0 oy
796 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (141 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Silindi

26 Cevaplar

0 oy
(2,130 puan) tarafından
Açık resimlerini kaldır canım. Bence gayet normal daha çok yeni. Bambaşka biri olmussun ne güzel keşke bende de şu ameliyati.olacak cesaret olsa
(141 puan) tarafından
Kaldırdıgımda ordan da kalkar ama demi
(5,873 puan) tarafından
iste zamanla daha da inecek dumduz olcak. eski halinden hallice olmus olacak. sen begendiysen sorun yok:)
(5,873 puan) tarafından
merak ettim doktora baktim da:) şişman diyetisyen gibi buyuk burunlu bir plastik cerrah:) nedense cogu olastik cerrahlar oyle .:)) ben plastik cerrah olacam da peehheeyyytt goz rengim haric heryerimle oynardim:) demek rahatsiz degil kadin.:)
(141 puan) tarafından
Bence çok güzel bir kadın ama evet burnu biraz büyük :))
Dediğiniz gibi estetisyenlerin çoğu böyle ..
Ya bence her türlü bakımı kendi yapabilecegi şeyleri yapabiliyor gibi ama burun farklı kendini nasıl ameliyat etsin kadın baskaisna guvenmekte çok zor bir de o işin icindeysen daha zordur bence :)
(5,873 puan) tarafından
aynn oyle . kendi cok tatli evet.
-Reklam-
0 oy
(1,259 puan) tarafından
Yeğenim den biliyorum baya inip küçülecek merak etme ama günah ya niye yaptiriyonuz 
(141 puan) tarafından
Canım sadece estetik amaçlı yaptırmadım burnumda içerden ve dışardan eğiklik vardi burun ucu çok düşük ve dar dı geceleri nefessiz kalıp uyanıyorudm sabahları kalktığımda yastığım hep salya oluyordu .
Birde bir kaç kişi burnum hakkında göndermeler yaptı bende günah kısmında çok düşündüm ancak sağlık açısından ve psikolojik olarak sorun yaratıyor da günah olmuyormuş .
(1,259 puan) tarafından
Anladım cnm nefes problemin gectimi peki benim yegenimde hem nefes sorunu hemde estetik amaçlı oldu ama iki sorunda düzelmedi
(141 puan) tarafından
Benim sağ taraf komple kapalıymıs doktor içeriye bakıp zaten eğik kemikler demişti ameliyattan sonra da sağ tarafınla çok uğraştım kemikler hep egilmisti kapanıktı o tarafın dedi ve şuan cidden nefes aldığımda iki taraftan da hava dolduğunu hissediyorum artık kalktigimda yastigimda kuru çok şükür :) ancak ilk bir hafta nefes almakta zorluk yaşadım içerde de ödem oluyormus çünkü
(1,259 puan) tarafından
Hangi hastane hangi doktor cnm
(141 puan) tarafından
Trabzon imperial Yasemin İmamoğlu doktordan çok memnunum çok iyi çok ilgili ancak işte ödem gececk demesine rağmen korkuyorum
0 oy
(608 puan) tarafından
Bence daha yüzüne oturur canım ilk başta zor oluyor ama benim arkadaşım üç kere olmak zorunda kaldi
(141 puan) tarafından
İnşallah ödemdir ve yüzüme oturur ben bir daha ameliyat olmaya cesaret edemem sanırım zaten nefes sıkıntısı olmasa olmazdım şuan nefes konusunda çok rahatım ama işte şekli garibime gidiyor
0 oy
(15,528 puan) tarafından
Ödemli hali bile çok iyi bence. Dediğin hayvana falan benzeyen bir yanini göremedim. Gayet güzel olmuş. 
(141 puan) tarafından
İçim rahatladı teşekkür ederim benim burnum çok düşüktü önceki haline bakarsanız belki bana o yüzden öyle geliyor
(15,528 puan) tarafından
Bambaşka biri olmuşsun.  Hem yaş olarak bile gençleştirmiş seni. Çok farkli bir hava katmış.
(141 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim çok mutlu oldum :))
0 oy
(1,383 puan) tarafından
Cnm açık çektiklerini hemn ameliyat sonrasi galiba oyle duruşu normal bnce doktorunda demis zaten ama bnce cok yakismis yüzüne daha da guzel olacaktır:) değişmişsin resmen burun bu kadar önemli demekki ama merak ediyorum nasil oluyo bi burun begenipte bana bundan mi yap diyosun doktormu karar veriyo
(141 puan) tarafından
Yok açık cektiklerin bugün ancak biraz yakından ve dik durarak çektim . Şöyle ben doktorumu çok iyi araştırdım ve iyi bı doktor olduğuna emin oldum zaten konuşaması filan kendini ele veriyor birde doktorum para odaklı biri değil uygun görmedigi şeyi asla onaylamıyor ve red ediyor. İlk önce burnumu inceledi yüzüme göre uzun ve ince olduğunu söyledi yüzüme daha küçük bir burun daha iyi olurmuş öyle dedi . Bende doğal olmasini ucunun çok kalkık olmamasını istedim oda zaten doğal burun yaptigini söyledi ki gerçekten öyle de yapılanlardan ötürü ..
3 boyutlu resim yapabileceğini ancak onun resim ve shop oldugu için gerçeği ile aynı olmayacagini söyledi bende istemedim zaten siz kendiniz karar veriyorsunuz uzun lafın kısası :))
(1,383 puan) tarafından
Hee anladim gecmis olsun gule gule kullan cnm guzel duruyor:)
(141 puan) tarafından
Teşekkür ederim :)
0 oy
(7,637 puan) tarafından
 Şuan da şiş gibi duruyor  
(141 puan) tarafından
Doktor hanım da öyle söyledi çok fazla ödem olmuş bu hali en kötü halı değişecek dedi inşAllah oyledir
(7,637 puan) tarafından
Güzel olur    inşallah
0 oy
(418 puan) tarafından
Eskı hali çok kötü dıye bu hali güzel geldı  ama estetıgını hıc begenmedım  ne bıcım burunlar var ne güzel oluyor   doktor  degısık yapmış ama bende eskısınden çok ıyı  . Kaç bin ödedın
(141 puan) tarafından
Çok kırıcı yazmışsınız. Ben eski burnumu da seviyordum ama sizin gibi insanlar yüzünden boyle oluyor işte . Ayrıca doğal olmasını ben istedim çok daha küçük kalkık kavisli yapabilirdi ben öyle sevmiyorum hiç de doğal değil hiç de güzel değil.
(418 puan) tarafından
Eski burnunu  sevmıyordun  ki   neden şimdi de seviyorum dıyon
(141 puan) tarafından
Hayır eski burnumu seviyorudm sadece eğikti ve nefes problemi yapıyordu ben tabiki seviyordum .
0 oy
(3,188 puan) tarafından
Sülalemin yüzde 60 i burun estetikli hatta ablam olacak 2 ay sonra. Hepsi aynıydı önce sis sonra düzeliyor canım merak etme
(141 puan) tarafından
Tesekkür ederim doktor da öyle söyledi bende öyle umut ediyorum ama bir yandan da korkuyorum işte :)
0 oy
(4,343 puan) tarafından

