0 oy
121 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ayakkabılarımız kirlenmişti eşim tutturdu makineye at diye normalde nedense iğreniyorum ben makine pisleniyor gibi çamaşır atmak istemiyorum ama bugün mecbur kaldım ton balık yapı dökülmüştü sizde yıkıyor musunuz 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yıkıyorum ben 
-Reklam-
0 oy
(4,460 puan) tarafından
Bugün o salakligi bende yaptım eşimin iş ayakkabısınj attım ama tek attım tak tak ses çıkardi makine he koku açısından sorun yok beyaz eşya fabrikasında çalışıyor da . Ses çok yaptı ki ekstra bı şey de yoktu kısa program bide . Tövbe bı daha atarsam 
(12,847 puan) tarafından
Kiz tek atarsan öyle oluyo. Ben eski çarsaf yada bez mez biseyler atarim hep. Hem daha guzel temizleniyo hemde ses olmuyo
(4,460 puan) tarafından
Yok kız ben normalde atmam.da bugün düğüne gittik akrabanın geç de kaldım sabah eşim geceden geldi yarın gündüz gitcek elde yıkarım hep yikasam kurumucak bende mecburen attım makineye
(12,847 puan) tarafından
Ben hep atarim ama dedigim gibi. Hatta suan oglumun terliklerini attim yarin okulda giyecek diye. Tertemiz olmuslar :)
(4,460 puan) tarafından
Yok ya ben korkarım
0 oy
(1,023 puan) tarafından
Ben yıkarım sonra makinayı bikere boş şekilde çalıştırırim temizlenir 
0 oy
(17,399 puan) tarafından

Ben yıkarim hep. Geçenlerde de çocukların crocs terliklerini attım mis gibi çıktılar :D

0 oy
(5,400 puan) tarafından
Atmadan elde bir sudan geçir pisliği gidiyor sonra çuval ya da bez poşet çanta tarzi varsa onunla at hem makineye zarari olmuyor hemde ayakkabi cok guzel yıkanıyor 
0 oy
tarafından
Ben sürekli atarım hiç bir problem yaşamadım 
0 oy
(2,899 puan) tarafından
Evet yıkıyorum bende, icin almiyorsa ayakkabilardan sonra karbonat veya deterjanla bos yika makineyi bi tur

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 159 göst.
4 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Pakize333 (2,559 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 93 göst.
0 oy
5 cevap 154 göst.
0 oy
5 cevap 160 göst.
21 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,263 puan) tarafından soruldu

410,752 soru