0 oy
213 göst.
Diğer kategorisinde (331 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Merhaba hanımlar benim bir arkadaşım var, kendisini severim ama tuhaf bana karşı nasıl desem örneğin ben o ve arkadaşlarımızın olduğu ortamlarda beni yok sayar değersiz hissettirmeye çalışır , beni dış görünüş bakımından beğendiğini de biliyorum yani nasil diye sormayın da acaba kıskanıyor mu bilmiyorum, biraz anlatayım, şimdi bu kız benle iken böyle sessizlesiyor durgunlasiyor zorla  konuşturuyor gibi hissediyorum, ama başkalarının yanında maşallahı var. Bir yere gidecektik beraber kızlarla ben grup açmıştım hatta bunlar bensiz başka gruba dahil olup da gitmişler dahi bu kız bana gidecekleri sabahın gecesi söyledi o da tesadüfen söyledi, neyse bende onun çok değer verdiği biri var işte aaa öyle mi neyse bende zaten o kıza davetliyim dedim şok oldu işte o mu etti vs vs sordu da sordu. Neyse bu benim o kızla yakınlığımi öğrendikten sonra 10 gün sonra felan işte baktım pat diye yarın müsaitsen geleyim dedi neyse gel dedim, geldi işte sonra sende bak gel ve yaptı tmm dedim gelirim bir ara. Ben gidecektim aslında bu günlerde ama geçen yine kızlarla buluştuk bu kız hiç hiç sormuyor etmiyor , arkadaşımla konuşuyorlardı iyimser davrandım işte ne konuşuyor siniz bakalım fısır fısır dedim güldüm bu hiç çit cikarmadi diğeri işte havadan Sudan vs tarzından birşey söyledi. Şimdi size sorum şu ben bu kıza nasil davranmaliyim evine gideyimmi veya yani bilmiyorum ortak arkadaşlarımız da baya var

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Uzak dur seni kıskanıyor 
(331 puan) tarafından
Değil mi ya inan bunu düşünmemek için çok çok çabaladım ama bu tuhaf tuhaf davranmaya devam ettikçe de başka şey gelmiyor akla, aramızda hiçbir sorun yok çünkü
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ayy hiç sevmem böyle tipleri, direk hayatımdan çıkartırım bence sen de çıkaramıyorsan hayatından mesafeli olmalısın 

(331 puan) tarafından
Sorma canm vallahi inan bıktım
tarafından
Bence uzak dur canım hatta mümkünse hiç yaklaştırma yanına
(331 puan) tarafından
Değil mi ay inan fotoğrafım da var onda geçenlerde çekmiştik grupça, büyü vs yapar mı diye korkmuyor değilim çünkü baya tuhaf davranıyor bana :)
tarafından
Allah korusun kız, sen direk uzaklaş :D

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 174 göst.
3 Mart 2023 Diğer kategorisinde Buket masal (2,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 343 göst.
4 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde YAVUZ AMINE (836 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 317 göst.
6 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Meleksone (2,425 puan) tarafından soruldu

411,111 soru

12,374,258 cevap

42,700 kullanıcı

Kategoriler

...