0 oy
832 göst.
Diğer kategorisinde (639 puan) tarafından
Kayinvaldem çay koymamış bende uğraşma anne kahve içeriz dedim kayinpederim sen buraya kahvemi aldinda11 kahve istiyorsun dedi şimdi o kahveyi nasıl içecem bilmiyorum sinir tepeme çıktı gelirkende içeceği falan alırız bişey istediklerinde de alırız bu tür şakaları kaldıramıyorum hiç fazlamı alinganim merak ettim dusuncelerinizi

26 Cevaplar

+1 oy
(4,300 puan) tarafından

Şakayı büyütmeye gerek yok bence alırız baba de geç yaşlılar 

(639 puan) tarafından
Dedim istediğin kahve olsun dedim çok yaşlı değil bu arada 50 yaşında
(4,300 puan) tarafından
Yine yaşlı cnm 20 lik delikanlı değil cnm büyüdükçe yaş ilerledikçe çocuklasiyorlar
(639 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
-Reklam-
+1 oy
(50 puan) tarafından
Sen benim kayınbabam in dediklerini duysan aç kalır yemek yemezdin o zaman bende başta aliniyordum ama şimdi hiç takmıyorum hatta burası benim evim falan diyorum 
(639 puan) tarafından
Herkesin hassas noktası var 5 yıllık evlilikte sadece bunu görmedim tabiki göz ardı ettiğim çok şey var ama bu konuda hassasım
(50 puan) tarafından
Bu konuda hassas olduğunu söyleyebilirsin ama konudan bağımsız bir anı kolla üzülüyorum ağlıyorum baba bana bir daha böyle söyleme ben senin şaka yaptığını biliyorum ama aliniyorum yine diyebilirsin
(639 puan) tarafından
Belli ettim daha önce yine buna benzer bişey olmuştu kayinvaldem bişey verecekti bende fark etmez anne dedim kayinpederim ne uyaniksin istemem yan cebime koy diyosun dedi almadım o verdiği şeyi
(3,027 puan) tarafından
Adam belli ki cimri cimrinin suyu icilmez derler blsber cnm ben ikk kahve olayi oldu sandm
(639 puan) tarafından
Cimri ve benciller
0 oy
(4,350 puan) tarafından
Yoo haklısın çok densiz sacmw sapan bir laf olmus.
(639 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(234 puan) tarafından
Çok sacmalamişlar bence trip at anlasınlar dengesizce çocuksu şeyler hiç hazmetmem
(639 puan) tarafından
Bende her şeye katlaniyorum bu tür şeyleri hazmedemiyorum şimdi çocuk var inanki onlardn bana hiç fayda yok kendime yoğurt yapsam onlarada yollardim işkembe çorbası seviyo diye kendim evde yapıp yollamisligim var ama kıymetin varmı de yok malesef
(234 puan) tarafından
Canım sen niye öylelerine hiç bişey yokmuş gibi davranıyorsun bende seningibiydim ama artık herkes ederi kadar kim bana nasıl ise ben de öyleyim niye daha okadar şey yapıyon ama kıymetin yok bide kendimi kizdirayim haketmeyenlere değer vermiceksin okadar
(639 puan) tarafından
Yapmıyorum artık canım
0 oy
tarafından
Şaka olsun olmasın kahve alacaksam evime alır içerim derdim.
(639 puan) tarafından
Demedim valla canım ama sinir doluyum inanki
tarafından
Takılma çok.
(639 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim
0 oy
tarafından
He de geç kocana şöyle 
(639 puan) tarafından
Kocamda vardı
0 oy
(516 puan) tarafından
Kaynanan dese neyse de kayınbaba ne alaka benım ki dese kuserım bidaha da gitmem oraya
(3,027 puan) tarafından
Yorumunuz abarti geldi pire icin yorgan yakilmaz esinin ailesi de ailedir ailede hersey olur (kisinin namusuna,onur ve haysiyetine ailesine kotu soz olmadiktan sonra ) insan bu tarz hassas konularda biraz daha yapici yorum yapmali
Insaniz hatali da davranabiliriz bunu tolere edilmeuecekse had asilmadiktan sonra kimse melek degil ama insanlar birb8rine tahammul etkezse hangi iliski yurur Allah askina
(516 puan) tarafından
Ne alaka hangı yüzyılda yaşıyoruz ben kayınbaba olduğu için değil genel anlamda yeme içme ile ilgili söylenen şeyleri aşırı ayıp bulurum asla etmem edilmesini de kaldıramam bu benım fikrim sadece orası değil bulunduğum yerde aaa fazla yedın ictin vs söyler edilse asla daha gitmem bu konuda çok netım
(3,027 puan) tarafından
Yabanci degil takilmis.iliski kesecek kadar abartili bisey yok bunun kacinci yy da.oldgumzla asil ne ilgisi var pamuk ipligine.mi bagli aile akrabalik iliskileri sizin yorumunz garip asil
(516 puan) tarafından
Bence sen bir daha oku kahve mı alıyon da istıyon demiş daha ne diyecek siz kesmeyin asmayın bu sizin bileceğin bişey ama herkes sana uymak zorunda değil baskasının fikrine neden saygı duymuyorsun ayrıca takılmıs bile olsa kadın çok rahatsız olmuş ki yazmıs...
(3,027 puan) tarafından
Kimse kusursuz degildir ortada buyutulecek bisey yok.
Belki adam bos bulundu dedi belki nazi gecti
Nolms ya kusecek
(516 puan) tarafından
Siz bunu benım yazdığım yorumun altına değil post sahibine soyleyın cunku sizin yaklasımınız beni ilgilendirmez ben kendi düşüncemi yazdım ok ayrıca bana anormal ve buda sizinle ilgili bisey değil
0 oy
(9,677 puan) tarafından
Dememeai lazım kalp cabuk incinir. Aldıklarıma say baba der sustururdum
(639 puan) tarafından
Yinede bişey demedim alırız dedim
0 oy
(7,435 puan) tarafından

