesap vermek zorunda değilmiş ne yapacaksın böyle adami
(3,466 puan) tarafından
Aynen öyle napacaksın onun yerine evde afedersin ama ****** besle daha iyi hiç olmazsa kıymet bilir hesap vermek zorunda değilse kendi başının çaresine baksın kendi borcunda boğulsun seninde kafan rahat etsin onu düşünmekten kurtulursun
(829 puan) tarafından
Aynen ****** en azından sevgisini gösteriyor bunda o da yok
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Boşa gitsin bacım sana zor geliyosa onemlı olan bu
(829 puan) tarafından
Başta ailem geri dön falan diyordu birkaç kez daha gelmiştim yanlarına en son pislikleri ortaya çıkınca onlarda anladılar adam olmayacağını şimdi arkamda duruyorlar o yüzden gerek yok onun kahrını cekmeye
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Etrafta öyle konuşanların başına da versin de görsünler günleri ni bu borç bi ev alınmış mi yada araba mi alınmış da ödenen borç öyle olsa sabreder Kuru ekmek le bile yetinirsin ama bu kumar canisi ben de aynı sebep den bosaniyorum. Hafi para mevzusu nu geçtim beni çocuğumu düşünmeden bencilce hareket eden adam la niye evli kalıyım. Nese ki benim çevrem de böyle boş konuşan yok olsa alırlar cevabını zaten.
(829 puan) tarafından
Aynen ev araba bireyler alırsın sıkarsın kendini biraz anlarım ama nye borc ödüyoruz elimizde olanlarda gitti hicbirsey kalmadı  e yapayım senin gibi adamı
0 oy
(3,058 puan) tarafından
Bence herkes icin hakli sebep cevrenizde aslinda onay vermrsi lazim ama bosberin siz iciniz rahat 
(829 puan) tarafından
Icim rahat valla bu zamana kadar boşuna yipratmisim kendimi ben elimden geleni yaptım anlamadı adım fenaya çıktı
(3,058 puan) tarafından
O zaman tadini cikar oh be ustinden yuk kalkti simdi bi keyif kahvesi yakisir benjm yerime de ic olur mu
(829 puan) tarafından
Vallahi hafifledim resmen olur canım senin yerinde icerim:)
(3,058 puan) tarafından
Afiyet olsun cnm
0 oy
(6,609 puan) tarafından

Şahsen empati kuruyorum seni çok iyi anlıyorum....

Bence kimseyi dinleme ve sonuna kdr kalbinin sesini dinle o zmn rahat bir uyku uyuyacak ve verdiğin karardan pişman olmayacaksın hakkınızda hayırlısı olsun:)

(829 puan) tarafından
Hiçbir pişmanlığım yok şuan 5 yıl boyunca belki düzelir diye bekledim  ama yok vicdanim rahat o yüzden kafamda bitirdim artik

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 89 göst.
2 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 202 göst.
5 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ben geldm (2,074 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 789 göst.
9 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (672 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 414 göst.
27 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kedimekimm (631 puan) tarafından soruldu

409,978 soru

12,326,461 cevap

39,105 kullanıcı

Kategoriler

...