0 oy
109 göst.
Diğer kategorisinde (265 puan) tarafından
Dişlerim genetikten dolayı çok kötü.ust dişlerim yamuktu kaplama yaptırdım.alt ana dislerimde çürüten dolayi agriyor .yarın disciye gidicem

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim dişlerim hamilelikten sonra kendine gelemedi çürüklerim oldu 3 tane kanal tedavısı var şu an da daha dolgu yapılacaklar var. :/
(265 puan) tarafından
Kanal tedavisi neden dolayı yapiyolar
-Reklam-
0 oy
(1,961 puan) tarafından
Bu aralar dişlerim fena sızlıyor ve dış temizleme olduktan sonra dişlerim hassaslasti şimdide dişlerimi sıkarken buluyorum bi anda 
0 oy
(3,535 puan) tarafından
Benimkiler berbat hamileyken kırıldı çene cerrahine yönlendirdiler özele gittim rendavu bulamkyorum diye damaklarim fena dedi dişi çekmedi gargara verdi oda ise yaramadı kökü hayla durup ağrıyor 
0 oy
(3,056 puan) tarafından
Ablam senelerce dayandı en sonunda dis etleri çekildi mecbur tedaviye başlandı ama ağzındaki bütün dişleri çektiler vida takıldı 250 bin tuttu şuan 2. Haftası çok acı çekiyor yemek yiyemiyor sadece süt çorba içiyor 
(265 puan) tarafından
Vidalı dis takınca mi açıyor ilerde düzelmeyecek mi
0 oy
(1,846 puan) tarafından
Çok gevmis olsun canım bende yarın gidecem kaplama tedavisi gorecem baslangix olacak yarın konudan bağımsız ama çok acıyor mu tedavi çocuklarımla ilgilenebilir miyim çünkü ikisi küçük 
(265 puan) tarafından
Benim.dislerimi kucultmustu sonra kaplama oldu.seninki nasil kaplama olucak onların çeşitleri var vidalı mi olucak
(1,846 puan) tarafından
Yok canım vidalı olmayacak normal kaplama olacak
(265 puan) tarafından
Ben 8 sene önce yaptırdım. Bilmem.hwr doktor farklı yapabilir.9 dişimi filan kucuk olarak kestiler önce uyuşturuyorlar.ben o şekilde bir hafta kaldım disler hava alınca aciyodu .doktor bana geçici takma diş taktı hani acı çekmem diye.sonra dişlerimin ölçüsünü alıp kaplama olarak taktı.fazla bir acısı yok
(1,846 puan) tarafından
Bende bugün gittim canim al üst çürük kaplama olacak dedi Çarşamba gel başlayalım dedi öncesinde ne yapıyorlar bide benim bir çürük dişim vsrmis o çekilecek Çarşamba günü Kanal tedavisi mi yapıyorlar doktor çok uzun sürer dedi
(265 puan) tarafından
Kokunde curuk varsa kanal tedavisi olur.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 159 göst.
8 Ekim 2021 Aile kategorisinde Sahraatay3 (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 224 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (312 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 46 göst.
12 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (217 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 72 göst.