0 oy
277 göst.
Diğer kategorisinde (526 puan) tarafından

image

image

imagebu pudra abiyeyi dugunde giymistim etekli takimi hic giymedim yeni ayakkabi aldim cok uyumlu oldu begendilerde ama ben karar veremedim sizce

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence nişan için ilki çok güzel bir takım ikinci çok abartı gibi 
(526 puan) tarafından
Tesekkur ederim esim diyor bu takim guzel degil 23 nisan cocuklari gibi hahaha biraz soğuttu beni
tarafından
Kendim beğensem de eşimin dediğini yapardım ne kadar saçma yorumlasa da galiba kocam da kocam diyerekten :D
-Reklam-
0 oy
(4,532 puan) tarafından
Takım fena değil gibi ama bedeni sana uygun değil, büyük sana bence. Omuzları vs çok aşağıda kalmış, çok potluk yapmış hem üst hem etek. Keşke kendi bedenini alsaydın, üzerine oturmayınca biraz emanet durmuş. Yoksa fena değilmiş. 
(526 puan) tarafından
Hayir canim aslinda tam bedenim ama kalibi biraz genis heralde birde ben bol seyler seviyorum o yüzden
(4,532 puan) tarafından
Ama bedenin değil bu, kalıptan kalıba elbet değişir ama bu sana büyük. Omuzlar aşağıda kol boyu çok uzun ve çok pot. Neyse sen beğendiysen ne ala tabi.
0 oy
(418 puan) tarafından
Bencede takım gayet hoş güzel bir eşarp ayakkabı gayet hanım hanımcık olursun
0 oy
(2,492 puan) tarafından
Zevk meselesi ama o etekli takım büyük yaşlar için daha uygun sanki ben takımı beğenemedim 
0 oy
tarafından
İllaki ikisinden biri olacaksa 1. Takım güzel. Ama bence ikiside orta yaş gibi duruyor
0 oy
(3,533 puan) tarafından
Bence ikinci canım ilki hiç güzel değil eski model duruyor 
0 oy
(18,181 puan) tarafından
Başkasının nişanına davetlisin çok yakının değilse ve çok lüks mekanda değilse abiye bana abartı gelir bence ikili takım çok çok güzel görünüyor hem de hiç giymedim diyorsun neden olmasın 
0 oy
(517 puan) tarafından
Bence elbise güzel 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 1,082 göst.
30 Aralık 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 177 göst.
0 oy
9 cevap 241 göst.
18 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,935 puan) tarafından soruldu