0 oy
343 göst.
Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından
Evlenmeden önce ayrıntılı dua edilmesiyle ilgili bir yazı okudum çok ilgimi geçti. Bu doğru mu acaba. Çok ayrıntılı şekilde dua edip de evliliğinde bunu yaşayan oldu mu

25 Cevaplar

+3 oy
(768 puan) tarafından
Ettiğim duaların yanından bile geçmeyen biriyle evliyim
-Reklam-
+1 oy
(1,625 puan) tarafından

Bekarken baskın karakterli biriyle evlenmek istiyorum derdim ve baskın olsun diye dua ederdim çünkü ben çok baskındım ve ipe sapa gelmez cinsten. Ayrıntı vermeyi unutmuşum herlde :D çok çok baskın karakterli eşim

(369 puan) tarafından
Bende aynı şekilde dua etttim bende bazı şeyleri unutmuşum şükür kıskanç felan ama yinede iyi yA
(768 puan) tarafından
2 baskın karakter bir arada nasıl anlaşabiliyorsunuz
(1,625 puan) tarafından
Konudan konuya değişiyo susan taraf :D Allah’a şükür şimdilik sıkıntımız yok.
0 oy
(3,921 puan) tarafından

Hiç ayrıntılı dua etmedim. Hep hayırlısını istedim :)

(972 puan) tarafından
Ben de öyle :)
0 oy
tarafından

Valla ben hiç evlenmek istemiyordum :D evlenmemek için dua ederdim hatta… 

Kim benim için dua ettiyse Allah bana kocamı yazmış Allah razı olsun ondan :D ❤️

Ben dua yı bilmiyorum ama hiç bir zaman büyük konuşmayacaksın ağzından her çıkan kelime gönülünden geçen şey dua olarak geçiyor 

0 oy
(454 puan) tarafından
Ben 20 yaşında evlendim  şole olsun böle olsun diye çok dua ettim hatta köyde yaşıyoruz aynı köylüm le evlendim eşime gelinceye kadar köyde ve okulda bir çok kişiyi olmaz diye düşündüm hiç yüz göz olmayı uygun görmedim eşim ile görücü usulü evlendik tam hayalim istediğim gibi bir eş ti aile yapısı kendisi giyim kuşam karakteri çalıştığı iş dedim görüşmek istiyorum zaman verin ailem de 2 ay sevileyi görüşmemizde sakınca görmedi 2 ay sonra isteme Nisan oldu şuan da çok şükür 4 üncü evladım olucak inşallah hiç daha of demedik pişmanlık yasmadim yaşamadık rabbim hayırlı eş nasip etsin inşallah 
0 oy
(7,638 puan) tarafından
Rabbim  sen istediğimi biliyorsun    bana hayırlı olan helalımı gönder derdim herzaman şükür  oldu tam kafa dengi 
0 oy
(3,047 puan) tarafından
Ben :) boyu,posu vs.tüm detayları diledim. Rabbimde.nasip etti şükürler olsun 
0 oy
(6,308 puan) tarafından
Ettim eşim tam ettiğim gibi elhamdülillah ama evde oturmayı sevsin demeyi unuttum gezenti çıktı ☺️
0 oy
(16,536 puan) tarafından
Eşim için ettiğim dualar tuttu ( büyük çoğunlukta) ama ailesi için aynı şeyi söyleyemeyeceğim 
0 oy
tarafından
Ya dua değil de biz çocukken ergenken nasıl bir eşin olsun onun hayalini kursrdik kuzenlerimle o zaman hep derdim gözü renkli olsun boyu benden uzun olsun kesinlikle akraba istemem uzakta olsun falan diye böyle söyledim o gece ne dediysem şuan hepsi ama hepsi eşimde var
0 oy
tarafından
Ben hep beni insanlarla sınama diye dua ettim maddiyatla et dedim onu kaldırabilirim diye şükür öyle de oldu ama totomuz doğrulmuyo bi :)) 

Ablam da hep hoca olsun diye ederdi hoca ama hiç bi huyu suyu iyi değil gerçekten ayrıntılı etmek lazım her konuda 
0 oy
(758 puan) tarafından
:D ben kocamla evlenmemek için dua ederdim. Allah yazdıysa bozsun derdim. İyi ki bozmamış :) 
0 oy
(272 puan) tarafından

Ben hep, uzun boylu ve burnu güzel biriyle evlenmek isterdim :D takıntı olmuştu yani boyuna ve burnunun şekline bakardım hep insanın. Tabi ilk öncelik iyi ahlâklı terbiyeli, değer veren, evine bağlı fıldır fıldır gezmeyen, Allah'ını bilen birini olacak, dış görünüş olarak da o şekilde isterdim yani dua ederken hep öyle dua ederim. Allah'a şükür huyu da, görüntüsü de tam dualarimda ki gibi nasip etti Rabbim 

0 oy
(1,369 puan) tarafından
Ettim çok ettim %80 oldu ettiğim dua %20 erkek cinsi oste:))
0 oy
(172 puan) tarafından
Evet ettim nasip de oldu çok şükür 
0 oy
(628 puan) tarafından
Ettim çok şükür öyle oldu maşAllah 
0 oy
(617 puan) tarafından
Ben kendi topuguma sıktım sen sikma diye yaziyorum eşimle gorucu usulu evlendik o kadar masum gösterdiki kendini hep dedim ki Allah'ım hayirlisiyla onunla evleneyim hayirli degilse bile hayirli eyle o olsun dedim şimdiki aklimla söylüyorum imanli Kalbinde Allah korkusu olan ****** sevgisi olan annesi babasi ruhen saglikli sevmeyi bilen kiymet verene denk getir rabbim diye dua ederdim detaylar önemli 
0 oy
(2,490 puan) tarafından
Ben ettim çok üstelik detayli şekilde çoğu farklı şekilde oldu 
0 oy
(753 puan) tarafından
Ben hep büyük konuşurdum valla sanırım dua kapım açıkmış o sıraya denk gelmiş bana herkes böyle konuşma işte tam tersi olur falan derdi ben çevremde gördükçe eve yardım etmeyen çocuğuyla ilgilenmeyen adamla evlenmem evleneyim böyle yapmaya başlasın boşarım derdim millet tövbe de evlenince öyle olmuyor falan derdi çok şükür eşim tam gönlüme göre biri ama yüzüne de çok diyorum böyle birine dönüşürsen boşarım diye yapabileceğimi bildiğinden biraz ayağını da denk alıyor sanırım:))
0 oy
(2,294 puan) tarafından
Dua olarak değil ama aile arasında espri olarak evlendirecem falan derdi amcam. Ona her zaman esmer yeşilköy gözlü 1.80 boyunda birini bulunca evlenecem derdim. Ve eşimde 3 özellikle var. Ben çok deli dolu biriyimdir ve benden deli olması lazım derdim bu özellikte eşimde fazlasıyla var ne yazık ki

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 667 göst.
14 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Always smile (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 114 göst.
23 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Minnoşbiranne (1,137 puan) tarafından soruldu
0 oy
65 cevap 1,036 göst.
0 oy
13 cevap 545 göst.
1 Ocak 2022 Aile kategorisinde Denizinizzz (59 puan) tarafından soruldu