Eşimin halasina cay gidecektik kayinbabam falan . Gelirken çayınızı şekerinizi getirin demişti enişte.  Ufak poşetlere cay seker koymuştuk. Gülmüştük hepimiz. Şakasına denir neden olmasın :)

(639 puan) tarafından
Ya söyleyis tarzı böyle daha çok şaka gibi ama söyleyiş tarzı da bı acayip  ipek hanımmm falan diyo böyle sesini yükselterek
(7,435 puan) tarafından
Şakadır.  Bidaha da demezsin o zman belki utanirlar
0 oy
(617 puan) tarafından
Yuzune hemen derdim yemege gelirken malzemeleri mi getiriyorsunuz baba ben boyle bisey soylesem bur daha kapimizi acmazsiniz istedigin kahve olsun ama kırıldım derdim
(617 puan) tarafından
Benim tersim pis birde huyum gelirse anne hicbisey yapma bekle diyip markketten kahve alir gelirdim inadim tersim pis elimde degil
0 oy
(17,897 puan) tarafından
Almadığım kahveyi içmem içmediğim kahveyi yapmam der kenara çekilirdim 
(639 puan) tarafından
Demedim yine alırız dedim canım
0 oy
(19,488 puan) tarafından
Yoo hiç alıngan değilsin. Gayet haklısın. Ben olsam ben de icmezdim bu lafın uzerine 
(639 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(1,970 puan) tarafından
Bu konuda bende çok alinganim brii birşey dese aç karnım tok olur asla yemem aliniyorum hemn
(639 puan) tarafından
Bende bu konuda çok hassasım
0 oy
(3,027 puan) tarafından
Canin sagolsn baba kahve olsn istedigin derdim adam evladindqn gelininden ufak bisey beklemesi abes gelmedi acikcasi buna kusulecekse evin yolu bulunmaz 
(639 puan) tarafından
Öyle dedim zaten canım
0 oy
(740 puan) tarafından
Haklısın bnde alınırdım bu tarz bi konuşmada
(639 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(951 puan) tarafından
Şaka yapmamış ki gercenten demiş öyle şaka mı olur
(639 puan) tarafından
Bazıları burda anlamıyor canım
(951 puan) tarafından
Bosvermek evla
0 oy
(5,492 puan) tarafından
Borcum olsun gelirken alırım de geç. Boşver yaşlılar böyle işte
(639 puan) tarafından
Öyle dedim canım
0 oy
(13,101 puan) tarafından
Şaka yapmış kız adam uzatmayın 
(639 puan) tarafından
Teşekkür ederim yorumun için
0 oy
(563 puan) tarafından
BENCE ADAMA KAHVE ALIP SURATINA ATMALISIN EVİNİN ÜSTÜNE DOZERLE GEÇİP ADAMI DAMDA İPE ASMALIYDIN O MAHALLEYE DE ZEHIRLIYECEKTIN HERKES GEBERSİN :) :) :) 

İNSANLAR KAFAYI YEMİŞ İYİCE VE VE SONRA NEDEN BAŞIMIZA BUNLAR GELİYOR SAYGI ANLAYIŞ KALMAMIŞ HEMEN KÜS HEMEN İÇME ŞAKA DEMİŞSİN ANLAYIŞI BÖYLEYMİŞ DUYMAMIZLIGA GEL DEMEK NE ZOR OLMUS AH AH YAZIK 
(3,370 puan) tarafından
:))))
(639 puan) tarafından
Şimdi böyle bir posta bu. Kadar uzun yazdın zeyneptende gülücük aldın mutlusundur belki senin gibi hadsizce yorum yapıp eleştiriyi bile dogruu düzgün yapamayan insanlar kafayı yemiş bence bu kadar önemseyip hadsiz yorum yapmanı gerektircek bir post değil
0 oy
(3,329 puan) tarafından
Ya şimdi adam kötü demicem belli ki patavatsız canım 
(639 puan) tarafından
Evet canım haklısın

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 564 göst.
4 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,946 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 72 göst.
4 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Burcu36 (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 267 göst.
12 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Deniz Karaosman (222 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 225 göst.

408,353 soru

12,268,316 cevap

37,528 kullanıcı

Kategoriler

...