0 oy
272 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,001 puan) tarafından
Hayirli sabahlar herkese,

Aklima takilan bir soru var belki bilen cikar.

Diyelim sezeryan gunu verildi bize ama sancimiz tuttu erkenden hastaneye yetisecez.

O arada 112 yi aramamiz gerekir mi durumu anlatmaya, iste sezeryan gununu bekleyemedik, sanci var geliyoruz, ameliyathane filan hazirlasinlar diye? Hani zaman kazanma açısından? 

4 Cevaplar

+1 oy
(211 puan) tarafından
Evet durumu anlatabilirsin bilgilendirme yaparlar hastaneyi ama ambulansdan daha erken gidebilirim araçla diyorsan araçla gidersin 
(3,001 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
+1 oy
(1,024 puan) tarafından
Aramak gerekir mi bilemedim ama sancı gelince hemen doğum başlamıyor kuzenimin eşi gece 3 de suyu geldiği için hastaneye gitti sezeryan olacaktı doktoru tatildeymiş 4 saat uzakta onun gelmesini beklediler çocuğa ciğer geliştirici yaptılar 1 gibi doğum anca oldu mesela bekleyebiliyorlar ama doktorunuzun haberi olması lazım eğer özelde kontrollüyseniz direk doktoru aramakta fayda var 
(3,001 puan) tarafından
Isin tuhafi hamile bile degilim aklima bu geldi :)) daha once sezeryan olmustum onyuzden sanci filan cekmedim
(1,024 puan) tarafından
:))) bende diyorum insanın doğuma yakın korkuları artıyor herhalde diye bacım bizim çocukların doğmaya niyeti olsa sezaryen mi oluruz gelmez o sıpalar merak etme :))
(3,001 puan) tarafından
Hahaha işte sabah sabah nerden aklima dustuyse :)))
+1 oy
tarafından
Arayın her ihtimale karşı hastaneye gidin
0 oy
(135,800 puan) tarafından
oyle sanci baslar baslamaz dogum olmuyo saatlerce sanci cekiyosun bemce gereksiz
(135,800 puan) tarafından
sen bilirsin istersen ara
(3,001 puan) tarafından
Teşekkür ederim:)
(3,001 puan) tarafından
Allah razı olsun bilgiler icin
(371 puan) tarafından
Zaten sezaryen oluncak kadına niye sancı çektiriyorlar niye bekletiyorlar çok üzüldüm hemen alsınlar sezaryene boşuna sancı çekiyor
(78 puan) tarafından
Benim de perşembe günü sezaryen günüm vardı çarşamba günü nts sancı çıktı hiç bekletme diler hemen sezaryena aldilar

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 325 göst.
17 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mahinur gns (362 puan) tarafından soruldu
+2 oy
12 cevap 256 göst.
0 oy
4 cevap 320 göst.
29 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,672 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 331 göst.
16 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,066 puan) tarafından soruldu

412,225 soru

12,409,380 cevap

44,770 kullanıcı

Kategoriler

...