Çok güzel olmuş bence daha ne istiyorsun bacım:) banada bilgi verir misin ya bende olmayı düşünüyorum 

(141 puan) tarafından
Ameliyat aşaması çok kolay hiç birşey hatırlamıyorsunuz zaten anestezi verilen an ve sonra bir bakıyorsunuz odada yatıyorsunuz sonrasinda biraz baş dönmesi yemek yerken sorun oluyor .
Ancak benim hiç burnumda bir ağrı olmadı ve hiç morarmadim sadece gözaltlarım sarardı oda doktora göre degisiyor ama baizlari çok morarıyor hatta gözleri kanlanan oluyor biraz şans işi sanırım ..
Bence yeni buruna alışmak en zor kısım
Teşekkür ederim ancak benim önceki burnum çok düşük olduğu için sanırım alışamıyorum tuhaf geliyor
(141 puan) tarafından
Merak ettiğinizi sorun cevaplayayım kendi sürecimden herkes tabi başka atlatıyor olabilir :)
(4,343 puan) tarafından
Benim burnum kemerli kemiği kalın biraz sanırım ağrım çok olur bu yüzden
0 oy
(14,491 puan) tarafından
Ay hiç anlamam ama çok güzelsin ♥️
(141 puan) tarafından
Yaaa çok teşekkür ederim inanın psikolojimi çok bozan oldu dış görünüşüm hakkında ben burnumu seviyordum da aslında eğiklik ve nefes problemi olmasaydı yine de yaptirmazdim . Evlendikten sonra daha yaşlı durdugum vb bu konularda imalar göndermeler yaşadım hep özgüvenim çok kirilmisti bende bir şeyler yapmak istedim ..
Bundan sonra cilt bakımı botoks dolgu gibi şeyler de düşünüyorum ufak çaplı hatta
(14,491 puan) tarafından
İnanır misin hicbiseye ihtiyacın yok çok tatlı bı genç kız görüyorum ben maşallah kuzuma ♥️
(141 puan) tarafından
Çok mutlu oldum beni gülümsettiniz Allah da sizi güldürsün inşAllah :))
Zaten ufak tefek şeyler daha fazlasını istemem :))
Burun bira zzorunluluk oldu benim için
O sizin güzel görüşünüz güzel bakan güzel görürmüş
0 oy
(2,490 puan) tarafından
Bence güzel duruyor canım ödemli daha inicek o bende yaptirmak istiyorum ama acısı çok diyolar dogrumu ya çokmu acıyo ne kadara yaptirdin 
(141 puan) tarafından
İnşAllah iner hiç acımadı inanki zaten sürekli serum veiryorlar doktor ilaçlar yazdı ama bence doktora ve sizin duyarlılığınız göre değişen bir şey
0 oy
(1,550 puan) tarafından
Gayet güzel olmuş bence çok çok kötü olanlar var
(141 puan) tarafından
Çok teşekkur ederim alışamadığım için garip geliyor sanırım :)
0 oy
(1,639 puan) tarafından

