0 oy
707 göst.
Diğer kategorisinde (2,169 puan) tarafından
33 haftalık hamileyim kışlıkları yazlıkları ne zaman ayırsam diye düşünüyorum sizler ne zaman yapacaksınız İstanbulda yaşıyorum bu arada 

21 Cevaplar

0 oy
(2,052 puan) tarafından

Hava daha çok sıcak çukurovadayım :) soğuk bir yerdeysen ay sonu serinler belki

(2,052 puan) tarafından
Soğuk olur heralde canım ya başka işin yoksa ekim başı yapsan orası için normal gibi inşallah sağlıcakla doğurursun.
(2,169 puan) tarafından
İnşallah canım benim
(74 puan) tarafından
Cukurovaya kış kasımda anca geliyor :)) mesela aralıkta seriyorum halilari :)))
(1,509 puan) tarafından
Bir zamanlar Çukurova dizisi geldi aklıma çok seviyordum diziyi hiç gittiniz mi o konağa
(74 puan) tarafından
Ben mersinde yaşıyorum. O dizi adanada çekilmişti. Malesef konaga gitme şansim olmadi
-Reklam-
0 oy
(12,046 puan) tarafından
Hava daha çok sicak kiz. Bize zaten yapmiyorum yazlik kislik hepsi dolapta. Bi cocuklara yapicam. Onlarinda birer hurç cikarip bakicam kuculenleri ayircam digerlerinide dolaba. Dun oglaninkilere baktim hatta. Anaokuluna gidiyo giyecek biseyi varmi diye baktim varmis almaya gerek yok :)
(2,169 puan) tarafından
Kız ekimin sonu kasımın başı gibi hava soğuk olmaz mı doğumum var benim :))
(12,046 puan) tarafından
Dolapta yer varsa cikar canim kisliklarinida. Yazliklardanda belli basli seyleri birak çocuga mesela. Ben alt uzunlari cikardim mesela inceleri hava serinledi gece istanbulda cunku. Alt uzun giydiriyorum yatarken
0 oy
(286 puan) tarafından
Kışlıkları çıkarıp yazlıkları mi kaldırıyorsun bende istanbulda oturuyorum canım bugün hava biraz serin ama dün sıcaktı dolabında yer varsa kışlıkları yazliklarda dursun çünkü daha sıcak var diyorlar hava durumu
(2,169 puan) tarafından
Ekimin sonu kasımın başı gibi doğum olur canım doğum yapmadan çıkarayım diyorum
(286 puan) tarafından
Aynen canım doğum olmadan kendin agirlasmadan çıkar istanbul neresinden
(2,169 puan) tarafından
Fatih canım
0 oy
(10,972 puan) tarafından
adanada kasımdan önce çıkmaz onda da çocuk varsa erken çıkar yoksa geçen seme aralıkta yanıyorduk 
0 oy
(14,636 puan) tarafından
Valla bizim bura geceleri soğudu pikeyle yatıyorduk gece üşümeye başladık elyaf yorganlarımı çıkartacağım biraz daha soğusun yine geçeriz 
0 oy
(80 puan) tarafından
Ben çıkardım bile canım havalar soğudu elmadagda
0 oy
(3,212 puan) tarafından
Hiç öyle sorunum yok dolabımda duruyorlar ama yerlerini değiştiricem kışlikları alt rafa yazlıklari üst rafa yerleştiricem Ekim sonunda yaparim, bende İstanbul'dayım. Bence şimdiden başla ileri ki haftalarda zorlanabilirsin bir kaç yazlık bırak gerisini kaldır canim 
0 oy
tarafından
Bu ne acele kız hele sırtımız sogsun 
(2,169 puan) tarafından
Doğurmadan yapayım dedim canım
0 oy
(755 puan) tarafından
Sizin için daha ağırlaşmadan çıkarsanız olur çıkarınca yıkıyorsanız anca biter zaten yıka katla yerleştir işi yazlıklarınızı da elinizin altına koyarsınız daha giyersiniz sadece kışlık çıkarma yıkama işi bitmiş olur 
0 oy
(1,193 puan) tarafından
İstanbul hala çok sıcak 
0 oy
(13,119 puan) tarafından
Kiziminkileri ince uzun kollulari çıkardım kendim zaten köyde ince uzun kollu giyiyorum havalar tam soğumadan çıkartmam ben 2 zahmet oluyor yoksa tişörtler için bi daha uğraş falan
