0 oy
211 göst.
Diğer kategorisinde (175 puan) tarafından

Kizlar oğlum kimse ile anlaşamıyor. 1. Sınıfa basladi. Sınıfta kimse ile anlaşamıyor. Sürekli hareketli. Kavgası yok. Ama sürekli haşin oynuyor. Başkalarına zarar veriyor. Ki sürekli şikayet geliyor. Akşama kadar bogazim şişiyor dur oglum yapma oğlum diyerek.

Kızıyorum güzellik ile söylüyorum anlatıyorum karşıma alıp ama anlayip dinlemiyor. 

Gerçekten çok başarılı bir çocuk. Anaokulunda 2 tane madalya aldı. Bir tanesi istiklal marşı 10 kıta bir de çalışkanlık madalyası. 

Ama aşırı hareketli. Evde oyunlar oynatiyorim. Beraber kek yapıyoruz. Şekil ciziyoriz kağıda onun üzerine makarna yeşil mercimek ile süslüyoruz. Top oynarız parka gideriz. 

Demem o ki çocuk nasıl eğitilir? 

6 Cevaplar

0 oy
(175 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

En İyi Cevap

Postum üste çıksın lütfen 

-Reklam-
+1 oy
(5,428 puan) tarafından
Cocugunuzun fitrati yani yapisi bu sekildir belki. 

Hareketli ise spora yazdirin mesela enerjisini orda atsin, karete,boks gibi. Anladigim kadariyla bu sekil hareketleri var. 

Bi de cocuk 0-4 yas arasi donemde ana egitimi almali diye dusunuyorum. Bu donemde genelde cocuga kucuk ve anlamaz gozuyle bakilip uyarilmiyo,kizilmiyo. Bebek bile olsa yaptiginin yanlis oldugu anlatilmali. Ama maalesef bu donemde cocuklar bol bol simartiliyo. 
(175 puan) tarafından
Aynen öyle cok simartildi yalan yok. :(
(14,491 puan) tarafından
Helal +++
(5,428 puan) tarafından
Evet genelde bu sekilde oluyo. Kucuk yasta simartilan hayir denmeyen ,hatalarini bilmeyen cocuk ileride problemli oluyo.
Bi yerden baslamaniz gerek hayir demeye ,simartmayin istedigini yapmayin. Yanlislarini bilsin.
0 oy
(13,533 puan) tarafından
Oyun terapisine götürün bi görüş alın 
(175 puan) tarafından
O nereden oluyor cnm anlatır mısın rica etsem
(13,533 puan) tarafından
Pedogog gibi canım oyun oynayarak iletişim kuruyor çocukla
0 oy
(11,295 puan) tarafından
Tek çocuk mu canım
(175 puan) tarafından
Yok kuzum kardeşi var bir de 3 buçuk yaşında.
0 oy
(1,702 puan) tarafından

Önce bi cocuk gelisimciye sonra spora yonlendirin bacım

Komut almayi hareketlerini yonetmeyi ogrensin. Hoca esliginde yapabilcegi sporlar etkili olur. 
0 oy
(28,940 puan) tarafından

İlgi çekmek icinmi yapiyor.acaba yada harketli olmalı genelinde var

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 501 göst.
13 Temmuz 2022 Aile kategorisinde Dilek kara (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 184 göst.
0 oy
3 cevap 118 göst.
0 oy