0 oy
162 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (609 puan) tarafından
İyi günler hanımlar burayı aktif olarak kullanıyorum fakat bu soru için yeni hesap açıp sormak istedim. Doğum yapalı 7 ay oldu , 7 aydır ruh halimde inişler çıkıslar yasadım hala devam ediyor  şimdi birkaç gündürde yemeklere karsı tatsızlık ve istahsızlık başladı , sürekli bir kaygı hali ve durduk yerde huzursuzluk yaşıyorum bilgisi olan varsa yazsın hiç böyle birşey yaşamamıştım. Hani aşık olursun yemek yiyemezsin öyle bir his . 

3 Cevaplar

+1 oy
(12,538 puan) tarafından

Kiz bu soru icin neden yeni hesap actin :D

(609 puan) tarafından
Ne bileyim kız heralde ruh halimden değisiklik olsun dedim
-Reklam-
0 oy
(5,986 puan) tarafından

bebek artik yerinde durmayacak zirt zurt donecek saga sola gdecek emeklicek. ev perisan vaziyet. uykulari sureleri azaldi. bu gibi dertler belki seni yoruyor farkinda olmadan. yada adet olmadiysan olacaksindir ben 8 bucuk ayda olmaya basladim. yada hormonel olarak 6 aydan sinra normale donuyorsun ya  hormon degisim zamani gelmis .vs vs yada farz olan 6 aylik yasayan ölü olma donemini atlattin ikinci levele gecince ayak uydurmakta biraz sorun yasiyorsundur:))

(609 puan) tarafından
Evet adet olmadım gelsede rahatlasam . Yoruldugumun farkına bile varmıyorum hah birde gerçek hayata uyum sağlamakta zorlanıyorum. Sanki beni bir adaya kapatmıslardı yeni saldılar herkes heryer bir tuhaf geliyor bana , bazen kafayımı yiyorum diyorum.
(5,986 puan) tarafından
ayy aynen ben.:))) cckla disari cikmak exiyet gelirdi haftasonlarinesim varken cikardim ilk bebeklik zamani. yolda gdiyoruz bakiyorum camdan ya millet nasil hayatlar yasiyor gayet normal. biri kafede oturuo oburu alisveris yapiyo diger baska bir aile el ele gezio. kimisi baska bise yapio tel knusuyo biyerdne biyere gdiyor. hayat nasil devam ediyor cok enteresan geliyordu bana:))) sanki benim haricimde herkes yaşiyordu beni zirla bi hapishaneye kapatmislar aha burda cezani cekeceksin bunu da oyalan vakit gecir diye sana veriyoruz diye elime bi bebek tutusturmuslar tum hayatim kaymis tum yasam sevincim rutin aliskanliklarim gtmis ben ben degilim sanki gibiydim. kendime tum gun acirdim. ben bu hallere dusecek buladar zorluga katlanacak insanmiydim diye acirdim kendime zavalliligima:) gerci hala aciyorum da neyse:) artik aksam 9 olsa cvklari uyutsam da normal hayatima dönsem diye saat sayiyorum. sanki ben tum gun ben ben degilim basla bir ben yasiyor ben ccklar uyuyunca kendi kendim gibi olup özüme donuyorum:)
(609 puan) tarafından
İyi sen uyuyunca dönüyormuşsun ben uyusalarda ne yapacağımı bilemiyorum. Sanki doğumdan önce ben doğumdan sonra ben diye ikiye ayrılmısım . Doğumdan önceki ben gibi hissetmiyorum
(5,986 puan) tarafından
zamanla donuluyor normal hale az daha sabir. 12 aylik farz donemi gecince atlatirsin . cck yurumeye baslayinca dip dibe olmucaksiniz gezip tozup evi kurcalicak . o surecte kafa dinlicesin. ben dua ederdim icerileri karistirsa da ben o yokmus gibi hissetsem diye uc bes dk icin normal ben gbi hissetmek çok motive ediyordu beni. hatta gece mumkunse bebegin besiginin olmadigi tarafa donup o yokmus gibi yatmak yada gozumu besik olmayan tarafta açmak. inanilmaz buyuk keyf veriodu demek bu bi ruyaymis diye dusunuyodum besik olmayan tarafa dönük uyaninca . sinra kafami bi donderiyodum diger yanima essek kadar besik basucumda:)) hahah
0 oy
(2,193 puan) tarafından
Depresyonda misin genelde doğumdan sonra boşluk olur ya yemeğe gömülür ya iştah kaybı olur 
(609 puan) tarafından
Olabilirmi dersin bilmiyorum ki onun bile farkında değilim ama dışarıdaki hayata adapte olmakta zorlanıyorum bazende nerede ne yapacağımı bilemiyorum, panikliyorum mesela .
(2,193 puan) tarafından
Bebek olduktan sonra malesef hersey alt üst oluyo herseye bebekle katılmak zorundasın karar vermek zorundasın o yüzden olabilir

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 174 göst.
0 oy
6 cevap 188 göst.
17 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cnblt (498 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 74 göst.
11 Eylül 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Gizem_clk21eker (1,057 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 95 göst.
3 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Aleynayagmrrr (59 puan) tarafından soruldu

408,402 soru

12,270,148 cevap

37,572 kullanıcı

Kategoriler

...