0 oy
219 göst.
Diğer kategorisinde (989 puan) tarafından
Böyle kapaticiligi kalitesi güzel bir marka var mı kızlar 

9 Cevaplar

0 oy
(83 puan) tarafından
Mac kesinlikle 
-Reklam-
0 oy
(741 puan) tarafından
L'Oreal true macth kullandım çok uzun süre ne sivilce yaptı ne başka bir cilt sorunu yok gibiydi cildimde yağlanma vs de yapmazdı tüm gün taş gibi kalırdı valla şu an makyaj yapmayı bıraktım evde olunca başlayacak olsam ilk elim ona gider 
0 oy
(20,203 puan) tarafından
Farmasi staymatte kesinlikle harika
0 oy
(1,402 puan) tarafından
Flormar var pek anlamıyorum ama güzel duruyor galiba sanırsam 
0 oy
(1,416 puan) tarafından
Pahalı ama mac ve uzun süre gidiyor
(989 puan) tarafından
Beyaz tenli için kaç nosu iyi canim
0 oy
(14,489 puan) tarafından
Çok iyi midir bilmiyorum ama arkadaşımda deneyimleyip belki 1 senedir devamlı almaya devam ediyorum

Hem kapatıcı hem fondöten.

Gratisye lykd mi ne markasi
0 oy
(1,373 puan) tarafından
Pirinç suyu .d.d.d.d.d
(2,030 puan) tarafından
Gerçekten iyi geliyor mu ya
(1,373 puan) tarafından
Düzenli kullanımda çok çok iyi. Fondoten markamı sorarlardı bana :)))))
(120 puan) tarafından
Nasıl kullanıyorsun ve neye iyi geliyor tarif eder misin canım
(2,030 puan) tarafından
Aynen öyle tam yapılışı. Nasıl kullanılıyor detaylı yazar mısın
(1,373 puan) tarafından
2 yemek kaşığı kadar pirinci su ile haşlıyorum. Pirinçler tamamen yumuşayınca süzüp suyunu bir kavanoza koyup buzdolabında muhafaza ediyorum. Dışarıya çıkarken sürüyorum güneşten korunmak için. Makyajımı tonik olarak onunla siliyorum bir de yatarken yüzüme sürüp uyuyorum. Hiçbir şekilde yıkamıyorum, çünkü cildim suyu emiyor. Ciltteki lekeleri düzenli kullanımda yok edip cildi aynı renk haline getiriyor. Yani lekeli değil tek bir renk. Sivilce oluşumunu da engelliyor. Kızlar gerçekten muazzam bir şey pirinç suyu. Yeterki düzenli kullanın. Cildi yıkamaya gerek bile yok. Ben bir süre kullandım parlıyordu yemin ederim cildim. Fondöten markan ne diye soruyorlardı ya hahahaha çok hoşuma gidiyordu :)) kimyasalsız..
(120 puan) tarafından
Deniycem de peki yüzünüze sürüp uyuyunca bulaşma kuruyup rahatsız etme durumu olmuyo mu biraz bekleyip kuruyunca mı uyuyorsunuz uyurken
(1,373 puan) tarafından
Canım cilt o suyu emiyor hiç bir şekilde rahatsızlık veya kuruma hissi olmuyor.
(120 puan) tarafından
Tamam teşekkürler deniycem
0 oy
(141 puan) tarafından
   Mac canim
0 oy
(141 puan) tarafından
Kapatıcılığı çok yüksek değil ama cam cilt görünümü parlaklık ve doğal duran bir fondöten Missha kırmızı ve mor olan

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 77 göst.
14 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sevmm (2,061 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 145 göst.
15 Ocak 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Merveruzgar (1,030 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 98 göst.
18 Temmuz 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Syvldc (229 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 234 göst.

403,404 soru

12,084,431 cevap

36,366 kullanıcı

...