Önceki halinde çok güzelmiş 

Şuan ki halin bambaşka güzel<3

Bende çok istiyorum banada nasip olur inşallah canım.

Özelde mi yaptın ve ne kadara yaptın bende istiyorum bilgilendirirsen çok sevinirim:)

(1,639 puan) tarafından
Çok haklısın tatlım ya,benim de burnumda hem kemik hem de et var burnum hep kapalı:/
Özgüvenim de sıfır iyi bir doktor bulursam yapcam,ama şöyle bir şey var eşim bende yapcam diyor,senin yanında çirkin goruncem diyor:Dd
(1,639 puan) tarafından
Bu arada kaç yaşındasın canım
(141 puan) tarafından
Özguveni etkiliyor çok fazla benim kuzenim de oldu ordan biliyorumm 25 sizce büyük mu duruyorum önceden hep bu tarz şeyler duyardım şimdi hala duyacak miyim bilmiyorum ama artık umrumda da olmayacak :)
Eşinizle birlikte olun bari :D
(1,639 puan) tarafından
Bende 25 im, estetiksiz halin daha büyük görünüyor evet,ama şuan ki halin tam bir minnoş olmuşsun:)))
Ayrıca eşarp büyük gösteriyor insanı canım.
(141 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim çok sevindim şuan ki halim daha küçük duruyorsa mutlu oldum . Bana şal yakismiyor eşarp daha çok yakışıyor oda büyük gösteriyor dediğiniz gibi ama şal ve eşarp kiyaslarsaniz eşarp dersiniz gibime geliyor ?
0 oy
tarafından
Canım sana tuhaf geliyor ama masallah gayet güzel olmus hicte öyle burun deligin büyük durmuyor alışırsın zamanla yeni görüntüne
(141 puan) tarafından
Teşekkür ederim aslında doktor hanım şuan ödemli.oldugunu burun deliklerinin de kuculecegini söyledi ama işte yine de korktum
tarafından
Korkma canım bencede daha şiş iner ve daha güzel olur ki şuan bile güzel duruyor masallah
0 oy
(869 puan) tarafından
Doktorun çok haklı daha 11 gün olmuş morluğunun geçmiş olması bile büyük şans. O burun ucu ameliyattan bir süre sonra düşüyor o payı da hesaba katıp biraz daha kalkık yapıyorlarmış. Şu an ödemin şişliğin var onlar geçince çok güzel olacak bence güzel yapmış doktorun. Benim 4 ay sonra düğünüm olmuştu :D şükür ki toparlamıştı.
(141 puan) tarafından
Evet bende hep öyle okudum biraz dhaa düşüyor ödemeler iniyor aynı kalmiyor diye ama işte insan yine de korkuyor ya :))
(869 puan) tarafından
Yok yok hiç korkma canım :) çok güzel olmuş çok yakışmış. Birkaç ay sonra niye daha önce yaptırmadım diyeceksin
(141 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim bana kalsa yine yaptirmayacaktim da son göndermelere dayanamadım birde nefes problemi olunca
(869 puan) tarafından
Nefes problemi varsa kesin yaptırmalı zaten. Ben önceden çok tıkanırdım. Şimdi unutmuşum bile o hallerimi
0 oy
(73 puan) tarafından
Bence gayet güzel olmuş çevremde de yapan çok çok yakışmış burnunuz o zamanla düzeliyor 
(141 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim :)
(73 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
(4,927 puan) tarafından
Hayır ya hiç kötü durmuyor bence cok doğal olmus yuzun de cok tatlı bebeksi. Kaç yasındasın gençleştırmıs seni
(141 puan) tarafından
Ben doğal olmasını istedim ama zaten doktor da hep doğal burunlar yapmış çok uç istek olmadıkça . 25 yaşındayım önceden hep yaşımdan buyuk durduğunu soylerdi şimdi bilmiyorum bakalım
(4,927 puan) tarafından
Ben de 25 im 22 23 derdm. Başka da estetiğe falan ihtiyacın yok kesınlkle aklından gecırme bence :)
