Konya günlerdir çok sıcak. Geceleri de sıcak başım ağrıyor artık alışmışım ben Bayburt soğuğuna . bugün Ulaş çok mızmızdı kuzenimin doğum günü vardı oraya gittik öğle uykusunu da yapmadı evden başka yerde uyumuyor sıpa yani hayatım karardı ya çok yorgunum … Babam kuzenime telefon aldı hediye ortaokula geçince söz vermişti teyzemin kızı ama dedeleri yok babamı dede yerine koydular babamda onları torunu yerine ayy nasıl mutlu oldu nasıl mutlu oldu ❤️ her şeye değdi ❤️
Kendi evimi fareler bastı eşimin gelip bizi alması bir hafta sonraya ertelendi moralim çok bozuk bütün sıkıntılar 2 aydır ardı ardına kesilmiyor Allahtan hayırlısı oturdum buzlu kola sigara keyfi yapıyorum o kadar sıcak ki sürekli bir şeyler içiyorum patlayacağım artık siz neler yaptınız ne yapıyorsunuz ?
Dusunuyorummmmm
Görüşemiyoruz
Pek girmiyorum son zamanlarda burayada
Napam Efebey diş çikarıyor ön iki üst
Defneye misır patlattım takılıyoruz ana kız
Bol uykular olsun ❤️
En sevdiğim ikili :(
Afiyet olsun tatlım kalkıp bende yakayım bitane canım çekti ne güzel kalpli baban varmış senin
Ohh afiyet olsun bnm canımda puding çekti acaba yapsammi diye düşünüyorum bakışıyoruz şuan
Afiyet olsun
Bende sigara içip uyumayı düşünüyorum (ama sadece düşünüyorum saat kaçta uyuyabilirsem)
Konya mııı çok özledim Konyayı çok şanslısınnn
Eşimle kedimin aşkına bakıp nerde hata yaptığımı düşünüyorum suyunu değişen ben kumunu değişen bennn mamasını veren bennn ama manzara tam olarak bu
406,363 soru
12,184,890 cevap
36,688 kullanıcı