0 oy
428 göst.
Diğer kategorisinde (3,148 puan) tarafından
Selamün aleyküm kızlar bebeğinin yüzünde damar tümörü olarakda bilinen kırmızı leke bulunan anneler var mı peki tedavi edip de bebeği iyileşen var mı aranızda?? 

12 Cevaplar

0 oy
(3,148 puan) tarafından

En İyi Cevap

image

sizce bu zamanla geçer mi ? Çoğu kişi geçer dedi ama bilemedim doğduğunda yoktu 10 günlük oldu bebeğim bu çıktı yüzünde ama gün geçtikçe kırmızı rengi aldı şuan bir aylık bebeğim ve son durum bu fotoda ki 
(4,279 puan) tarafından
Benim kizimjn alninda var iki yerinde. Ben de kızıma ilerde zorbalık yaparlar mi bu yuzden diye uzuluyodum. Doktor benim kizlarimda da vardi gecer dedi. Gorumcem in kizlarinda da varmis.gecmis. sadece gunese filan dikkat et demis ona doktor. Ben biolane gunes kremi kullaniyorum
 Bide uv korumali gunes sapkasi al normal gunes sapkasi yerine. Olmadi lazerle hallederiz artik napalim .
(3,148 puan) tarafından
Umarım bunlara gerek kalmadan Allah'ın izniyle tamamen geçer bu izler rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah
(4,592 puan) tarafından
Dahada şişiyor kabariyor o kac doktor gezdim ben en son genel cerrah 5 6 yasinda kalan deriyi aliriz dedi kuculuyor dedi oylede oldu
(3,148 puan) tarafından
Kendiliğinden mi geçti yoksa doktor müdahalesi ile mi geçti
(4,592 puan) tarafından
Kendiliginden gecti canim
-Reklam-
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Yaşayan yok mu??
0 oy
(7,637 puan) tarafından
 Yiğenim de vardı doğunca büyüdükçe kayboldu 
(7,637 puan) tarafından
Büyüdükçe geçiyor öylekı gectını faretmedık bıle
(3,148 puan) tarafından
Yorumlarda fotoğraf attım bakar mısınız
(7,637 puan) tarafından
Tam yanakta yuvarlak  şekilde biraz küçüktü  ilk doğduğunda yoktu sonradan oldu  1 yaşına geldiğinde leke kaybolmuş tu     inşallah sizinkide geçer
(3,148 puan) tarafından
Sizin anlattığıniz gibi benim kızımda da öyle oldu ve amin amin amin kardeşim ya Allah razı olsun inşallah senden
(7,637 puan) tarafından
İnşallah cümlemizden razı olsun inşallah
0 oy
(5,312 puan) tarafından
Hemanjiom mu 
(3,148 puan) tarafından
Evet Ayn o
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Post yukarı 
0 oy
(14,491 puan) tarafından

Hemanjiyomdan bahsediysn..

Oğlumda vardı doğumda yoktu büyüdükçe belirmişti kaşının üstünde eski postlrimda var bakabilirsin.
Doktora gittiğimizde doktor  ilaç vermişti normalde göz tansiyonu ilaci

Onu düzenli kullandım geçti şükürler olsun 
(3,148 puan) tarafından
Evet ondan bahsediyorum aynı şekilde bebeğim doğduğunda yoktu sonradan çıktı şuan yüzünün sol taraftanda kırmızı vişne kadar kırmızı bir leke var doktor bana hiç beklemeden tedavi edilirse neredeyse az denecek şekilde küçük bir iz kalır dedi
0 oy
(93 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
canım ustteki bebeğimin yeni doğmuş hâli , alttaki de şimdiki hâli. Geçiyor o şimdiki çoğu bebekte var. Tamamen kaybolmafi fakat nerdeyse yok gibi bir şey. Kafasının arkasında ve göz arkasında da var. Sen fotoğrafı gördükten sonra silecegim
(3,148 puan) tarafından
Kaç yaşında geçti peki kardeşim benim bebeğimin önce sol yüzünde damar gibi idi bir hafta sonra hafif kırmızılasti ve gün geçtikçe daha da kızardı hafif kabarmada oldu şuan yüzünde kırmızı bir leke var
(93 puan) tarafından
Şu an 14 aylık, 6.7. ayından sonra yavaş yavaş kaybolmaya başladı. Şu an hâlâ ağlarken çıkıyor. Doktor iki yaşına kadar büyür iki yaşından sonra geçer dedi.
(3,148 puan) tarafından
Şuan kendi kizimkini atacam sana zahmet baksana sence geçme imkanı var mıdır
(93 puan) tarafından
At canım
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Bilen var mı hala acaba 
0 oy
(574 puan) tarafından
Kaç aylık? Benim kızımda da vardı büyüyünce geçti. 1.5, yaşında fakan geçti tamamen şuan 3.5 yaşında 
(3,148 puan) tarafından
Bir aylık foto attım yorum kısımda bakın isterseniz
0 oy
(1,250 puan) tarafından
Benimde oglusumun go kapağında vardı doğduktan sonra büyüdük ve kayboldu 
(3,148 puan) tarafından
Tedavi ile mi geçti yoksa kendi kendine mi bide foto atmışım sabitlemistim bakar mısınız sizin bebeğiniz de ki de böyle miydi
0 oy
(4,592 puan) tarafından

Benimkinde var damar beni gozunun yaninda sana fotda atayim

image

imageküçüldü baya

(3,148 puan) tarafından
Rica ederim kardeşim bide anladım bizde ayın 30 da tedaviye başlayacağız bakalım nasıl olacak
(4,592 puan) tarafından
Sanada o tansiyon surubundan verecekler buyuk ihtimal ama kuculuyor ya dert etme
(3,148 puan) tarafından
İnşallah gülüm yaa herkes ikide bir soruyor bu nedir neden böyle gebelikte aserdin mi yemedin mi gibi saçma sapan sorular ilerde kızımada öyle yapmalarından korkuyorum çoğu insan zalim nede olsa
(4,592 puan) tarafından
Ay sorma bana da soruyorlardi yolda cevirip dustumu ettimi benim tanidigimda da vardi zart zurt cocuklar yolda donup donup bakarlardi
(3,148 puan) tarafından
İnan çok iyi anlıyorum seni Allah'tan isteğim bebeğimiz iyi olsunda zamanla bunlarda geçer
0 oy
(3,533 puan) tarafından
Küçük oğlumun göz kapaklarında vardı ikisinde de geçti.
(3,148 puan) tarafından
Umarım benim bebeğimde de geçer

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 142 göst.
+1 oy
14 cevap 467 göst.
24 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Yasmin6547 (3,148 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 163 göst.
0 oy
6 cevap 159 göst.