0 oy
368 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (329 puan) tarafından
Kizlar sabah tarrildim 75.700 grm dim diyetsyen bir kilo fln duş dedi neyse smdi yemk yedm tartilm dedm bi yarmdn şaka gibi 78.300 cikti ne bu simdi ya
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yemek yedin diyedir
(4,901 puan) tarafından
Şu filanda mi içmedin cnm cok normal. Bende de 2 kılo artış olur. Hem yemek sonrası tartılmak olmaz sabah ac karnına olack
(329 puan) tarafından
Ay evet su cok icerim soyleki ymk yerkn raht 3. Yda 4 bardak su icerm
(329 puan) tarafından
Nzmn kndi kiloma dönerim cnm
(4,901 puan) tarafından
E tmm cnm o zmn şudur o :) sabah wc ye çıktıktan sonra bısey yemeden tartıl o zmn gerçek kılondur
(329 puan) tarafından
Deniycem cnm teskkur ederim insallh doner ya
-Reklam-
0 oy
(14,025 puan) tarafından
e çok normal. Gün boyu yediğin içtiğin artı ödem. 
(329 puan) tarafından
Kiz yok sabh kahvltisi yprm satt 1 gibi bide aksm yemyi yyrim bska bsy yok
(14,025 puan) tarafından
e tamam işte. tuvaletin, ödem hepsi olur akşama. hiçbir şey yeme yine böyle fark olur. bu yüzden sabah aç karnına, tuvalete gitmiş bir şekilde tartılman gerekir. asıl kilo o çünkü
(329 puan) tarafından
Anldim cnm dnycm ibsallh duserim yine ya
0 oy
tarafından
Ödem oluşabilir yani hiçbir şey yemesen bile ödem oluyor ve gün sonuna doğru artı gözüküyor bu yüzden sabah aç karnına mümkünse çıplak tartı önerilir 
(329 puan) tarafından
Deniycem insllh kndi kiloma diner ya moralim bozuldu
0 oy
(3,122 puan) tarafından
Canım çok afedersin tuvalete gidip geldikten sonra bile tartıda resmen 1 kilo oynuyor çok normal yani bende 75 den 66 ya düştüm tok karna hala 67 üstü çıkıyorum 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 356 göst.
17 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (329 puan) tarafından soruldu

412,974 soru

12,433,626 cevap

45,747 kullanıcı

Kategoriler

...