0 oy
111 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9 puan) tarafından
Kizlar yuvamız istanbul belediyenin kreşi varmış gönderen veya  etrafiniz da gönderen varmi çocuğunu kreşe  nasıl ilgileniyorlar mi gerçekten çocuk için iyi gelirmi sizce 

2 Cevaplar

0 oy
(4,198 puan) tarafından
Ben göndermeyi çok isterdim mahalleme yakın değildi, onun kayıtları temmuzda bitti. Komşum gönderen biri ile konuşmus güzel ilgilendiklerini söylemis memnun kalmıs 
(9 puan) tarafından
Canım bugün 153 arayıp görüştüm  kayıt için geç kaldıysan üzülme yedek başvurular başlayacakmış haberin olsun eğer gerçekten ilgileniyorlarsa gönder bence
(4,198 puan) tarafından
Uzak malesef canim, kendin götürüyorsun kendin alıyorsun o sorun değil ama çok ters düşüyor. bende isademe götürecem o da belediyenin randevu ile gidiyorsun çocuklarla ilgileniyorlar psikolog felan varmış boyama yaptiriyorlarmis oyuncaklar varmış haftaya 3 yaş olucaz o zaman randevu alıp gidicem. Sende ilcendeki isademi ara sabah 8.30 çocuğunu götür kreşde sıra gelene değerlendirirsiniz
(9 puan) tarafından
Evet onu da duydum pazartesi gününü bekliyorum o zaman arayıp görüşucem peki isadem de 1 kere mi randevu alıp götürüyorsun yani 1 kerelik birseymi yoksa devamlı mi oluyor
(4,198 puan) tarafından
Devamlı oluyor canim 3 yaş için hergun varmış ama sürekli randevu almak gerekiyor çok dolu oluyor.
(9 puan) tarafından
Anladım çok teşekkür ederim
(4,198 puan) tarafından
Rica ederim
-Reklam-
0 oy
(418 puan) tarafından
Belediyenin karesine gönderen arkadaşlarım genelde memnundular. 
(9 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 210 göst.
9 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde -srn- (12,766 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 183 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Amour (981 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 195 göst.
5 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde 2 cocuk annesi00 (200 puan) tarafından soruldu

410,045 soru

12,328,955 cevap

39,176 kullanıcı

Kategoriler

...