0 oy
567 göst.
Diğer kategorisinde (28 puan) tarafından
Kızlar çok sıkılıyorum burdan tanisan varmı görüşen buluşan evine gidenn

22 Cevaplar

+9 oy
(16,485 puan) tarafından
Çok var görüşen tanışan evine giden....

sonra kusunce yada bişey dokununca kuyusunu kazan dert diye anlattığını burda ifşa edip döken, dost deyip düşman olan. Burda sen suydun buydun deyip kötüleyen hatta daha beterini yapanlar gördük. Hoş ayağın taşa değse kalbini yokla derler kişi neyse karşısına da o çıkar. 

O yüzden burada numara vermeyin kimseye ve güvenmeyin!
(832 puan) tarafından
Ayn kesinlikle +++
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Geçen burada kaos oldu sakin kimseye numaranı verme.Benden uyarması.Buradan da arkadaş olma kimseyle Anonim takıl .
(28 puan) tarafından
Neden noldu
+1 oy
(29,202 puan) tarafından

Çok kişiyle tanıştm ama telefonla görüşmedim karakterleri uymadı diyelim sadece bir kişiyle görüşüyorum oda yetiyor :)<3

0 oy
(12,756 puan) tarafından
Evet benim 2 tane kankim var burdan :)) taaa hamileyken 5 sene once tanisip grup kurmustuk whatsapta. Hala konusur gorusuruz
0 oy
tarafından
Hesabım yeni ama 4 senedir kullanıyorum kimse yok numaram olan 
0 oy
(7,076 puan) tarafından
2 kişi var canım birinde numaramda var diğeri instada ekli baya oldu ama tanışalı 
0 oy
(29 puan) tarafından
Yaklaşık 3 buçuk yıldır hala vatsaptan çok sevdiğim 3 arkadaşım var grup kurmuştuk hala da konuşuyoruz keşke yakın olsak kesin her hafta bulusurduk :(
0 oy
(14,843 puan) tarafından
Kan bağı olmadan kardeş olan bile var ❤️

Ama sana tavsiyem arkadaşlarını iyi seç burda da çok iyi insanlar yok herkesin yorumuna aldanma 
tarafından
O kalbi ben üstüme aldım ❤️❤️❤️gunooo
(14,843 puan) tarafından
Tabi alacan deli ❤️❤️ günooooo naber
0 oy
(13,092 puan) tarafından
yüz yüze tanıdıklarına güvenemiyor insan buradan nasıl güveneceksin ki. nick olarak adımı koymasaydım adımı bile bilmezdi kimse
(78 puan) tarafından
Heleki şu devirde burdan tanidigi kisilere guvenip samimiyet kuranlara helal olsun :))
0 oy
(2,154 puan) tarafından

Evet var 6,7 kişi hepsi  birbirinden  iyi tatlı seviyorum  onları iyi ki tanımışım  yüz yüze  görüşemedik hepimiz farklı şehirlerde olduğumuz için   qma hepsi iyi ve güzel tatlı arkadaşlarım <3iyiki tanımışım <3

0 oy
(7,951 puan) tarafından

Ben kimseye numaramı vermem valla . Burdan msj atan var ozelden ama samimi olmam :)

0 oy
(10,070 puan) tarafından
Burda tanustigim biri var ama görüşmek daha nasıl olmadı inşaAllah birgun olur.. vatsapta instada msjlasiriz 
(3,058 puan) tarafından
Amin insAllah o gunde olur
(10,070 puan) tarafından
Amin cnm görüşmek çok isterim senle cinarla ♥️
(3,058 puan) tarafından
Insaallau efe pasayla iyi bir takim olacaz
(10,070 puan) tarafından
♥️♥️♥️♥️
0 oy
tarafından

Ben yeniyim de yorumları görünce korkmadım değil :D 1 kişi ile tanıştım iyi birine benziyor ama buradan özelden konuşuyoruz 

0 oy
(5,017 puan) tarafından
4 yıldır yaklaşık 15 kişilik watsap grubumuz var hepimiz ayrı sehirlerdeyiz Almanya'dan olanimiz bile var gayet seviyeli güzel bir şekilde görüşüyoruz 
tarafından
Burda birbiriyle anlaşan 15 kişi var mı ki :))
(5,017 puan) tarafından
Valla gayet de iyi anlaşıyoruz çocuklarımız hep aynı ay çocuğu
tarafından
Yaaa ne tesadüf. Maşallah Allah daim etsin
0 oy
(3,407 puan) tarafından
Birkaç kişiyle tanıştım nuradan pubg geçtik sonra 1 tanesi çok iyi arkadaşım oldu sürekli araşırız evime geldi eşiyle çocuğuyla. Ben daha gidemedim ama çok çok iyi biri. 

1 kişi daha var onunla da şuanda pubg oynuyoruz WhatsAppta grubumuz var
0 oy
(766 puan) tarafından
Yaklaşık 3 yıldır özelden görüştüğüm bir arkadaşım var ama ne o benim numaramı bilir ne ben onun. Arada hal hatır sorar derleşiriz ama fazlasına gerek yok. Bence anonim kalmak daha samimi. 
0 oy
(2,192 puan) tarafından
Var üstelik komşu çıktık evimizede gidip geldik ♥️
0 oy
(590 puan) tarafından
2 kişi var ☺️
0 oy
(20,553 puan) tarafından
Evet instagramda halen görüştüğüm arkadaşlsrım var ama numaramı vermem kimseye güvenim kalmadı 
0 oy
(3,058 puan) tarafından
Var konusuyoruz iyi ki tanimisim 

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 981 göst.
0 oy
35 cevap 2,320 göst.
+3 oy
21 cevap 1,073 göst.
24 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy