Merhaba hanımlar benim bir arkadaşım var, kendisini severim ama tuhaf bana karşı nasıl desem örneğin ben o ve arkadaşlarımızın olduğu ortamlarda beni yok sayar değersiz hissettirmeye çalışır , beni dış görünüş bakımından beğendiğini de biliyorum yani nasil diye sormayın da acaba kıskanıyor mu bilmiyorum, biraz anlatayım, şimdi bu kız benle iken böyle sessizlesiyor durgunlasiyor zorla konuşturuyor gibi hissediyorum, ama başkalarının yanında maşallahı var. Bir yere gidecektik beraber kızlarla ben grup açmıştım hatta bunlar bensiz başka gruba dahil olup da gitmişler dahi bu kız bana gidecekleri sabahın gecesi söyledi o da tesadüfen söyledi, neyse bende onun çok değer verdiği biri var işte aaa öyle mi neyse bende zaten o kıza davetliyim dedim şok oldu işte o mu etti vs vs sordu da sordu. Neyse bu benim o kızla yakınlığımi öğrendikten sonra 10 gün sonra felan işte baktım pat diye yarın müsaitsen geleyim dedi neyse gel dedim, geldi işte sonra sende bak gel ve yaptı tmm dedim gelirim bir ara. Ben gidecektim aslında bu günlerde ama geçen yine kızlarla buluştuk bu kız hiç hiç sormuyor etmiyor , arkadaşımla konuşuyorlardı iyimser davrandım işte ne konuşuyor siniz bakalım fısır fısır dedim güldüm bu hiç çit cikarmadi diğeri işte havadan Sudan vs tarzından birşey söyledi. Şimdi size sorum şu ben bu kıza nasil davranmaliyim evine gideyimmi veya yani bilmiyorum ortak arkadaşlarımız da baya var