0 oy
142 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (561 puan) tarafından
Kizlar o kadar kötüyüm kii kendimi çok yanlız hissediyorum 30 haftalık hamileyim 3 yaşında bir kızım var bazen o kadar zorlanıyorum ki anlatamam kayın validem var aynı koydeyiz ama toplasan evime yilde parmaklarımın sayını geçmez gelmeleri ve hep akşam gelir 1 2 saat oturup gider ne zaman isim düşse işi olur annem var aramızda 40 dklik yol var o da öyle yılda 5 6 kez gelir 1 saat durmadan gider kiziminda bu günlerde maşallah yaramazligi ustunde bazen neye yetiseegimi şaşırıyorum kıza mi bakayım evin işini mi yapayim kışlık hazırlıklar bir taraftan doğum hazırlığı bir taraftan ne annem ne kayınvalidem bir kere olsun arayıp nasılsın diye soruyor annemle zaten bir haftadır sikintiliyiz hasta oldu hastaneye götürmemizi istedi bizde 2 gün yogunuz isler bitsin götürelim dedik düşman gibi oldu zaten her gittiğimizde de laf sokup duruyordu şimdi ameliyat olcakmis aramaya korkuyorum yine laf sokup durcak diye artık kafam almıyor yeterince skintin yokmuş gibidokunsalar agliyacak hale geliyorum ne bunaldım çok yalniz hissediyorum kendimi 

3 Cevaplar

0 oy
(3,058 puan) tarafından
Bence annenizi arayin keske annem hayatta olsaydi da laf soksaydi 

