+1 oy
236 göst.
Diğer kategorisinde (210 puan) tarafından

Bende kanıp yazıyorum saf gibi hahaha :D

7 Cevaplar

0 oy
(16,583 puan) tarafından

En İyi Cevap
Bilerek eski postlara yazmak yasaklandı yapanlar uyarıya rağmen devam ederse yaptırım ile karşılaşır. 
tarafından
Eski olduğunu nasıl anlayacağız acaba
(765 puan) tarafından
Sorunun yanında tarihi var ya
tarafından
Dakika saat yazıyor bende sadece , anlarım herhalde eski tarihli olduğunu
(765 puan) tarafından
1 günden eski olanlarda tarih yazar ama ana sayfada değil soruyu açınca. Ana sayfada yazan dakikalar soruya verilen en son cevabın zamanı
(16,583 puan) tarafından
Gün ay yıl yazar postun üstünde
-Reklam-
+1 oy
(2,801 puan) tarafından
Boşver canım şimdi kaosçular gelir sanane diyenler :)), ben bakıyorum mesela 2-3 senelik post ise hemen okumadan geçiyorum 
(862 puan) tarafından
Ayn canım bende yazmıyorum +++
+1 oy
tarafından

Aynen gıcık olmaya başladım :angel:

0 oy
(2,924 puan) tarafından
Birisi özellikle yaptığını söyledi, post sahibi arkadaşıymış da ona takılıyor kendince eski postunu hortlatıp. Seviye bu. 
(16,583 puan) tarafından
Kim o kişi
(4,591 puan) tarafından
Kimmis o melun:) bende atliyorum tarihe falan bakmadan
(2,924 puan) tarafından
İsmini hatırlamıyorum, ben de saf gibi uyardım eski post dedim biliyorum takılıyorum arkadaşıma dedi. Sorunlu çok :D
(14,907 puan) tarafından
Merveyi mi diyorsun acaba
(2,924 puan) tarafından
Hiç hatırlamıyorum ismi neydi. Merve diye biri de mi böyle yapıyor
0 oy
(7,273 puan) tarafından
Amactan ziyade bir posta giriyorlar ve alttaki postları cevapliyorlar o yüzden üste çıkıyor 
0 oy
(1,119 puan) tarafından

Ay bende dün bir  post gördüm baya eski tam yorum yapacaktım baktım eski ve bu uygulamaya ilk katıldığım da bende çok post hortlatyordum:)bilmiyordum yorum yapıyordum sonra bakıyordum çok eski post iyde bu nie yeni gibi önüme çıktı diyordum meğerse birileri hortlatyormuş öğrendim:D:D 

(1,119 puan) tarafından
Ben bide biri yorum yapmış yeni ve dk yazıyor başta bakiyorudm yeni yazlimis biri meğerse yeni yorum yapan kişinin dakasiymis bunu çok sonra öğrendim:):)
0 oy
(10,496 puan) tarafından
Az önce 2021 gebelik testi postuna denk geldim:D cevap yazacaktım kursağımda kaldı tarihi görünce 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 370 göst.
28 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Babygirl babyboy (1,343 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 200 göst.
15 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 168 göst.
7 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Ummuhanemir (747 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 281 göst.
17 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde poyrazaleyna (952 puan) tarafından soruldu

412,169 soru

12,408,009 cevap

44,697 kullanıcı

Kategoriler

...