0 oy
822 göst.
Diğer kategorisinde (544 puan) tarafından
Kayinvaldem çay koymamış bende uğraşma anne kahve içeriz dedim kayinpederim sen buraya kahvemi aldinda11 kahve istiyorsun dedi şimdi o kahveyi nasıl içecem bilmiyorum sinir tepeme çıktı gelirkende içeceği falan alırız bişey istediklerinde de alırız bu tür şakaları kaldıramıyorum hiç fazlamı alinganim merak ettim dusuncelerinizi

26 Cevaplar

0 oy
(1,425 puan) tarafından
Bende bu konuda aşırı hassasım hiçte sevmem laf yapilmasini
(544 puan) tarafından
Şakası bile kötü canım
(1,425 puan) tarafından
Aynen benim evimde bi misafirin yapmıştı ortalığı kaldırdım yeminle herkes haddini bilecek dedim
-Reklam-
0 oy
(674 puan) tarafından
Bende öyleyim şakayla da olsa yemiyormussun  vs deseler istesemde boğazımdan inmiyor asla bence yapı meselesi göreceli bir konu :)
(544 puan) tarafından
Gerçekten öyle ya nerden bildin 16 aylık doğdu doğalı öyle :))
(674 puan) tarafından
2 tane de bende var da :)
(544 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun bitaneyle sıyırdım canı sağolsun da çok seviyorum kızımı
(674 puan) tarafından
Tabiki canları sağ olsun  bende çok seviyorum çocuklarımı Rabbım acılarını göstermesin
(544 puan) tarafından
Amin canım amin
0 oy
(14,491 puan) tarafından
Yooo buyutmuysn hiç sevmem böyle şaka adı altında laf sokmayi..

Giderken götür ama 4 5 paket.

Getirdim artık içebilirm diye laf söyle
(544 puan) tarafından
Hak ediyorlar canım bir kere daha aynısı oldu kayinvaldem fazla tatlı yapmış alirmisin dedi bende fark etmez dedim istemem yan cebime koy diyosun diyo almadım tatlıyı bende onlara çok şey yapiyorum ama gerçekten her şakanın altinda bir gerçeklik payı oluyo
0 oy
tarafından
Kimse alınma demiş ama ben alınirim yaşlı olabilir yol yordam mi görmemiş mi gelmiş  50 yaşına biz desek oooo yedi düvele duyururlar böyle yaptı diye bu patavatsızlik cnm
(544 puan) tarafından
Haklısın canım
0 oy
(2,463 puan) tarafından
Bu lafın üstüne siz gelinde ben yapıyım kahveyi, lafını da etmem merak etmeyin derdim. Bende kırılgan bir insanım o yüzden dikkat ederler, beni tersleyen olursada eşim tepki verir anında sağolsun
(544 puan) tarafından
Teşekkür ederim çok şeyi sineye çekiyorum inanki emzirmeme bile laf ederdi okadar densiz bir kayinpedr
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Ben içmem yapmamda sevmiyorum şakayı ve lafın iyisi şakayla söylenir diye düşünüyorum 
(544 puan) tarafından
Ne güzel ifade ettin bende sen gibi düşünüyorum
(2,184 puan) tarafından
Tavır koymazsan devam ederler artırarak söylemeyi ve sen hep alınıp üzülürsün

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 564 göst.
4 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,945 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 71 göst.
3 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Burcu36 (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 255 göst.
12 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Deniz Karaosman (222 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 223 göst.

407,119 soru

12,219,155 cevap

36,811 kullanıcı

...