0 oy
600 göst.
Diğer kategorisinde (2,959 puan) tarafından
Hazir bebis uyumuşken kahve yapayım dedim. Resmen kahvesiz hayat zor düşünürüm, cay da sevmem mesela. Bunun için cezve ve fincan olmazsa olmazım haha. Size de sorayım dedim ❤️

26 Cevaplar

0 oy
(3,355 puan) tarafından
En sevdiğim eşya kesinlikle fincan ve kahve makinası 

Bir diğeri ise yeni aldığım şeyler hoşuma gider çünkü evimde herşey ikinci eldi 
(2,959 puan) tarafından
Güle güle kullan hepsini canım benim. Sen de kahvecisin ben gibi
(3,355 puan) tarafından
Evet ya olmazsa olmazim
-Reklam-
0 oy
(13,234 puan) tarafından

Yorumları söyle bir okudum da sanırım şuna bayılıyorum diyemedim ama bank taburem diyorum mutfagimda yıllardır saatlerce oturabilirim  :)

(2,959 puan) tarafından
Tadını çıkar, rahatlık en iyisi güzel bacım ❤️
0 oy
(9,037 puan) tarafından
Bilemedim :D
(2,959 puan) tarafından
Hahaha yatak de sen de genel özet
(9,037 puan) tarafından
Yok ya o zaman mutfağı diyim :)
(2,959 puan) tarafından
Ben ailemle saatlerce o mutfak masasında kahve eşliğinde sohbet ederdim. Öğlen ben annem ablamlar ah ah
0 oy
tarafından
Benimde çaydanlık ve biblo kocam :))
(2,959 puan) tarafından
Hahaha biblo da güzel:D annem olsa o da çaydanlık derdi. Kadın cay hastası. Özel olarak gittiğimiz kunefeci de hani bu alttan otomatik yanıyor ya hep sıcak kalıyor nolur onu getirtin diyip parasını ödedi aldı
tarafından
Hahaha annende benden bağımlılık.. kahvede güzel de iki fırtta bitiyo çay bardağı tüm gün elimde olacak :D
(2,959 puan) tarafından
Hahaha olsun afiyet olsun hepinize
0 oy
(13,552 puan) tarafından

Ne olacak koca ayı :D

Maalesef geç kapattığı için dükkanı gece ikiden sonra kullana biliyorum ahhdsdjö

(2,959 puan) tarafından
Olsun bacım önemli olan sonsuz kullanma kılavuzu hahaha
0 oy
(539 puan) tarafından
Aslinda hic biri isinamadim evime perdesinden halisina koltugundan yemek masasina suslerine vestiyere mutfak masasina kadsr hicbirseyimi ben secmedim malesef sadece yatak odami sectim onunda perdesini ben secmedim cok uyumsuz birtek yavrumun odasini secebildim onunda halisi perdesini secmedim o yuzden kirilinca ezilimce icim acimiyor birgun baştan assagi kendi zevkime gore sade şık bir sekilde döşemek istiyorum allah nasib eder inşallah 
(2,959 puan) tarafından
Rabbim nasip eder inşallah canım benim ben de kendi evimi doyasıya her şeyi kendim seçtim bayıla bayıla ama noldu 1 sene evliyken taşındım yurt dışına eşyaları hep sattım burada içime sinmeyen eşyalarlayim. Huzur olsun inşallah en önemlisi
(539 puan) tarafından
Çok şükür mutluyum o yüzden gözüme pek gelmiyor ama yinede kendim secmek isterdim

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 609 göst.
30 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 526 göst.
0 oy
11 cevap 379 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Canveannesi (1,452 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 71 göst.
21 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Merve111 (68 puan) tarafından soruldu