0 oy
(2,944 puan) tarafından
Eşimle benimkileri cıkarmadim. Ama kızın biraz uzun üst alt cıkardım. 
0 oy
(20,207 puan) tarafından
Vaktin varken ayarla bi yere ama daha sıcak havalar şimdi çıkarmam ben
0 oy
(3,350 puan) tarafından
İstanbul henüz sıcaktır.  Biz almanyadayız geceleri 7 8 e düşmüştü bir kaç gün önce serin burası ben çıkardım bile çocuklarınkini
0 oy
(202 puan) tarafından
Bence çıkar yazlıklarındanda dursun biraz 35 36 haftalarda agırlaşırsın canm
0 oy
(10,471 puan) tarafından
Kiz biz daha sort crop dolasiyoruz bebe zibinla geziyo gecr ustunu orten yok ne kisligi anlaradayiz bi de yani istambul daha gec sogur vakit var 
(14,636 puan) tarafından
MaşAllah canım hangi ankaradasjnız :D donmaya yüz tuttuk ya ev yüksek o yüzden üşüyoruz çok esiyor gerçi akşamları da ya da.... :) bilemedim gündüz sıcak gece buz resmen yağmur başladı şimdi de
(10,471 puan) tarafından
Hangi ankara?:D etimesguttayim ben valla ben uydurmuyorum hava durumu 32ye kadar cikti dun benim oglan yanginli ben usuyorum o sicacik oluyo o yuzden gece atlet ustu uzun kollu uzun alt giydiriyorum sabah 1 saat oldu uyanali tsort giydirdim bi kac saat daha grcsin atleti su icinde gelecek aksama kadar tek atletle gezecek daha benim komsular cok sikma cocugu bizimkiler hep sort giyiyo diyolar ha bazen aksam 8 9 gibi disardaysak serin oluyo yine uzun kollu giydiriyorum ama kisliklari cikaracak kadar da degil yani
(14,636 puan) tarafından
Yok kız kışlık değil de hırka vs giyilebilir akşamları
Elyaf yorganları çıkartacam bende
(10,471 puan) tarafından
Aynen de benim oglan yanginli ruzgarli olursa anca ince uzun kollu takim giydiriyorum yorgan zaten ortmuyo asla
0 oy
(9,839 puan) tarafından
Dun günlük güneşlik olan İstanbul bugün biranda sonbahara giriş yaptı :D daha çıkarmadım ama bir iki haftaya çıkarırım sanırım gerçi Eylül Ekim sıcak olur yine İstanbul da 
0 oy
(697 puan) tarafından
Ben ekimin başında düşünüyorum canım bende İstanbul'dayım yazdan  trençkotu koymamıştım çok soğuk olursa onu kullanırım 
0 oy
(3,853 puan) tarafından
Istanbulda yasiyorum en az bi ekim sonuna kadar kisliklari cikarmam. Mevsimlikleri giyiyoruz ya da hirka kot mont vs kullaniyoruz. Suan cok erken kisliklar icin.
0 oy
(273 puan) tarafından
Yaz gelince, yazlıkları aşağı indirip kışlıklari yukarı çıkarıyorum dolabımda. Kış gelince, kışlıklari aşağı indirip yazlıkları yukarı koyuyorum kullanıma göre kolay erişme açısından :)) hiç öyle kışlık kaldır yazlık çıkar öyle derdim olmadı :))
(2,169 puan) tarafından
Keşke benim de yerim olsa da ben de öyle yapsam kız :))
(273 puan) tarafından
Kız gardolap da hepsi normal bir dolap, çok eşyam yok zaten, yanık bir insan olduğum için kışında tişört giyiyorum kışlık çok almıyorum zaten :D :D eşiminde birkaç tane kazağı var, gömlek kazak giyiyor çok soğuklarda işe giderken, çok soğuk değilse gömlek mont :D öyle yani :)))

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 94 göst.
4 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 935 göst.
10 Eylül 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 274 göst.
7 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 152 göst.