0 oy
68 göst.
Diğer kategorisinde (414 puan) tarafından
Kızım beni emzik olarak kullanıp resmen yatakta dönmeme bile fırsat vermio belim boynm.bitik ya alisrmi bı cozumunuz varmı aciil deyn lütfen ya ek gıdada veriorm.yedryorum yatryom.yine aynı anamı aglatti vallah ya

4 Cevaplar

0 oy
(5,653 puan) tarafından

kendimi parcaladim yine alismadi ilk dogdugu gunden itibaren vermeye calistim canla basla didindim herseyi denedim . tek denemedigim cocugun yanaklarini matkapla delip dubel vida ile o nalet emzigi sabitlemeye kalkmadim. keske mumkun olsaydi onu da denerdim yani kendimi paraladim ama nasip olmadi emzik emdirmek bebege iki sene eziyet cektim yapis yapis beni emdi durdu tok olsa bile uyumak icin falan en az 3 ceyrek altin alirnirdi cope attigim emziklerden. :))  her marka her kodel denedim on aya kadar agzina verdim on aydan sinra oyuncakalrinin aradina koydum yanlislikla emer emmeye baslar diye ama hep sapini kenarini falan emdi emzigin kendini emmedi

(7,591 puan) tarafından
Ana gibi ana (⁠≧⁠▽⁠≦⁠)
(414 puan) tarafından
Bu kadar uzun olunca dedim sonunda heralde bı umut var sağol bacım yiktin beni sjsjhs
(11,061 puan) tarafından
Hani dememişsin Hürrem sultan hayatı yaşıyordum ikinci olmadan diye :Dd seni görünce direk aklıma geliyo bu
(414 puan) tarafından
Kim dedyse doğru demiş bnde oyleymissim su an anladım valla ağzıma micti ya kız narin olur derler bide oğlum böyle degldi valla ya anamı aglatti
(5,653 puan) tarafından
ey gidi eyyyy:) kizi anaokuna postalardim . canim nere istiosa kafa nereye ben oraya:)) yada kahvemi hurmami alirdim kitabimi hooop spor salonuna gecerdim hem araogun yapardim hem kitap okur spor yapardim. zaten oglene kadar isler bitiyor ev tertemiz derli toplu duzenli.:) muge anliyo oturark keyf yaparak izlerdim mesela. suan tel cebime koyup is guc yaparken sadece sesini dinleyerek takip edebiliyorum. yada mutfakta is guc yaparken dinliyorum:) ccgun uyku suresinkadar spor salonuna gdip geliyorum hizlica ha uyandi ha uyanacak ha dusa vakit kaldi kalmadi falan. ev zaten  gariban robot 1590 kez calisiyor yine kirinti dokuntu daginik oyuncaklar. oopoff
-Reklam-
0 oy
(14,489 puan) tarafından
4.5 aylıkken alistirmistim ama 9 ay bilemedim
0 oy
(673 puan) tarafından
Bence zor kızım 2 aylıktı hepsini denedim tutmadı asla oğlum doğar doğmaz tuttu 
0 oy
(110 puan) tarafından
Ayy benle ayni sorunu yaşayan birileri gelin sarılalım:D benimki de aynı 7.5 aylık hatta şuan yanındayım sag tarafı uyuşmuş olarak yazıyorum:)) hic sanmıyorum alisacagini veriyorum eliyle çıkarıp oynuyor ağzına götürmüyor asla bende kabullendim saldım gittiği yere kadar artık 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 136 göst.
7 Ağustos 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 74 göst.
13 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Kadriyetaycur (1,189 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 184 göst.
7 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asbt (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 25 göst.