(141 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim :))
Masseter botoks istiyordum çenemi çok sikiyorum sıkıntı anında ve gece uyurken ancak doktorum önermedi yapmak da istemedi ancak kaşlarım düşükmüş botoks yapabiliriz dedi belki onu denerim ☺️
0 oy
(1,846 puan) tarafından
Yaa xok güzel olmuş canım benimde burnum kırık bu aralar yaptırmayı düşünüyorum hazır yaptirmisksn estetikte yaptiracam çünkü burnum karpuz gibi yüzümden buyuk ama ameliyatı nasıl ağrı sızı oluyor mu nasıl geçti kaç saat sürdü canim 
(141 puan) tarafından
Canım inan hiç agirmadi zaten ilk gün sürekli serum veriyorlar ertesi günde hiç ağrım olmadı sadece ilk gün baş dönmem vardı biraz ve yemek yemek sıkıntıydı . Hiç morarmadim sadece birqz göz altlarim sarardı ama bence doktorla ilgili bunlar uyguladığı teknik açık veya kapalı yapması gibi . Anestezi anından sonrasını hatırlamıyorsunuz zaten bir bakiyorsunuz ameliyat bitmiş odadasiniz
(141 puan) tarafından
2 buçuk saat surdu ama daha uzun da surebiliyormus
0 oy
tarafından
Kız maşallah ilk fotoğrafi iyice baktım Allah Allah neresini yaptırmis dedim aşağılarda eski haline baktım sadece dediğin gibi düşüklük varmış şuanda çok yakışmış güle güle kullan botoks vs. İhtiyacın yok çok tatlı bir kızsın eşimle demesen bekar çiti pıtı bir kızsn diye yazacaktım inan ki aşağıdaki patavatsız olanada takılma kedi ulaşamadığı ciğer misali:))
(141 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ya insanlar bazen kalp kırdiklari ni anlamıyorlar herhalde ben eski burnumu da seviyordum ama işte bazı tatsız şeyler yaşadım birde saeece düşüklük yoktu hem içerden hem dışardan egriydi sağ tarafı tamamen kapalıydı icerden burnumun. Evliyim hatta ilk evlendigim zamanlar dış görünüşüm hakkında çok kötü imalar aldım :))
tarafından
Kız boşversene ya  köpek gibi arkandan havlasn dursunlar
0 oy
(1,506 puan) tarafından
Bacım bu ne şaka mı bir burun insanı nasıl 10 yaş geri atar kanıtı olmuş 30 dan 20 yaşa düşürmüş resmen 

Ödemli haline bile bayıldım. Bebek gibi olmuşsun. Benim de burnum estetik bahsettiğin hay van do muz muhtamelen çünkü ben de ilk sargılar açıldığında do muz gibi olmus bu ne diye ağlamiştım benimkinin benzerliği yaninda seninki hiç birşey 2 ay sonra tekrar gittim düzeltelim istemiyorum böyle diye çol dil döktüler ödemden kaynaklı bir süre sonra tam oturacak şişlikler gidince mükemmel olacak diye dedikleri gibi de oldu asla korkma ödem gidince baya baya fark edicek 
(141 puan) tarafından
Teşekkür ederimmm önceden daha büyük durduğumu ima ederlerdi zaten artık olduğum yaşı gösteriyorsam ne mutlu bana :))
Evet dediğim ****** o malesef kalkikligindan ve deliklerin büyüklüğünden öyle geliyor sanırım ancak doktorda delikler küçülecek şişlikler inecek dedi bakalım beklemekten başka çare yok :))
O süreçleri yaşadığınız için beni anliyorsunuzdur :(

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 157 göst.
10 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Berna_ (1,639 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 128 göst.
0 oy
2 cevap 136 göst.
27 Aralık 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Suskunangel (5 puan) tarafından soruldu

407,119 soru

12,219,155 cevap

36,811 kullanıcı

...