0 oy
834 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (141 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Silindi

26 Cevaplar

0 oy
(1,907 puan) tarafından

Yok be canım güzel olmuş daha şiş şuan ayy nasıl nefes aldın burun tamponluyken ilk günler zor olmadı mı :silly:

(141 puan) tarafından
Bende de kemik eğriliği vardı gittikçe artan bir şey geç kalmasın nefes problemi de yapıyor ne yazık ki 60 bin :)
(1,907 puan) tarafından
Sefan olsun ☺️☺️ yapcak bişey yok sağlık söz konusu ☺️ ilk zamanlar nefes almada zorlandın mı tıkanma falan oldu mu en büyük korkusu o kardeşimin
(141 puan) tarafından
İlk bı hafta biraz zorlandım nefes almakta doluluk hissi vardı ama doktorum spreyler kremler ve antibiyotik yazdı öyle çok zorlanmadım yani şimdi ise eskisinden çok çok çok daha rahat nefes alıyorum bı tarafim komple kapalıydı zaten benim artık ordan da hava giriyor okadar güzel bir şey ki :D
(1,907 puan) tarafından
Anladım canım teşekkürler açıklama için darısı yaptırmak  isteyenlere artık ☺️
(141 puan) tarafından
Hayırlısı ise bir an önce inşAllah :))
-Reklam-
0 oy
(6,596 puan) tarafından
Bütün insanın yüz şeklini bile değştiriyormuş cidden çok güzel olmuş zamanla daha güzel olacağından eminim
(141 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim isteyen herkese hayırlısı ise nasib olsun inşAllah
(6,596 puan) tarafından
Amin ama zor sanırım herkes cesaret edemez :)
0 oy
(245 puan) tarafından
Çok yeni daha canım bence zamanla oturacaktır ben beğendim açıkçası. Nerde oldun ameliyatı ogrenebilir miyim
(141 puan) tarafından
Trabzon da Yasemin İmamoğlu ☺️
0 oy
(93 puan) tarafından
Bence efsoo olmuş. Zamanla geçer mi bilmem ama kötü bir görüntü vermiyor. 
(141 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim :)
0 oy
(314 puan) tarafından
Ödemli hâli bile gayet güzel görünüyor bence, o dediğiniz hayvana da asla benzer yanı yok. Çok güzel olmuş 
(141 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim önceki hala çok düşük olunca öyle geldi bana sanırım
(314 puan) tarafından
Galiba... Ama gerçekten çok güzel olmuş yani burun insanı cidden çok değiştiriyormuş, daha da genç duruyorsunuz şuan ki haliyle
(141 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim önceden yaşlı durdugumu ima ederlerdi şuan kaç gösteriyorum sizce ☺️
(314 puan) tarafından
Yaşınız kaç bilmiyorum ama önceki halinize 33 34 derdim, ben 30 yaşındayım ona kıyasla söylüyorum. Şuan  21-22 derim kız kardeşim var 21 yaşında onun gibi duruyorsunuz. Belki de gerçekte 22'siniz ama önceki halinize göre neredeyse 12 yaş küçükmüş gibisiniz  ♥️ harika olmuş. Yaşınız kaç peki gerçekte ☺️
(141 puan) tarafından
Çok çok teşekkür ederim gerçekte yaşım 25 ancak önceden yaşlı durdugum ima ederlerdi bunu duymak beni çok mutlu etti :)
(314 puan) tarafından
Gerçekten 25 değil 22 gibisiniz şuan da, çok güzel bir karar vermişsiniz bence ♥️  hep mutlu olun ☺️
(141 puan) tarafından
Allah razı olsun . Sizde hep mutlu olun inşAllah
0 oy
(1,149 puan) tarafından
Evet yeni diye boyle duruyor.O değil de çok yakismis yasiniz genc zaten belli ama iyice genc durmussunuz gule gule kullanin
(141 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim :))
Önceden daha yaşlı durduguma dair imalar alırdım artık yaşımı gösteriyorsam bu beni mutlu eder :))

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 157 göst.
10 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Berna_ (1,639 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 129 göst.
0 oy
2 cevap 136 göst.
27 Aralık 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Suskunangel (5 puan) tarafından soruldu

407,229 soru

12,223,718 cevap

36,824 kullanıcı

...