0 oy
217 göst.
Diğer kategorisinde (267 puan) tarafından
Kızlar iyi geceler çocuğu serebral palsi olan anneler bana yardımcı olabilir mi yani fizik tedavi görüyoruz şuan tanı yeni konuldu beyin emarı çekeceğiz 2 ay sonraya randevu verildi ama özel hastaneye götüreceğim geç kalmak istemiyorum 2 ay bence uzun bir süre belki 2 ayda bile güzel bir sonuç alabiliriz tedaviyle geç kalmak istemiyorum ayakları çok sert oturmuyor yürümüyor 12 ay 15 günlük oldu ve kullandığı kelime yok anne baba gibi kelimeleri yok yaşayan varmı varsa nelere dikkat etmeliyim yardımcı olur musunuz ve abisi epilepsi hastasiydi 2 buçuk yaşında şuan çok şükür üstünde durdum tedavisi için elimden geleni yaptım 1 yıldır nöbet geçirmedi ilaç kullanmayı da bıraktık şuan da işte bu oğlum da kas hastalığı çıktı psikolojikmen çok kötüyüm 

6 Cevaplar

0 oy
(5,256 puan) tarafından
Bilgim yok Allah sifa versin. 

Post yukari ciksin.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Post yukarı bilgim yok.
(267 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(377 puan) tarafından
Post cıksın yukarı
0 oy
(2,603 puan) tarafından
Bi tanıdığımız oğlu da aynı şekilde aynı hastalıkla yaşıyor , baya erken farketmiş baya uğraşmış şimdi çocuk 2.5 yaşında herşeyi yapabiliyor sadece akıcı konuşması yok tabii dereceye bağlı da olabilir Allah bol şifa versin inşallah 
(267 puan) tarafından
İnşallah bizde erken fark ettik erkenden tedavi olur kuzenimin oğlu da bu hastalıktan şuan 8 yaşında ama yürüyüşü bir ayağının üstünde yürüyor sayısız ameliyat geçirdi henüz önünde ameliyatlarda var
(2,603 puan) tarafından
Bak alta yazmışlar 8 yaşında yürümeye başlayan var allahtan umut kesilmez benim takımım çocuk yürüyor koşuyor top oynuyo görsen asla serebraş demesssin annesi dedi şok oldum bildiğin normal çocuk gibi herşeyi yapıyor
0 oy
(154 puan) tarafından
Allah şifa versin kardeşim de aynı durumda şuan 12 yaşında halini görünce içim yanıyor çok zor bir süreç Allah yardımcınız olsun rabbim şafi ismiyle şifa versin 
(267 puan) tarafından
Ağır mı peki onunki
(154 puan) tarafından
Evet kardeşimin ki ağır yatalak yerde
(267 puan) tarafından
Allah şifa versin inşallah
0 oy
(1,131 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım benim oğlumda serabrel palsi fizik tedavi çok önemli kuzum hareketlerini bol bol yaptır benim yavrum erken doğum sonrası zatürre geçirdi aylarca kuvezde kaldı yaşamaz yaşasada yatalak kalır dediler 20 sene önce daha az tedavisi vardı yaşıtlarından herşeyi geç oldu aha şimdi Allaha şükür işe gitmeye hazırlanıyor liseyi bitirdi memurluk sınavından 85 aldı atama bekliyoruz zekasinda bişey Yok ama yürüyüş bozukluğu var bacakları bükük yürüyor ama a101 gibi zor Bir yerde çalışıyor çoğunluk kasada duruyor okadar pozitif bı delikanliki yakışiklım cennet mujdecim olur inşallah 8 yaşında yürüdü ayak bilekleri çok gergindi gevşetme amaliyati oldu çok Zor yollardan geçtik çok 
(267 puan) tarafından
Rabbim daha iyi yerlere getirsin inşallah benim oğlum da çok yürümek istiyor sürekli koltuğu duvarı bir yere tutunup ayağa kalkıyor tutuna tutuna yürüyor ellerini bırakınca çok seviniyor ama düşüyor oturması hiç yok ama çabalıyor çok çabalıyor hemde
(267 puan) tarafından
Sizin oğlunuz da küçükken ki aşamayı rica etsem anlatır mısınız yani bir yere tutunup kalkarmıydi vs.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 193 göst.
25 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Beyzanurxx (476 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 252 göst.
13 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde &Minikpanda& (875 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 353 göst.
6 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 249 göst.

404,076 soru

12,105,014 cevap

36,424 kullanıcı

...