Kizlar o kadar kötüyüm kii kendimi çok yanlız hissediyorum 30 haftalık hamileyim 3 yaşında bir kızım var bazen o kadar zorlanıyorum ki anlatamam kayın validem var aynı koydeyiz ama toplasan evime yilde parmaklarımın sayını geçmez gelmeleri ve hep akşam gelir 1 2 saat oturup gider ne zaman isim düşse işi olur annem var aramızda 40 dklik yol var o da öyle yılda 5 6 kez gelir 1 saat durmadan gider kiziminda bu günlerde maşallah yaramazligi ustunde bazen neye yetiseegimi şaşırıyorum kıza mi bakayım evin işini mi yapayim kışlık hazırlıklar bir taraftan doğum hazırlığı bir taraftan ne annem ne kayınvalidem bir kere olsun arayıp nasılsın diye soruyor annemle zaten bir haftadır sikintiliyiz hasta oldu hastaneye götürmemizi istedi bizde 2 gün yogunuz isler bitsin götürelim dedik düşman gibi oldu zaten her gittiğimizde de laf sokup duruyordu şimdi ameliyat olcakmis aramaya korkuyorum yine laf sokup durcak diye artık kafam almıyor yeterince skintin yokmuş gibidokunsalar agliyacak hale geliyorum ne bunaldım çok yalniz hissediyorum kendimi