Kadin durumu acilmis ameliyat olacaguna gore gonullenms 
(561 puan) tarafından
Kuzum bende istiyorum ama laf sokmaları bitmiyor 4 sene oldu eşimle evleneli hep gidişimde laf sokma derdinde eşim oyleyken yine gönderiyordu ben uzulmeyeyim diye gidiyordu ama son olanlardan sonra oda sogudu bende soğudum çünkü annem abimin ağzına çok bakıyor son tartışmada abim gelmeyin bacaklarınızı kırarım dedim annem tek kelime bir şey söylemiyor ne zamn işimiz düşse böyle yapıyorsunuz deyip kapattı teli ama ne zaman acil bir şey olsa gittim tartışma çıkardılar pişman olup geldim hatta bayramda bile gitmiyecekti kayınvalidem gidin bir saat durup kalkarsiniz dedi öyle gittikçe dediği gibi bir saat durup kalktik
(3,058 puan) tarafından
Olsn yine de ara bak ameliyattw olacakmis ins saglicakla atlatir ama bence suan annenin destege ihtiyqci var her nolursa olsn
(561 puan) tarafından
Ona sorsan şimdi oğlum  da oğlum canim bu 4 uncu ameliyatı olcak heosinde yanindayfim yemeği bulaşığı herseyini yaptım 13 yaşında ev hanımı oldum o kızın yeri ayrı oglaninki apayrı oğlum yok İzmir'e hastaneye götürdü çok gitti geldi eşya getirdi der kız evde yemek h******tarlada çalış para kazandı demedi hiç  insanında gücüne gidiyor ister istemez ben tarlada para çalışıp oğluma vermeseydum senin oğlun seni nasıl getirip götürecekti neyle glcekti yanına demiyor bu yüzden bir kere karismiyacagim canim bir kere böyle denesinler bakalım nasıl olcak
(3,058 puan) tarafından
Canim annemde senin gibiydi ayaklarinin altina pasoas etmisti anneaneme omrunu misafirlige bile gitmemizi istemezlerdi oysa ki nazlim cocuklardik annemse evin kolesi hem disari hem iceri ici cocuk buyutmesi evi dondurmesi hem anneme aitmis
Annanem dayilarim bi halt olmamasina ragmen ogluklarim derdi hak derdi velhasili annemde bakti anasi mesafeli oda mesafe koydu her isini tek basna yapti onca yokluk zorluk tek basina derdini bile dinlemek istemezdi ananem
Yaslaninca da annemin adini sayikladi ama annem elden farksz oldu arada bi gitti ama annanrm haketti kendi tercihi bu oldu
(561 puan) tarafından
Aynen öyle canim ben ameliyat oldum hastaneden geldim ziyarete gelenlere kahve yaptım doğum yapıyorum hala kadın bana dogumhanede laf sokuyo kayinvalideme yalvardım anne beni annemle bırakma diye
(3,058 puan) tarafından
Surekli elestiriyorsa herdeyi bilmicrk o zaman cnm
(561 puan) tarafından
O yüzden bu defa gitmedim aramıyorum da gitsem abimle bir birimize gircez zaten orda o yüzden uzakta duruyorum gidip gelmem zaten zor eşim çalışıyor ben otobüsle 40 dk gibi bir yok var hamilelik çocuk zor oluyor bu kadar söz soylemedigim halde yine gidecekken laf etmesi gitmiyorum bu nedenden dolayı da yoksa esimd derdi zaten git bak hasta yapamaz ama artık o da sinir oldu çünkü onlar orda laf söyledikçe ben gecesinde kriz geçiriyorum eşim benim başımda bekliyor
(3,058 puan) tarafından
Allah iki iyiligi bi arada vermiyor cnm benjm anam cok iyiydi hem bacim arkadasjm babam herbiseyimdi ama Allah erkrnden aldi onu benden
Simdi de yokluguyla basetmeye caliwi6orm amw yok tadim tuzum sende baska turlu imtihandasn
(561 puan) tarafından
Allah'ım millete o kadar özeniyorum ki teyzem var kızları eşleri ile anlaşarak evlendi kizlar gitti açıkladı annesine böyle böyle benimki vardı ****** mu olacanbasimiza abin duysa öldürür bir kere biriyle konuştuğum görüştüğüm çıktı ortaya gidip altına da yatsaydin dedi gitmek isteyene kapı açık deyip kapıyı gösterdi gidince de o kapıdan benden kötüsü olmadi
-Reklam-
0 oy
(3,526 puan) tarafından
Böyle durumlar kendimize yetmeyi öğrenmemiz için bir fırsat aslında. Biliyorum zor ama daha güçlü bir psikolojide olursan sen rahat edersin. Güzel yönlerine bak sadece kendi yuvana bak önceliğin bu olsun. Önce çocuğu kendini mutlu et her şey daha güzel olur. Maalesef ancak böyle mutlu olabiliriz. Şimdi canın sıkkınsa en başta zor gelebilir ama bu kafa yapısına ulaşınca üzülsen de çabuk geçiyor diyorsun vardır Allah’ın bir bildiği dünya imtihan dünyası her şey mükemmel olamıyor. 
(561 puan) tarafından
Ya bazen diyorum keşke anne babamızı ailemizi secebiliyor olsaydik
(3,526 puan) tarafından
Benimki geçen haftalarda umreden geldi dedim ya sanki düzeldik. Zaten hiç bir zaman fazla mıçmıç ilişkimiz yoktu biraz mesafeli duygusal olarak. Yine patlak verdi:)
(561 puan) tarafından
Neden bunu yaparlar anlamıyorum madem disliyacaksiniz getirmeyin dünyaya çocuk filan birini ayır birini gayir ya onu fogururken canın yandida bizi doğururken yanmadı mi delircem
(3,526 puan) tarafından
Sakin ol canım inan ben de çok ağlıyorum ama imtihan bu hadi ailemle iyi olsam eşimden yana imtihanım olsaydı. Sanıyor musun bu dünyada tamamen mutlu olan var mı Sen kendine iyi bak bebeğin de olacak onları sen de ikinci plana at kafanda. Yapmamız gerekenleri yapalım yeter
(561 puan) tarafından
İnsann bu durumdayken daha da zoruna gidiyor biliyor musun evladım olcak seviniyorum yanımda olmucaklar üzülüyorum dogumumfa çocuğuma kim bakcak kim başımda beklicek doğumum nasıl olcak diye düşünürken bir de annemin böyle yapması  öyle gücüme gittiki anlatamam
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Otur bu yalnızlıga şükret bacım. Beklentini indir sana nasıl davranılıyosa oyle davran. Eşinden destek almaya calıs 
(561 puan) tarafından
O da olmasa zaten bilmiyorum ne yapardim

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 593 göst.
14 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Elif12 (324 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 449 göst.
15 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Anne-bebek (790 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 183 göst.
16 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Mehmetcan Emir (888 puan) tarafından soruldu